Chiar daca stilul tau obisnuit tinde spre combinatii casual, costumul – fie el cu pantaloni sau fusta – nu iti poate lipsi din garderoba. Deux-pieces-urile sunt intotdeauna utile atat ca set, cat si separat. Daca la birou mizezi pe un ansamblu asortat, in timpul liber poti combina fara limite, atat cromatic, cat si ca stil. Te poti bucura de versatilitatea si confortul lor timp de patru sezoane, cu variatii de tesatura, culoare, imprimeu. In plus, pentru cele care obisnuiesc sa poarte zilnic costum la birou, tinuta devine un atuu in lupta cu timpul limitat. Nu mai este nevoie sa iti schimbi complet hainele pe parcursul zilei, e suficient sa te joci cu accesoriile. Noua colectie POEMA redefineste expresia power suit intr-o maniera proaspata. Paleta cromatica este variata, pentru a corespunde tuturor gusturilor.

Alb-negru sau farmecul fara varsta al clasicului

Costum alb cu peplum si curea
Costum alb cu peplum si curea

Orice femeie trebuie sa detina un deux-pieces care se asaza perfect. Cu ajutorul acestuia, isi completeaza sau reinventeaza aspectul fara efort. Flexibilitatea este esentiala intr-o colectie bine gandita. Detaliile fac diferenta si transmit celor din jur cat de atenta esti cu propria imagine, grija care isi pune amprenta si pe planul profesional si nu numai. Alege-ti modelul preferat si poarta-l cu aplomb. Costumul alb este perfect pentru sezonul cald si merita sa investesti in el.

Costum negru cu pantaloni conici
Costum negru cu pantaloni conici

Desi codul office poate limita uneori cromatica si designul, creativitatea iti permite sa conturezi tinute admirabile, cu personalitate. O aparitie perfecta sugereaza efort si pasiune pentru ceea ce faci, calitati care se regasesc si in munca pe care o desfasori. Hainele bine alese iti redeseneaza silueta si postura si transmit incredere in sine. Structura hainei trebuie sa iti avantajeze conformatia si stilul de viata. Desk-to-dinner, de la birou la cina, functioneaza perfect in cazul deux-pieces-ului negru.

Pasteluri delicioase pentru zile insorite

Sacou cambrat menta si pantaloni tigareta albi
Sacou cambrat menta si pantaloni tigareta albi

POEMA a incurajat intotdeauna conceptul mix & match, multe dintre costume permitandu-ti sa le combini intre ele si sa obtii astfel mai multe lookuri cu doar cateva piese. Blazerul menta inveseleste o pereche de pantaloni albi. Manecile scurte cu manseta si cureaua aduc un plus de carisma si te indeparteaza de uniformele pe care le regasim pretutindeni in ambianta biroului. Modelul nu este limitat la obligatiile profesionale, devenind cu usurinta adecvat pentru cina daca adaugi un colier, un clutch si sandale fine. Office nu inseamna plictisitor.

Fusta evazata cu pliuri si sacou cu curea
Fusta evazata cu pliuri si sacou cu curea

Un ansamblu pastelat transcede tendintele, fiind relevant atat pentru ocaziile sociale cat si in mediul profesional. Arata intotdeauna bine pus la punct si sofisticat, nefiind nevoie de croieli elaborate pentru a impresiona. Experimenteaza asocierea volumelor – sacoul cambrat, cu talia marcata de curea si nasturi ton pe ton, si fusta evazata cu lungime midi. Alegerea unor piese clasice nu este desueta daca sunt reinventate cu elemente fresh, fie ca vorbim despre un detaliu sic, fie despre nuante.

Compleu menta cu fusta ajustata si top cambrat
Compleu menta cu fusta ajustata si top cambrat

Nu exista garderoba solida fara cateva costume. Versatilitatea lor le face esentiale pentru un stil complex, femeia urbana avand nevoie de elemente basic pe care le poate valorifica in cat mai multe momente. Aspectul structurat al acestui model impecabil il face purtabil si dincolo de birou, fiind suficient de elegant chiar si pentru un eveniment tip cocktail. Bunul-gust este definitoriu pentru orice aparitie, mai ales in mediul profesional. Iubim pastelurile in orice sezon.

Ai curaj sa investesti in accente

Compleu oranj cu fusta conica si top cu peplum
Compleu oranj cu fusta conica si top cu peplum

Acum este mai usor ca oricand sa iti reinventezi garderoba office si sa te bucuri de culoare. Expresia “power suit” descrie intocmai acest costum oranj. Costumul in sine este un simbol al emanciparii feminine, atat in mediul profesional cat si dincolo de acesta, iar tonul puternic nu face decat sa intareasca rolul nostru in societate. Eleganta lui il face perfect abordabil in orice moment al zilei. Subliniind contrastul dintre supletea taliei si solduri, aceasta este complimentul absolut pe care il poti face siluetei.

Ansamblu roz cu sacou cambrat
Ansamblu roz cu sacou cambrat

Un look formal nu surprinde prea mult imaginatia purtatoarei. Desigur, exista companii a caror natura insufla o prezenta uniforma, lipsita de artificii, care sa nu distraga atentia de la obiective. Insa vom regasi si medii in care libertatea de a te imbraca asa cum simti este considerata un impuls in cariera, incurajandu-te sa iesi din zona de confort si sa dai glas ideilor. Orientarea spre succes nu exclude pasiunea pentru frumos, dimpotriva – o femeie care se bucura de fiecare aspect al individualitatii ei este mai creativa si la locul de munca.

Deux-pieces elegant cu sacou si pantaloni
Deux-pieces elegant cu sacou si pantaloni

Pantalonii cu talie inalta si o forma atragatoare, ce imbraca devotat liniile corpului, pot fi nucleul unei tinute timp de patru sezoane pe an. Datorita croiului conic, pun in valoare atuurile purtatoarei si sunt fundamentali pentru a avea o aparitie stilata la birou. Sunt, practic, o a doua piele, avand o dinamica incredibila. Nu poti da gres investind intr-o asemenea piesa. Alaturi de un blazer asortat, reinventeaza traditionalul ansamblu office in nuante inexpresive. Indrazneste un verde efervescent.

Pin It