Imprimeurile florale isi gasesc loc in  orice stil si se reinventeaza in fiecare sezon, adaptandu-se ritmului si modului tau de viata. Micro sau macro? Bicolore sau multicolore? Vibrante sau minimaliste? Indiferent de preferinte, in noua colectie POEMA vei gasi nenumarate piese pe gustul tau, din care iti va fi greu sa alegi doar una. Adauga-ti favoritele in cos si bucara-te de ultimele zile calde cu haine mereu la moda. Grabeste-te sa-ti achizitionezi modelele dorite, la preturi foarte bune.

Cele mai sic rochii cu imprimeu

Rochie lunga vaporoasa cu motive florale
Rochie lunga vaporoasa cu motive florale

Este imposibil sa te plictisesti de flori! Rochii, bluze, fuste, pantaloni, toate iti ofera bucuria si energia necesare pentru o zi perfecta. Mizeaza pe croieli si pattern-uri atemporale, pentru o aparitie plina de stil si confort. Arunca o privire si vei gasi modele superbe pentru fiecare tip de silueta si context: office, elegante, casual si sport. Reintregeste-ti garderoba cu articole trendy si versatile, esentiale pentru o aparitie de efect. Motivele botanice sunt cel mai simplu mod de a-ti condimenta tinutele. O rochie cu imprimeu si lungime maxi se va remarca negresit. Boema si eleganta, va atrage nenumarate complimente.

Rochie midi din voal floral
Rochie midi din voal floral

Iubim rochiile midi! O rochie cu o lungime 3/4 si cu imprimeu floral vesel te va cuceri la prima vedere. Este sic, lejera, usor de purtat si imposibil de trecut cu vederea. Te vei pierde in acest melanj viu colorat, iar cei din jur te vor complimenta de fiecare data. O poti purta fara probleme si la un eveniment relaxat de zi, vei face senzatie. De asemenea, paleta cromatica vibranta o transforma in must-have pentru vacante insorite de neuitat si evenimente de zi. De la flori delicate la printuri ample, rochiile cu imprimeu sunt condimentul preferat in dulapul oricarei fashioniste.

Rochie eleganta roz florala
Rochie eleganta roz florala

Voalul imprimat este favoritul catwalk-urilor si implicit foarte des intalnit colectiile retailerilor din lumea intreaga. Aceasta rochie vaporoasa subliniaza cu delicatete silueta, pentru ca tu sa te simti minunat in momentele speciale. Nimic nu se compara cu placerea de a purta texturi fine, diafane, si croieli cu falduri ce par sa danseze in jurul tau la fiecare miscare. Niciodata nu avem indeajuns de multe rochii cu imprimeu. Un model roz cu o grafica viu colorata va face senzatie. De zi sau de seara, e o alegere inspirata. Accesorizarea face diferenta. Versatilitatea ei este incredibila.

Bluze imprimate in tendinte

Bluza din voal cu imprimeu si funda
Bluza din voal cu imprimeu si funda

Oricat de indispusa ai fi, nu poti sa nu zambesti cand privesti colectiile pline de viata si culoare. Exprima optimism, vitalitate, imaginatie. Obtine look-ul potrivit chiar acum, cu un simplu click. Piesa noastra preferata este aceasta bluza cu imprimeu din voal, cu talie stil esarfa. Funda cocheta si motivele florale o transforma in cea mai dorita bluza a sezonului. Cromatica superba creeaza imediat dependenta. Daca nu iti plac imprimeurile din cap pana in picioare, e o alegere fericita combinatia unui print cu o fusta uni bej. De asemenea, este flatanta alaturarea croiului conic la volumul interesant al topului.

Bluza cu flori si fenta la decolteu
Bluza cu flori si fenta la decolteu

Ia-ti cele mai sic bluze cu imprimeu la preturi foarte bune. Fenta la decolteu este un detaliu care da un plus de farmec oricarei piese, mai ales in asociere cu materialul delicat si micro-imprimeu. Calda, femina, eleganta, aceasta bluza merita pe deplin investitia. Chiar daca are maneca lunga, o poti purta aproape tot anul, chiar si la birou. Cromatica este una soft iar motivele deloc stridente, asadar isi va gasi locul si in garderoba ta office. Poart-o cu o pereche de pantaloni pentru un look simplu si de efect.

 

Pin It