Romantice si pur si simplu frumoase, rochiile de vara cu imprimeu floral sunt in fiecare an must-have in garderoba. Pasionale, vesele, vaporoase si super confortabile, efectul lor este vizibil si asupra celor din jur –  intotdeauna vor atrage atentia si vor cuceri privitorii. Mai mult ca oricand, in sezonul cald simtim nevoia de culoare, de lumina si imprimeuri impresionante. Daca alte patternuri au fost tendinte date uitarii, cele florale s-au intiparit in istoria modei si sunt adorate neconditionat de femeile din lumea intreaga.

Imprimeuri florale pentru zile insorite

Rochie din sifon cu motive florale si volan
Rochie din sifon cu motive florale si volan

Printul floral este punctul forte al tuturor colectiilor. Il adoram sub toate formele, in fiecare anotimp. Intampina zilele calduroase cu o rochie scurta evazata. Nu doar culorile ii dau farmec, ci si forma fluida. Silueta feminina si romantica este perfecta pentru vibe-ul de vacanta. O vei adora, are toate atributele pentru a deveni preferata sezonului. Meriti o aparitie autentica.

Rochie matasoasa cu imprimeu floral
Rochie matasoasa cu imprimeu floral

Aceasta rochie din satin este aditia perfecta pentru garderoba oricarei pasionate de moda. Este sic, in tendinte, confortabila si atat de usoara. Estetica boema cucereste scena modei la nivel mondial. E un trend fara varsta. Paleta cromatica vibranta o transforma in must-have pentru vacante insorite de neuitat. Reinventeaza-te prin haine!

Rochie maxi florala cu funda la spate
Rochie maxi florala cu funda la spate

Delicatetea voalului se imbina perfect cu imprimeul captivant. Lungimea ii da eleganta si ii amplifica lejeritatea. Rochia maxi revine puternic in tendinte, mai ales atunci cand are detalii surprinzatoare precum un spate decoltat cu funda. Daca ziua face furori la o plimbare, o poti purta cu acelasi succes si la un eveniment cochet. Usoara, fina, fluida, romantica, are toate atributele unui must-have.

Rochie midi evazata cu motive florale
Rochie midi evazata cu motive florale

Pune-te in valoare cu forme feminine si o cromatica superba si complimentele nu vor intarzia sa apara. Vara e momentul oportun sa dai frau liber imaginatiei si sa experimentezi. Chiar si la birou poti opta pentru imprimeuri in culori placute. Esti creativa si ai incredere in tine. Porti intotdeauna cu naturalete si senzualitate asumata fiecare piesa, iar stilul tau este unul admirabil, cu personalitate.

Motive superbe si tesaturi fluide

Rochie lunga din satin imprimat
Rochie lunga din satin imprimat

Tesatura matasoasa o face foarte placuta la atingere, contribuind la carisma rochiei. Closul bogat si contrastul dintre fond si motive amplifica modelul vaporos. Este acea piesa pe care tinzi sa o alegi de fiecare data. Imprimeul floral  e omniprezent in colectii, iar noi il iubim neconditionat. Nu iti poate lipsi din garderoba. Vara aceasta se poarta color block-urile indraznete, incearca-le.

Rochie midi evazata cu bretele subtiri
Rochie midi evazata cu bretele subtiri

Acest model superb cu lungime 3/4 este suficient de lejer pentru a permite libertate de miscare, mixand confortul cu aspectul deosebit. E important sa te simti bine in ceea ce imbraci, sa te bucuri de fiecare detaliu – croiala fluida cu falduri bogate, tesatura placuta, contrastul imprimeului, aerul retro sic, silueta rafinata si tinereasca pe care o contureaza.

Rochie roz din satin floral
Rochie roz din satin floral

Mai mult ca oricand, vara simtim nevoia de culoare, de lumina si imprimeuri impresionante. Daca alte motive au rezistat doar cateva sezoane inainte sa fie date uitarii, cele florale s-au intiparit in istoria modei si sunt adorate neconditionat de femeile din lumea intreaga. Te vei pierde in acest buchet in culori luminoase, iar cei din jur te vor complimenta de fiecare data.

Rochie din satin cu spate decoltat
Rochie din satin cu spate decoltat

Imprimeurile florale sunt feminine si romantice, dominand podiumurile si strazile in fiecare sezon. Fie ca vorbim de pasteluri delicate, fie de mixuri super colorate si  pline de personalitate, rochiile din colectia POEMA vara 2022 te vor cuceri iremediabil. Femeile vor avea intotdeauna o relatie speciala cu motivele inspirate din natura. E o bucurie sa le privesti si sa le porti, le vei adora energia si versatilitatea.

Pin It