Toamna aceasta se poarta increderea in tine! E timpul sa iesi din zona de confort. Da frau liber imaginatiei si exprima-te asa cum iti doresti prin culori tari, vibrante, cu care te vei remarca negresit. Tendintele ne pun uneori in dificultate, mai ales atunci cand nu se potrivesc stilului nostru. Cromatica puternica este, insa, un trend pe care trebuie sa il incerci macar o data la plimbare, la birou – atunci cand codul permite – sau la un eveniment. Descopera piesele in tonuri de efect din noua colectie POEMA si contureaza tinute demne de catwalk. Moda trebuie sa fie distractiva.

Tinute casual care atrag atentia

Rochie de toamna cu volane
Rochie de toamna cu volane

Colectia POEMA toamna-iarna 2021 te incanta cu materiale si forme superbe, lucrate cu pasiune pentru a-ti sublinia carisma si a-ti asigura o aparitie admirabila. Rochiile evazate, gandite anume sa celebreze gratia siluetei feminine, sunt o declaratie de stil si personalitate. Mizeaza pe culori atragatoare si expresive, ideale pentru a destinde griul urban si a-ti da o stare de bine. Intr-o nuanta exuberanta de magenta, va impresiona de fiecare data. Silueta fit-and-flare cu volane isi pastreaza farmecul, flatand contururile si punandu-ti in valoare feminitatea, iar detaliile o fac tinereasca.

Costum casual cu fusta
Costum casual cu fusta

Deux-pieces-ul evoca un clasic fara varsta, atat pentru stilul casual, cat si pentru cel office ori elegant. Mai ales atunci cand vine intr-o culoare memorabila, face deliciul colectiilor de toamna-iarna sezon dupa sezon. Fucsia, magenta, ciclamen, sunt atat de moderne si fresh! Indrazneste sa fii altfel si incepe ziua cu un boost de energie si buna dispozitie. Adapteaza tinuta la programul aglomerat si da-i un aer relaxat prin tricoul cu imprimeu. Costumele purtate cu bluze lejere fac furori in ultimii ani, mixand confortul cu aspectul deosebit.

Cele mai frumoase rochii elegante

Rochie eleganta parte peste parte
Rochie eleganta parte peste parte

Rochiile parte peste parte sunt intotdeauna la moda, mai ales atunci cand silueta este obtinuta prin drapaj. Modelul midi pe corp iti evidentiaza calitatile si este si super confortabil. Fiecare petrecere are nevoie de o rochie memorabila. Pariaza pe o paleta greu de trecut cu vederea! Iti doresti sa te simti speciala, mai ales in aceasta perioada. Intampina ocaziile toamnei cum se cuvine, imbracand modele pline de rafinament. Stilul tau iti vine cel mai bine. Noi ii aducem un plus de farmec prin varietatea cromatica. Probeaza si alege-ti piesa de rezistenta.

Rochie eleganta cu spate gol si curea
Rochie eleganta cu spate gol si curea

Inspira-te din efervescenta vizuala propusa si descopera piese pline de personalitate. Fii sexy si moderna cu aceasta rochie midi eleganta, cu spate decoltat si centura asortata. Drapajul din partea de sus ilustreaza senzualitatea fireasca. Fucsia e culoarea pasiunii, este emotie si energie. Nu iti fie teama de tonurile puternice, ele au un farmec aparte. Rochia e sexy, sic, moderna, are toate ingredientele pentru a face senzatie. Poart-o cu sandale fine si devino centrul atentiei.

Rochie scurta cu drapaj asimetric
Rochie scurta cu drapaj asimetric

Feminitatea este surprinsa in fiecare detaliu al piesei, de la tesatura stretch care iti ofera libertate de miscare pana la silueta armonioasa si atragatoare schitata de fronseuri si drapaj. Croiul fidel liniilor corpului si lungimea sunt detaliile ce pastreaza modelul in tendinte sezon dupa sezon. Poart-o cu sandale sau pantofi stiletto si bucura-te de complimente la fiecare aparitie. O rochie mulata este un must-have in orice garderoba. Nu iti fie teama sa iti pui in valoare atuurile.

Rochie mini petrecuta
Rochie mini petrecuta

Adauga cateva piese mov in arsenalul tau pentru sezonul acesta. Noua ne place aceasta rochie scurta parte peste parte, cu funde la mansete. Arata superb oriunde, indiferent de piele si par. Mini este din nou la moda, e o stare de spirit care nu tine cont de varsta. Indrazneste sa porti ceea ce iti doresti. Fie ca optezi pentru sandale fara toc sau o combini cu o pereche de ciocate versatile, efectul este uluitor. Cu siguranta complimentele nu vor intarzia sa apara.

Pin It