Femeia eleganta se strecoara in ganduri cu pasi delicati, imprimandu-si savoarea in armonia cuvintelor si supletea miscarii, si e atat de frumoasa cand acorduri nevazute ii mangaie pometii sarutati de razele domoale. Are gesturi gratioase si soapte bogate, lasandu-si simturile sa-i imbrace si sa-i dezvaluie anatomia cu geometrii splendide si texturi voluptoase. Contururi si fond se suprapun si se amplifica sub fibrele fine, silueta ei enigmatica, invesmantata in alb, vibrand pe strazile trezite la viata de mireasma primaverii boeme.

Martie, sic la birou

Rochie midi conica si blazer cambrat
Rochie midi conica si blazer cambrat

Un ansamblu alb duce minimalismul la sofisticare, vorbind despre armonie absoluta. Impresionant si distins, arata elevat in orice imprejurare. Deux-pieces-ul clasic este redesenat prin asocierea blazerului cambrat cu o rochie midi ajustata, generand o estetica perfecta. Stilul sau curat, impecabil, incanta privitorul. Compozitia este una care imbina echilibrat functionalitatea cu eleganta. Chiar daca imaginea este una arhitecturala, nimic nu arata fortat, iar ceea ce inspira la un fashion icon este tocmai naturaletea, firescul.

Rochie bodycon si sacou asortat
Rochie bodycon si sacou asortat

Rochia creion este fundamentala in istoria modei, avand un magnetism ce nu tine cont de dispozitiile sezonului. Cu o forma si o lungime facute sa aduca omagiu corpului, aceasta piesa de imbracaminte modeleaza pasii si emana senzualitate prin fiecare fibra. Talia subliniata si tesatura stretch compacta scot tot ce-i mai bun dintr-o conformatie voluptuoasa, cambrandu-se pe solduri, si, in acelasi timp, reusesc sa adauge curbe unui trup androgin.

Taior cu revere si nasturi aurii
Taior cu revere si nasturi aurii

Echilibrul dintre armonia formei si calitatea executiei este reliefat de blazerul structurat, la doua randuri de nasturi aurii. Aceasta piesa emblematica are in spate o istorie formidabila. Ca element central sau ca liant, joaca un rol imposibil de inlocuit in garderoba ambelor sexe. Valentele sale sunt infinite atunci cand creativitatea este liber arbitru.

All white pentru un look casual

Fusta mini cu talie inalta si vesta alba
Fusta mini cu talie inalta si vesta alba

Pentru garderoba dedicata timpului liber te poti juca cu ideea de sarafan, construind un mix inedit – vesta lunga cambrata, cu centura ton pe ton, purtata cu fusta mini si top basic cu anchior. Stilul are un sarm parizian incontestabil, combinand elemente fresh cu o nota retro sic. Adauga o esarfa turban cu un print atragator si o pereche de cercei de efect. Tinuta este carismatica si confortabila, remarcandu-se cu usurinta.

Tinuta casual chic
Tinuta casual chic

Hainele bine alese iti rafineaza silueta si postura si transmit incredere in sine. Vesta imprumuta prestanta unui taior bine croit, fara a avea insa aerul serios al acestuia. Ajustata pentru a pune in valoare liniile corpului, cu talia marcata distins de centura lata, aceasta piesa promite un melanj de eleganta, confort si versatilitate. Outfitul surprinde perfect o personalitate sofisticata, a carei expresivitate nu are nevoie de prea multe artificii pentru a se remarca.

Vesta cambrata si top cu anchior
Vesta cambrata si top cu anchior

Un jerseu stretch si o fusta cu talie inalta sunt intotdeauna bine-venite. Daca in trecut hainele albe aveau un rol ingrat, fiind considerate mai greu de abordat, actualmente femeile din lumea intreaga adora sa detina cat mai multe piese imaculate. Topul simplu se aseaza fidel pe tors si il pune in valoare, in timp ce fusta din tesatura texturata dezvaluie atragator picioarele.

Organza, emotie de primavara

Bluza eleganta si fusta scurta texturata
Bluza eleganta si fusta scurta texturata

Senzualitatea nu poate fi gasita in rigiditate. Diafana organza, cu fosnetul sau matasos si transparenta senzuala, magnetizeaza incaperea. O bluza eleganta alba are un sarm reconfortant in pleiada de nuante puternice si permite remarcarea detaliilor. Aparitia are un aer distins. Chiar daca in fata este croita simplu, spatele frapeaza. Inchis cu funde subtiri, de sus pana jos, te invita sa descoperi o femeie tulburatoare.

Bluza din organza cu maneci bufante
Bluza din organza cu maneci bufante

POEMA reinterpreteaza fabulos o silueta cinematografica prin acest design cu maneci supradimensionate si jocuri de transparenta. Diafanul incita prin sugerarea contururilor, expunand prea putin. Spatele este cea mai senzuala parte a corpului unei femei. Acolo unde arta si moda se suprapun, prinde contur haina care spune o poveste. Imbinand rafinament si emotie, aceasta piesa de imbracaminte este epitomul feminitatii si al pasiunii pentru frumos.

Bluza alba cu funde la spate
Bluza alba cu funde la spate

Combina bluza de seara cu o fusta asortata, in acelasi ton pretios. Poarta cu gratie si dezinvoltura acest melanj foarte elegant, transformandu-te intr-o prezenta de neuitat. Irizatiile topului eteric innobileaza silueta, tresarind in ritmul dulce al unei seri magice. Matasea este rasfatul pe care ti-l poti permite. Designul flamboaiant, specific bluzelor de ocazie, este intensificat de tesatura luxurianta. Vei arata superb la petrecerea de 8 martie si la orice eveniment.

Pin It