Minimalismul inseamna deplina functionalitate, liniile curate si lipsa detaliilor incarcate transformand aceste piese – aparent simple – in nucleu al fiecarui sezon. De la tonuri neutre, care compun baza fiecarei colectii, la culori vibrante si pline de viata, formele sunt puse in valoare intr-o maniera fireasca. Naturaletea hainelor comode le face purtabile oricand, oriunde.

Feminitatea stridenta este atat de passé. Pentru primavara 2021 designerii te invita sa descoperi concepte axate pe nevoia de miscare, construite din tesaturi moi care se aseaza fidel pe anatomie. Jerseul este cea dintai alegere – placut la atingere, dinamic, disponibil intr-o paleta bogata si cu un pret prietenos. Descopera propunerile POEMA si alege-ti modelele preferate!

PASTELURI DELICATE PENTRU O PRIMAVARA SUPERBA

Rochie casual clos cu curea
Rochie casual clos cu curea

O rochie clos bleu exprima exact ceea ce ne dorim in aceasta primavara, dupa atatea restrictii: optimism, libertate de miscare, armonie, dorinta de nou. Segmentul vestimentar a fost de asemenea afectat de conditiile speciale, am calatorit mai putin si hainele nu au mai fost la fel de vesele si recreative. Este momentul sa le redam posibilitatea de a ne binedispune si a ne incarca cu energie pozitiva. Pastelurile sunt exact ce trebuie, bucura-te de luminozitatea lor.

Bluza casual bleu cu guler inalt

Nu exista garderoba complexa fara cateva malete preferate. Pe masura ce gradele cresc, poti face trecerea la varianta colorata, cu maneci scurte sau midi. Este la fel de sic si te ajuta sa compui o multime de tinute de primavara interesante. La birou va completa onorabil o fusta conica neagra, deconstruind putin atmosfera “corecta” a mediului office. Dupa program, e suficient sa inlocuiesti tocurile cu ciocate si sa adaugi o palarie cool. Trecerea de la tinuta de lucru la una de timp liber este rapida, nu mai este nevoie sa ajungi acasa pentru a-ti schimba hainele.

Set homewear bleu pastel

Un compleu confortabil nu se limiteaza la timpul petrecut cu tine, arata la fel de bine si pe strada. Investitia este cu atat mai inspirata cand ai doua ipostaze posibile. Jerseul este perfect pentru o zi agitata, o calatorie sau o iesire cu prietenele. Isi pastreaza aspectul oricate activitati ai avea, subliniaza relaxarea si este in acelasi timp o alegere stilata. Pastelul ramane mereu la moda.

GRI, NELIPSIT DIN GARDEROBA 

Rochie clos de primavara
Rochie clos de primavara

Rochia midi evazata gri melanj nu poate lipsi din garderoba, creionand o silueta ultra feminina. Ajustata in partea de sus, cu maneci lungi si textura reiata, este perfecta pentru un look casual cu aer dinamic. Materialul moale pune valoare croiala si rezoneaza puternic in peisajul modei strazii. Pentru tusa personala o poti accesoriza cu un ham din piele si bocanci masivi.

Set casual din jerse gri
Set casual din jerseu gri

Este primavara seturilor din jerse, maleabilitatea acestora exprimand confortul estetic. Nu trebuie sa te pierzi in haine fara forma pentru a te simti in largul tau. Trebuie doar sa echilibrezi proportiile – daca pantalonii au croi lejer, opteaza pentru un top asortat ajustat. Renunta la prejudecatile cromatice si descopera utilitatea tonurilor neutre. Griul iti permite sa experimentezi fara limite. Departe de a fi tern, se potriveste tuturor nuantelor de par si piele. Probeaza-l!

ROSU, PASIONAL SI VIBRANT

Compleu rosu homewear si casual
Compleu rosu homewear si casual

Este important sa iti iubesti corpul si formele, iar acest compleu este complimentul pe care il poti face anatomiei tale. Il poti stiliza in nenumarate feluri, fara a te plictisi de efectul sau. Volumul moderat induce ideea de confort fara surplus, corpul nu este estompat ca in cazul siluetelor oversize din trecut. Incearca un rosu puternic, exploziv, si atrage privirile ca un magnet.

Rochie rosie midi cu curea
Rochie rosie midi cu curea

Daca adaugi garderobei un accent, mergi pe croieli care nu se demodeaza. Minimalismul nu poate intra in dizgratie. Ceea ce imbraci ar trebui sa fie in primul rand practic si versatil, gata sa te duca de la o activitate la alta. Lasa culorii primul plan, fara a forta nota cu un design excentric. In felul acesta nu va parea exagerata niciodata. Cureaua fina marcheaza delicat talia, accentuand forma fit-and-flare.

NEGRU, ESENTIAL IN ORICE SEZON

Rochie neagra cu croi evazat
Rochie neagra cu croi evazat

La inceput de sezon ai nevoie de solutii care sa iti reinnoiasca garderoba fara schimbari radicale. Investeste in piese-cheie flexibile, care sa migreze fara efort de la un stil la altul in functie de activitatile tale, fara a deveni desuete in anul urmator. O rochie neagra nu este “inca o rochie”, ci un gest stilistic inspirat. Nu are nevoie de nicio introducere si nici de pretexte, este asimilata si valorificata in nenumarate moduri. Indiferent de varsta, arata fara cusur.

Rochie casual evazata din jerse
Rochie casual evazata din jerseu

Nu este inca momentul pentru volatil, asadar tesatura trebuie sa fie plina si totusi dinamica. Miscare lenta, asemenea unui dans in jurul corpului. Rochiile clos cu lungime midi avantajeaza orice silueta. Daca mai era nevoie, negrul subtiaza si rafineaza trasaturile. Este un model pe care il vei purta fara sa te plictisesti vreodata, chiar si vara in zilele mai racoroase. Asadar iti va fi utila in toate cele patru sezoane, merita cu siguranta investitia. Incearc-o, va ajunge usor piesa preferata!

Compleu negru cu top si pantaloni
Compleu negru cu top si pantaloni

Da savoare peisajului urban cu un compleu din jerse super confortabil. Poarta haine cu personalitate si mizeaza intotdeauna pe demersuri vestimentare simple, dar cu un twist. Prea sport? Deloc! Atitudinea il upgradeaza cu o nota de avangardism. Este atat de placut sa nu te constranga croiala si tesatura rigida. Ce ai spune de un set negru, gata oricand sa te duca cu stil intr-o noua aventura? Completeaza-l cu o borseta si pastreaza-ti mainile, de la cumparaturi la un festival de muzica.

Pin It