Chiar daca eticheta impune anumite reguli in privinta formei si cromaticii, creativitatea te va ajuta sa ai o aparitie profesionala sarmanta. Alegerea unor piese clasice nu este desueta daca le asociezi cu elemente fresh, care te individualizeaza: o esarfa, curele, suprapuneri interesante, o pereche de sandale sau o geanta intr-o nuanta vibranta. Imbraca-te ingrijit si vei transmite ideea atentiei la detalii si a unei personalitati imaginative. Colectia pre-fall 2019 include atat modele basic, cat si piese sofisticate. Cele dintai sunt reimaginate prin culoare si detalii, astfel incat fiecare femeie sa isi poata contura tinute inovatoare, cu personalitate. 

Eleganta traditionala in alb-negru

Rochie-vesta la doua randuri de nasturi
Rochie-vesta la doua randuri de nasturi

Echivalentul mult mai chic al iconicei “little black dress”,  rochia-vesta are structura perfecta a unui blazer si farmecul etern al siluetei clepsidra. Ajustata pentru a pune in valoare liniile corpului, cu talia marcata distins de centura lata, aceasta piesa promite un melanj de eleganta, confort si versatilitate. Poart-o cu o maleta alba si va fi suficient de formala pentru birou. Este una dintre acele tinute ajustabile de la lucru la cina, prin simpla eliminare a topului si schimbarea posetei.

Tinuta alb-negru cu geanta accent
Tinuta alb-negru cu geanta accent

Un ansamblu alb-negru transcede tendintele, fiind relevant atat pentru ocaziile sociale cat si in mediul profesional. Arata intotdeauna bine pus la punct si sofisticat, nefiind nevoie de croieli elaborate pentru a impresiona. Experimenteaza asocierea volumelor, potentate de cromatica frapanta. Fusta evazata cu talie inalta se completeaza cu o bluza lejera, babydoll. Platca incretita, manecile bufante si inchiderea cu nasturi la umar fac din acest model unul distins.

Rochie office cu nasturi aurii
Rochie office cu nasturi aurii

Nu exista garderoba solida fara cateva rochii negre. Versatilitatea lor incredibila le face esentiale pentru un stil complex, femeia urbana avand nevoie de elemente basic pe care le poate valorifica in cat mai multe momente. Aspectul structurat al acestui model este slefuit de nasturii metalici si betelia ingusta. Cateva bratari de efect te vor ajuta sa particularizezi compozitia, dandu-i o tusa personala. Bunul-gust este definitoriu pentru orice aparitie si imperios in mediul profesional.

Rochie alba cu funda la gat
Rochie alba cu funda la gat

Preferi croiala dreapta, lejera? Aceasta rochie cu un vibe retro vine sa condimenteze garderoba cu liniile sale curate si detaliile remarcabile. Buzunarele clapa aplicate, mansetele si funda din rips contrastant ii dau un aer tineresc si jucaus. Bunul-gust intalneste confortul. Lungimea pune in valoare picioarele fara a exagera. Datorita formei relaxate, nu poate fi vorba despre o senzualitate stridenta, nepotrivita in mediul de lucru. Dimpotriva, vorbim despre o feminitate delicata.

Rochie neagra cu cusaturi decorative
Rochie neagra cu cusaturi decorative

Axat pe statuara silueta clepsidra, cu proverbiala lungime midi, designul este improspatat de cusaturile decorative dispuse sub forma de raze pe bust. Manecile capac aduc un plus de carisma si te indeparteaza de uniformele pe care le regasim pretutindeni in ambianta biroului. Modelul nu este limitat la obligatiile profesionale, devenind cu usurinta adecvat pentru cina daca adaugi o pereche de cercei spectaculosi, un clutch si sandale fine.

Pepit, imprimeul alegoric

Rochie conica pepit
Rochie conica pepit

Imprimeul pepit este emblematic pentru o rochie office. Simplitatea este intotdeauna la moda, asadar pastreaza croiala in sfera minimalista si lasa pattern-ul sa fie singurul punct de interes. Micro-printul nu are stridenta unei grafici psihedelice, ci finetea bine lucrata a clasicului. Croiala bodycon cu maneci scurte si anchior complimenteaza purtatoarea. Cordonul aplicat, cu catarama decorativa, este detaliul care finiseaza fara efort aspectul.

Pantaloni pepit cu centura
Pantaloni pepit cu centura

O pereche de pantaloni pepit adauga vibratie grafica si personalitate. Talia inalta alungeste silueta, iar centura ton pe ton atrage atentia asupra celei mai suple zone. Modelul conic cu pliuri si camasa roz pudra compun un look inovativ si aparte. Combinarea unui imprimeu monocrom cu un pastel pastreaza unitatea tinutei, dar in acelasi timp inveseleste ansamblul si il scoate din sfera conservatoare. Ambele piese au capacitatea de a se adapta mai multor stiluri, impreuna sau separat.

