Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi, iar anul acesta este mai important ca niciodata sa te bucuri de fiecare moment. Fie ca iesi la o intalnire romantica, iei cina acasa cu persoana iubita sau te vezi cu prietenele, POEMA iti propune tinute super sic, sexy si pretioase, cu care vei impresiona negresit. O zi speciala este prilejul perfect sa cumperi acea piesa superba pe care ti-o doreai de mult in garderoba. Cu o arhitectura melodioasa ori forme desavarsit structurate, fiecare model va face senzatie. Magia tiparului si rafinamentul materialelor din care prinde chip se imprima in atmosfera festiva. Descopera cele mai frumoase haine lucrate in Romania si sarbatoreste cu stil.

 

TINUTE SIC PENTRU O CINA IN ORAS

Rochie mini din catifea neagra
Rochie mini din catifea neagra

Confortul este primordial. Piesele casual cu linii relaxate te vor ajuta sa conturezi o multime de combinatii cu efort minim. Creativitatea e cel mai des surprinsa in simplitate. O rochie furou neagra din catifea fina, cu lungime mini si bretele subtiri, este moderna si versatila. Daca de obicei o porti cu tricou ori maleta si incaltaminte sport, de data aceasta expune-i latura senzuala – poart-o direct pe piele, punandu-i in valoare decolteul indraznet. O pereche de bocanci si o esarfa completeaza perfect tinuta.

Sacou negru si colanti scurti
Sacou negru si colanti scurti

Un blazer negru oversize nu are nimic in comun cu taioarele anoste purtate regulamentar la birou. Simplitatea sofisticata este perfect surprinsa in aceasta haina cameleonica. Jocul de volume este un exercitiu reconfortant – lejeritatea liniei il deconstruieste incat sa para abordabil oricand si oriunde, in timp ce cureaua lata contureaza o talie supla, accentuand forma de clepsidra. Pastreaza partea de jos fidela formelor, optand pentru o pereche de colanti scurti si dresuri plasa. Esti sexy fara efort.

Fusta conica si bluza cu dungi transparente
Fusta conica si bluza cu dungi transparente

Indragesti lucrurile de calitate si formele simple? Stilistul POEMA iti propune look-uri atragatoare, pe care sa le valorifici si ulterior, evitand, astfel, sa investesti in piese lipsite de consistenta. O fusta conica rosie nu va ramane uitata in dressing pana la urmatorul eveniment. O poti purta si in tinute casual si office cu acelasi efect. Doar tu dai directia hainei. Pentru 14 februarie asorteaz-o cu o bluza neagra usoara, cu benzi transparente. Formele sunt subliniate intr-o maniera eleganta.

Rochie midi stil furou
Rochie midi stil furou

O rochie furou midi din catifea neagra este cea mai inspirata aditie a garderobei de primavara. Feminina, sexy, comoda, in tendinte – are toate atributele pentru o formula vestimentara de succes. Culoarea o face purtabila peste tot, chiar si la o cina romantica. Independent de tendinte si anotimp, trebuie sa o ai! Lungimea ei perfecta si decolteul indraznet te pun in valoare fara efort. Poart-o cu o esarfa tip cravata pentru un plus de stil. Privirile te vor urma.

 

CE SA PORTI PENTRU O SEARA ROMANTICA ACASA

Rochie alba din satin
Rochie alba din satin

Rochia “slip on”, adorata de femeile din lumea intreaga pentru naturaletea si eleganta sa lipsita de pretentii, este nelipsita din tendinte. Mai mult decat atat, este trucul preferat atunci cand iti alegi hainele astfel incat sa migreze usor intre stiluri si contexte. Confortul conceptului alaturat catifelei pretioase atrage fara efort privirile. E sexy, comoda, tinereasca, se adapteaza perfect la o cina de Valentine’s sau la un outfit de strada. Mizeaza pe wet look – par si machiaj – pentru o aparitie fresh si fermecatoare.

Halat rosu cu aplicatii la maneci
Halat rosu cu aplicatii la maneci

Halatul rosu, cu revere sal si mansete extravagante cu aplicatie, nu este un cliseu. E modul tau de a-ti trai feminitatea prin fiecare detaliu. Esti sexy si constienta de asta. Nu iti trebuie un motiv sa vrei sa te simti speciala zi de zi. Senzualitatea consta in arta de a gusta placerea simturilor. Acest cardigan uluitor te face sa te simti incredibil de atragatoare. Culoarea exprima pasiune, vibratie, energie, acapareaza pur si simplu incaperea. Surprinde-ti persoana iubita cu o aparitie cinematografica. Ce spui de cele 15 minute de faima promise de Andy Warhol? Ei bine, pe 14 februarie ai dreptul la o zi intreaga!

Pijama din satin cu paspoal
Pijama din satin cu paspoal

Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar un outfit senzational iti anima nu doar garderoba, ci si dispozitia. Pijamaua din satin cu paspoal in contrast iti bucura simturile si transforma un gest simplu intr-o experienta rafinata. Confortabila si pur si simplu frumoasa, iti da o stare de bine in fiecare moment petrecut cu tine si cei dragi. Iubirea este minunata, sarbatoreste-o cu o tinuta spectaculoasa, chiar daca anul acesta alegi sa petreci seara acasa.

Pin It