Perioada reducerilor reprezinta prilejul perfect pentru a-ti imbogati garderoba. Astfel, iti vei putea achizitiona piesele dorite investind mai putin, bucurandu-te de un raport calitate-pret excelent. Fie ca preferi confortul cumparaturilor online sau iti place sa explorezi in voie magazinele fizice, finalul verii vine cu oferte irezistibile la o multime de articole atragatoare. Este momentul mult asteptat de pasionatele de moda de pretutindeni.

Chiar daca vitrinele incep sa te imbie cu o colectie noua, nimic nu se compara cu satisfactia de a gasi haine frumoase in categoria promotiilor. Entuziasmul abilitatii de a repera o afacere buna este coroborat cu aventura inspectarii randurilor colorate in cautarea unei comori – ceva trecut cu vederea de restul “competitoarelor”, remarcat si valorificat numai de tine. Cauta cu atentie acele lucruri neafectate de demodare, pe care le vei putea imbraca si in anul urmator.

Chic la birou

Fusta conica din in si bluza cu dungi bleu
Fusta conica din in si bluza cu dungi bleu

Daca poti alege tinute mai relaxate sau exista traditia Casual Friday, fusta conica din in se va dovedi o investitie inspirata. Tesatura respirabila promite confort chiar si in cele mai calduroase zile. Are talie inalta si lungime midi, flatand majoritatea conformatiilor. Culoarea soft permite nenumarate combinatii. De exemplu, va atrage atentia daca o asociezi cu o bluza alba cu dungi bleu.

Camasa satinata cu umeri cazuti si maneci bufante
Camasa satinata cu umeri cazuti si maneci bufante

O camasa alba, matasoasa, merita pe deplin investitia. Chiar si la pret intreg si independent de stilul purtatoarei, versatilitatea sa o face dezirabila in colectia de piese esentiale. Lejeritatea croielii intalneste textura pretioasa, devenind mai mult decat o haina office simpla si corecta. Tesatura satinata si manecile ample, cu umerii cazuti, au un aer modern si finete. O vei putea adapta usor si pentru tinuta de dupa birou, datorita design-ului cameleonic.

Fusta office cu doua randuri de nasturi
Fusta office cu doua randuri de nasturi

Fusta conica petrecuta, la doua randuri de nasturi, iti va fi utila in compunerea unei tinute chic-conservatoare. Talia inalta si lungimea midi respecta chiar si un cod office rigid, in timp ce nasturii si croiala parte peste parte improspateaza o silueta clasica. Modelul este nu doar aspectuos, ci si confortabil, datorita beteliei cu parti elastice si modului facil de imbracare. Are avantajul de a flata orice conformatie si poate fi purtata cu nenumarate topuri.

Sacou navy cambrat cu maneci fronsate
Sacou navy cambrat cu maneci fronsate

Sacoul navy este alegerea perfecta daca nu agreezi costumele negre. Arata slefuit si formal fara a avea austeritatea acestora. Culoarea este deosebit de versatila si potrivita garderobei profesionale in orice sezon, asadar achizitionarea sa la reducere nu ii limiteaza purtarea. Opteaza pentru un model cambrat, cu maneci usor fronsate, si aparitia in mediul de lucru va fi una remarcabila. Asemenea pieselor anterioare, este adaptabil si altor stiluri decat cel office.

Rochie midi evazata cu picouri
Rochie midi evazata cu picouri

Rochia evazata cu picouri isi va gasi usor locul printre tinutele de birou. Micro-imprimeul este mereu in voga, facand piesa in speta atemporala. Bustul ajustat si volumul din partea inferioara creeaza un contrast placut al proportiilor, punand in valoare feminitatea si oferindu-ti libertate de miscare. Manecile lungi te vor face sa o alegi adesea in aceasta toamna. Completeaza-ti lookul cu accesorii neutre pentru a pastra cromatica in sfera temperata.

La plimbare, cu stil

Fusta scurta mustar cu centura
Fusta scurta mustar cu centura

Tesaturile din in merita sa fie achizitionate chiar si in afara sezonului specific. Fusta scurta mustar cu centura aduce culoare si prospetime. Functionala si lejera, se va integra usor in tinute. Nuanta solara binedispune nu doar purtatoarea, ci si privitorul. Forma ajustata si cureaua lata definesc contururile, urmandu-le fidel. Poart-o cu negru si o esarfa animal print monocroma pentru un contrast flatant.

