La inceput de sezon ai nevoie de solutii care sa iti reinnoiasca garderoba fara schimbari radicale. Investeste in piese-cheie flexibile, care sa migreze fara efort de la un stil la altul in functie de activitatile tale, fara a deveni desuete in anul urmator. Adauga cateva accente pentru varietate – o culoare care te pune in cea mai buna lumina, un imprimeu care atrage privirile, accesorii statement. Creativitatea este liberul arbitru, filtrand tendintele prin nota personala. Perceptia estetica diferita si curajul de a experimenta dau savoare peisajului urban.

TRICOTAJE LA MODA

Rochie tricotata cu bordura din dantela
Rochie tricotata cu bordura din dantela

Poarta haine cu personalitate si mizeaza intotdeauna pe demersuri vestimentare simple, dar cu un twist. Rochiile si fustele tricotate nu sunt un cliseu. Reinventate prin detalii de efect, te protejeaza de temperaturile scazute cu stil. Daca in sezoanele trecute preferam modelele oversize, iarna aceasta readuce in atentie croieli pe care le adori – fidele formelor, fara a constrange insa miscarile. Dantela are mister si senzualitate, iar jocul textural e o contradictie picanta.

Rochie-din-tricot-cu-slit
Rochie-din-tricot-cu-slit

O rochie maro cu slit lateral adanc da o noua definitie sex-appealului. Clasicul isi depaseste tiparul cu un amanunt surprinzator. Exploreaza o noua dimensiune a feminitatii cu o doza de senzualitate potrivita. Cand expui prea multa piele, nu inviti privitorul sa te dezvaluie dincolo de ceea ce imbraci. Provocarea fascineaza. In plus, rochia casual cu slit trece dincolo de stigmatul confortului fara forma si fond. Un accesoriu din piele si o pereche de bocanci cool duc tinuta in sfera grunge chic.

CATIFEAUA, PREFERATA SEZONULUI

Compleu din catifea
Compleu din catifea

Catifeaua este clasicul peren pe care il regasesti cu aceeasi incantare. Textura deosebit de fina seduce purtatoarea si captiveaza privitorul, invaluindu-le simturile. Felul cum reflecta lumina redeseneaza armonios contururile, venerand silueta feminina. De aceasta data, tesatura bogata da viata unui ansamblu inedit, super relaxat, potrivit a fi purtat in orice moment al zilei. Alaturarea unui design casual la o tesatura renumita pentru serile sclipitoare genereaza o antonimie savuroasa.

Set casual din catifea
Set casual din catifea

Ideea de trening te duce cu gandul la un look sport, care nu te reprezinta? Iti propunem un mix de efect, care imbina ideea de relaxare cu o estetica atragatoare. Trateaza acest set din catifea camel diferit: este suficient de lejer pentru timpul liber, dar si destul de chic pentru o cafea cu prietenele intr-un local la moda. Bluza cu guler sal si decupaj la spate va putea fi purtata in nenumarate moduri. Adauga un palton calduros si transforma sezonul rece intr-un recital de layering.

WILD SIDE

Hanorac lejer si fusta leopard
Hanorac lejer si fusta leopard

Maturitatea stilistica presupune capacitatea de a transforma orice piesa in ceva purtabil. Animal printul nu mai este de mult stigmatizat printre imprimeuri, dimpotriva, a devenit la fel de abordabil precum articolele basic. Trebuie doar sa gasesti combinatia potrivita. Iesi din sfera de confort si mixeaza stilurile. Fusta matasoasa cu talie inalta si lungime midi va fi la fel de admirata si alaturi de un hanorac lejer si incaltari comode. Daca preferi un contrast de volume, inlocuieste fusta evazata cu una conica stretch.

Rochie scurta cu volane si print animalier
Rochie scurta cu volane si print animalier

Adori rochiile mini purtate cu cizme foarte inalte? Iti propunem un model foarte chic, cu volane dispuse in V si motive jungle. Volanele Lolita au un aer ludic care mai tempereaza forta acaparatoare a imprimeului leopard. Materialul fin este un rasfat pentru piele, intr-un anotimp in care laitmotivul street style-ului sunt tricoturile si stofele groase.

 

Pin It