Zilele racoroase sunt prilejul perfect sa faci loc in garderoba pentru costume. Chiar daca stilul tau este casual si nu office sau elegant, aceste piese sunt intotdeauna utile atat ca set, cat si separat. Te poti bucura de versatilitatea si confortul lor timp de patru sezoane, cu variatii de tesatura, culoare, imprimeu. In plus, pentru cele care obisnuiesc sa poarte zilnic costum la birou, tinuta devine un atuu in lupta cu timpul limitat. Nu mai este nevoie sa iti schimbi complet hainele pe parcursul zilei, e suficient sa te joci cu accesoriile, sau sa inlocuiesti bluza cu una relaxata – de ce nu, chiar un tricou.

Sic de la birou la plimbare

Costum casual cu fusta
Costum casual cu fusta

Un costum bine ales iti redeseneaza silueta si postura si transmite incredere in sine. Inainte sa te prezinti, vorbeste despre tine ceea ce porti. Avantajul acestei solutii vestimentare este usurinta cu care te face sa arati instant imbracata “la patru ace”. In jurul lui poti experimenta look-uri potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon. Mereu prezent in galeria pieselor esentiale, este cea mai durabila si inspirata investitie pe care o poti face. Mizeaza pe magenta si da o pata de culoare garderobei de sezon. Relevanta lui in garderoba feminina consta in incontestabilul caracter cameleonic si rolul de nucleu.

Pantaloni conici si tricou
Pantaloni conici si tricou

Pantalonii conici sunt cea dintai alegere a femeii urbane. Ea isi doreste haine basic, pe care sa le poata transforma usor, in functie de programul incarcat. O pereche de pantaloni negri cu centura si un top din bumbac cu imprimeu de efect deconstruiesc sobrietatea specifica pantalonilor “de birou”. Adauga o pereche de adidasi statement atat de sic si o basca de inspiratie marinareasca. Aerul tineresc al tinutei, continuat cu o atitudine pe masura, o vor impune printre preferatele sezonului. Arata si se simte firesc.

Tendinte toamna 2021

Fusta office cu slit
Fusta office cu slit

Timpul si efortul depuse pentru a afisa un look impecabil vorbesc despre eleganta si aplomb, despre o femeie care nu lasa nimic la voia intamplarii si adora sa detina lucruri frumoase, anume conturate pentru a-i avantaja silueta si postura. Haina nu doar imbraca ci si cizeleaza. Croiala este cel mai important truc atunci cand vrei sa adaugi volum sau, dimpotriva, sa subtiezi. O fusta neagra conica cu slit e o aditie interesanta, iti flateaza formele si arata foarte bine in combinatie cu un tricou lejer. Asocierea dintre ele e una inedita si atarge intotdeauna atentia.

Costum casual negru
Costum casual negru

Alegerea piesei potrivite implica, intotdeauna, o atentie deosebita la detalii. Mai intai, structura hainei trebuie sa iti avantajeze conformatia si stilul de viata. O persoana dinamica va prefera o linie relaxata, un sacou lung care sa-i permita o mai mare libertate de miscare. Culoarea ce transcede trendurile, nasturii, stofa din care este confectionat si calitatea executiei sunt, de asemenea, definitorii. Desk-to-dinner, de la birou la cina, functioneaza perfect in cazul sacoului. Trece usor de la fundament al tinutei office la punct de interes al ansamblurilor pentru timpul liber. Iti finiseaza aparitia si iti amplifica prezenta, ocazionand exprimarea creativitatii.

Sacou si pantaloni
Sacou si pantaloni

Orice femeie trebuie sa detina un sacou care se aseaza perfect. Cu ajutorul acestuia, isi completeaza sau reinventeaza aspectul fara efort. Flexibilitatea este esentiala intr-o colectie bine gandita. Detaliile fac diferenta si transmit celor din jur cat de atenta esti cu propria imagine, grija care isi pune amprenta si pe planul profesional si nu numai. Alege-ti modelul preferat si insereaza-l in cat mai multe combinatii. Nu uita, naturaletea ramane la moda.

Pin It