Salopeta conica cu revere si mansete
Salopeta conica cu revere si mansete

Salopeta kaki satinata va fi piesa favorita a toamnei, iar pretul sau promotional este un motiv in plus sa nu o ratezi. Mult mai rafinata decat modelele utilitare, se aseaza frumos pe corp si cucereste prin ineditul croiului petrecut, cu revere si mansete. Nuanta bogata, distinsa, duce cu gandul la senzualul stil military chic. La plimbare sau in vacanta, combinezonul conic relaxat se va dovedi o alegere practica si admirabila.

Bluza basic cu decolteu anchior
Bluza basic cu decolteu anchior

Piesele simple sunt intotdeauna bine-venite datorita functiei de nucleu. In jurul lor poti construi infinit. Nu trebuie sa alegi neaparat o culoare pudrata, va functiona la fel de bine si un accent. Fie ca iti doresti combinatii cu un singur accent sau adori color block-urile, topul oranj este must have. Croiala sa ajustata, cu anchior si maneci midi, subliniaza formele si iti permite sa te joci cu volumul in partea inferioara.

Fusta mini cu dungi alb-negru
Fusta mini cu dungi alb-negru

Dungile au revenit in tendinte si trebuie sa ai macar un model. Fusta scurta cu grafica verticala alungeste frumos silueta si atrage toate privirile. Contrastul alb-negru este intotdeauna dezirabil si actual. Tesatura melanj din bumbac si imprimeul frapant compun o piesa vibranta in monotonia street style-ului. Poart-o cu o pata de culoare si pregateste-te sa primesti numeroase complimente.

Jacheta parka cu capse aurii si gluga
Jacheta parka cu capse aurii si gluga

Contrar prejudecatilor, parka nu este dedicata exclusiv anotimpului rece. Exista suficiente alternative din tesaturi mai subtiri, potrivite toamna si primavara. Reducerile sunt momentul oportun pentru a integra in garderoba un model colorat, vesel si tineresc. Ce-ai spune de verde crud cu detalii aurii? Croiala usor supradimensionata poate fi temperata cu snurul ajustabil sau purtata ca atare, pentru un aer relaxat.

Party vibe

Rochie de ocazie din dantela florala
Rochie de ocazie din dantela florala

Dantela intr-o culoare vibranta va fi atractia petrecerii. Opteaza pentru o rochie midi, cu bust ajustat si fusta evazata. Forma A-line cu o geometrie curata, fara cusur, este amplificata de detaliile sofisticate. Broderia florala, romantica si delicata, rezoneaza cu tivurile asimetrice unduitoare. Tesatura pretioasa de culoarea mandarinei va acapara incaperea. Spatele este unul aparte, cu decolteu si funda contrastanta.

Fusta lalea cu pliuri si talie inalta
Fusta lalea cu pliuri si talie inalta

Daca preferi o tinuta din doua piese, vei savura efectul unei fuste din tafta neagra. Croita parte peste parte cu drapaj, dupa modelul tulipe, pune in valoare picioarele si supletea taliei. Volumul pliurilor creeaza un aspect structurat placut. Textura scintilanta capteaza lumina si se acordeaza perfect cu greutatea voluptoasa a bluzei din dantela alba, cu guler victorian.

Rochie din voal cu bust fronsat si decupaj
Rochie din voal cu bust fronsat si decupaj

Kaki-ul nu este potrivit doar pentru o tinuta de zi, ci si pentru una de ocazie. Rochia scurta cu bust fronsat are un joc captivant de transparenta si decupaj. Manecile bufante cu mult volum dau prestanta modelului, in timp ce clos-ul amplu are miscari sinuoase in acordurile serii. Voalul creponat are fluiditate si un aer jucaus, fiind o combinatie intre ingenuu si carismatic. Completeaza cu detalii aurii.

Bluza eleganta din lurex cu glitter
Bluza eleganta din lurex cu glitter

Surprinde si incanta in serile speciale purtand o bluza capa din lurex stralucitor. Design-ul inedit cu maneci  fluture aparente nu va trece neobservat. Textura glitter este emblematica pentru evenimentele memorabile. Topul va arata fabulos purtat cu o pereche de pantaloni evazati si se va individualiza printre obisnuitele rochii de ocazie. Spatele gol imprima aparitiei sarm si o senzualitate aparte.

Rochie midi evazata din tafta lila
Rochie midi evazata din tafta lila

Taftaua este materialul perfect pentru a evidentia forma A-line a unei rochii de seara. Poarta un model lila pana la genunchi, cu talia marcata elegant de o funda. Pielea este expusa delicat de design-ul fara maneci, cu decolteu in V. Aspectul luxuriant al materialului si nuanta splendida contureaza o rochie speciala, in concordanta cu momentul de neuitat. Accesoriile metalice vor desavarsi tinuta.

 

Pin It