Sofisticatul bej, impecabil si versatil

Fusta conica si bluza cu volan
Fusta conica si bluza cu volan

Fusta creion este, cu siguranta, cea mai des intalnita declaratie de feminitate. Niciodata nu ai indeajuns de multe si nu vei putea epuiza infinitele moduri in care o poti stiliza. Subliniind contrastul dintre supletea taliei si solduri, cu linii armonioase si flatante, aceasta piesa este complimentul absolut pe care il poti face anatomiei.  Un model bej, cu centura textila aplicata, arata minunat alaturi de bluza delicata cu volan la decolteu – acel sarmant “classic with a twist”.

Pantaloni cu pliuri si bluza cu volan
Pantaloni cu pliuri si bluza cu volan

Ramanem in sfera melanjurilor fundamentale cu o tinuta alb-bej, adaugand un surprinzator accent burgundy. Bluza eleganta cu volan bogat la anchior isi pastreaza aerul fin prin asocierea cu bejul sofisticat, contrastand placut cu poseta intensa. Pantalonii conici cu pliuri sunt foarte la moda in acest sezon. Detaliile plisate si centura lata reinventeaza croiul tigareta, conferind tinutei un aer mai lustruit si elaborat.

Rochie conica bej cu centura
Rochie conica bej cu centura

O rochie midi ajustata, cu maneci scurte si curea fina aplicata, este perfecta pentru o zi la birou. Culoarea o face versatila si potrivita chiar si unui cod office riguros. Expune moderat pielea si da suplete, conturand o aparitie ultra feminina fara mari artificii. O bratara din baga si o esarfa matasoasa sunt doza de chic necesara pentru a personaliza tinuta. Coafura relaxata intregeste imaginea si indeparteaza rochia de stilul conservator. Bejul tan este rafinat si cameleonic. Eleganta lui nu are nimic intimidant, fiind perfect abordabila in orice moment al zilei.

Fusta midi bej si camasa ivoar
Fusta midi bej si camasa ivoar

Fusta conica isi dovedeste, inca o data, utilitatea in vestimentatia profesionala. Renunta la jerseurile stretch, cu un aer mai putin formal, si opteaza pentru o piesa din stofa usor elastica. Detaliul de la talie este suficient de subtil pentru a nu epata, pastrand tinuta in sfera sigura si, in acelasi timp,conferindu-i modernitate. Bluza alba, cu guler si nasturi, intregeste combinatia neutra dar stilata. Vei arata intotdeauna “la patru ace”, fara sa petreci mult timp gandindu-ti lookul si fara a investi major. Simplitatea cizelata are stabilitate si credibilitate in efemeritatea tendintelor.

Pastelurile toamnei

Pantaloni cu centura si camasa roz
Pantaloni cu centura si camasa roz

Pantalonii cu pliuri, cu vibe-ul lor retro si complexitatea croielii, se indeparteaza de ideea produsului de serie si amintesc de rafinamentul modei custom-made din anii ’40. Volumul este, insa, redefinit si redus. Nu mai au acel aspect bufant, care putea accentua nefavorabil soldurile, ci sunt ajustati incat sa nu modifice proportiile. Spre deosebire de pantalonii simpli unde tesatura este perfect intinsa si miscarea restrange, acestia sunt deosebit de confortabili – inclusiv atunci cand te asezi. Adauga o camasa roz pentru un contrast placut, tineresc. Pata de culoare improspateaza ansamblul si il inveseleste.

Bluza bleu si pantaloni conici la dunga
Bluza bleu si pantaloni conici la dunga

Daca rozul ti se pare lipsit de credibilitate si substanta, nu este nevoie sa iesi din sfera pastelului. Inlocuieste-l cu bleu temperat, la fel de atragator si capabil sa dinamizeze o pereche de pantaloni negri. Croiala are linii simple, cu decolteu rotund la baza gatului si maneci lungi cu mansete. Tocmai aceasta acuratete a detaliilor o face ajustabila de la birou la cina, integrandu-se facil intr-o pleiada de combinatii si stiluri. In ce priveste pantalonii, sunt de preferat cei cu talie inalta. Astfel, talia va fi evidentiata iar silueta va fi alungita si subtiata. Daca mergi pe un model cu mansete, va arata bine si dincolo de birou, cu adidasi sau alte incaltari confortabile.

Pin It