Toamna este de fiecare data un bun prilej sa ne actualizam garderoba. Vorbim despre un sezon al contrastelor, cand inca ne plac hainele vibrante in aceeasi masura cu paleta calda si neutra specifica lui. Stilul se consolideaza pe simplitate, dar se individualizeaza cu accente si combinatii inedite. Nota personala este mai vizibila ca oricand atunci cand vremea permite jocuri de layering – suprapuneri menite sa ofere confort termic, perfecte pentru a-ti exersa creativitatea. Ce se poarta in 2021? Vedeti in cele ce urmeaza propunerile noastre practice si super sic, adaptate tendintelor. Cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. Viziteaza-ne si fa un upgrade garderobei cu piese esentiale, care te vor ajuta sa arati de fiecare data admirabil. 

Tendinte pentru toamna 2021

Rochie midi evazata cu flori
Rochie midi evazata cu flori

Rochiile sunt, desigur, cele mai iubite articole. Notele ludice si senzuale se imbina cu celebrarea formelor feminine, intr-o armonie deplina. Sunt versatile si usor de purtat, in 5 minute esti gata de plecare caci nu trebuie sa te mai gandesti la combinatii potrivite. Entuziasmul vestimentar e motivat de oferta bogata in ce priveste croiala, tesaturile, culorile. Noua colectie POEMA reuseste sa imbine perfect estetica si functionalul, un mix specific femeii moderne – programul ei incarcat impune libertate de miscare, dar isi doreste in acelasi timp aparitii care starnesc interes si admiratie. Fie ca lucrezi de acasa sau te-ai intors la birou, investind in cateva modele-cheie relaxate si sofisticate vei arata mereu impecabil. 

Pantaloni conici si fusta creion
Pantaloni conici si fusta creion

Pantalonii sunt o solutie vestimentara preferata pe masura ce gradele scad. Ca atare sau ca parte a unui costum casual, office ori elegant, au un rol bine definit. Daca vrei sa dai un refresh tinutelor tale si sa iti improspatezi stilul, mizeaza pe forme care nu se pot demoda. Fashionistele ii prefera pe cei conici. Flateaza silueta, sunt comozi, ii poti purta si la birou si dincolo de el. Este interesant efectul hainelor office combinate cu tricouri vesele si lejere. In acest fel, nu esti doar super cool, ci si inspirata: poti pleca imediat la plimbare, schimband un singur element al tinutei. E atat de usor sa fii sic! Indrazneste sa te joci cu mixuri inedite, iesi din zona sigura. 

Cele mai sic stilizari sunt acum aici!

Bluza cu imprimeu si rochie petrecuta
Bluza cu imprimeu si rochie petrecuta

Ai nevoie de cateva bluze noi. Chiar daca mergi pe minimalist, e reconfortant sa adaugi din cand in cand un condiment. Ce-ai spune de un imprimeu clasic, precum cel floral sau animal print? Se combina superb cu fuste si pantaloni in tonuri neutre si scot din anonimat orice tinuta. Moda nu trebuie sa fie niciodata plictisitoare. Hainele ne incarca bateriile, ne dau un boost de incredere si buna dispozitie. Dupa efervescenta verii, e timpul sa te bucuri de voluptatea toamnei. Anotimpul este foarte permisiv, inca putem purta si tesaturi subtiri, vaporoase, insa putem trece si la cele tipice, ceva mai texturate.

Rochie eleganta cu spate decoltat
Rochie eleganta cu spate decoltat

Super sic, feminina si in tendinte. Acestea sunt cuvintele-cheie ale celei mai hot colectii de toamna. Iti dezvaluim secretul increderii in sine: forme superbe si tesaturi rafinate, care sa contureze cea mai buna versiune a ta. Meriti fiecare compliment. Cele mai ravnite stiluri sunt acum aici pentru tine. Mini, midi sau lunga? Alege-ti rochia favorita sau, de ce nu, cumpara-le pe toate trei. Lasa-te inspirata de bestsells-urile noastre precum rochia conica eleganta si comanda-ti chiar acum marimea potrivita. La POEMA vei gasi mereu ceva deosebit. Pregateste-te pentru anotimpul emotiilor chiar acum. Vezi oferta completa in magazinele noastre fizice si online. Te surprindem cu stiluri noi, vei atrage toate privirile!

 

Pin It