Mica rochie neagra si-a castigat relevanta in garderoba feminina prin caracterul sau cameleonic, transformandu-se cu usurinta de la un stil la altul si salvandu-te in orice context. In jurul ei poti experimenta lookuri potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon. Mereu prezenta in galeria pieselor esentiale, este cea mai durabila si inspirata investitie pe care o poti face. Adesea punctul forte al segmentului office, se dovedeste la fel de importanta si pentru aceasta vara plina de evenimente. Probeaza si alege-ti modelul preferat. Rafinamentul si versatilitatea sa te vor cuceri la prima privire in oglinda.

Pariaza pe negru si vei arata superb

Rochie de seara cu decolteu pe umeri
Rochie de seara cu decolteu pe umeri

Stilul inseamna in primul rand atitudine si eleganta porneste din firescul gesturilor. Feminitatea acestei rochii midi evazate nu mai are nevoie de nicio prezentare. Adorand formele, are o constructie fara cusur explorata de-a lungul decadelor de nume legendare precum Coco Chanelsi Yves Saint-Laurent. Clasicul nu da niciodata gres si, oricat de entuziasmate suntem de tendinte, avem intotdeauna in garderoba si cateva creatii atemporale. Sunt acele fundamente care dau valoare unei colectii, rezistand an dupa an. Lungimea 3/4, umerii dezgoliti si funda fina care marcheaza talia raman detalii de efect.

Rochie conica eleganta cu volan amplu
Rochie conica eleganta cu volan amplu

Versatilitatea este o caracteristica esentiala a pieselor garderobei actuale, indiferent de sezon. Nu vorbim doar de o investitie mai mica, ci mai ales de economia de timp. Nu trebuie sa petreci ore in fata oglinzii pentru a arata superb. Rochiile bodycon sunt complimentul absolut. Liniile lor imbratiseaza formele, inzestrand silueta cu sex-appeal si asumare. Avantajul acestui obiect vestimentar este usurinta cu care te face sa arati instant imbracata superb. Femeia moderna si independenta emana senzualitate si asumare, jongland abil cu hainele pentru a-si contura o aparitie deosebita, potrivita personalitatii sale.

Rochii midi care flateaza orice silueta

Rochie de seara din tul cu buline
Rochie de seara din tul cu buline

O silueta croita corect nu doar complimenteaza si corecteaza proportiile, ci face produsul purtabil si dupa ce noutatea dispare. Rochia din tul cu buline este sic, eterica si delicata. Fie ca mergi la o nunta, un botez, garden party sau cocktail, vei atrage complimente. Incanta si inspira cu tinute pline de stil si carisma. Alege ceea ce te defineste si vei cuceri privirile negresit. Tulul, ca si dantela, e printre cele mai dorite tesaturi pentru rochiile de ocazie. Nu se va demoda niciodata. Descoper-o in curand in magazinele noastre si online shop.

Rochie midi din tafta cu insertie transparenta
Rochie midi din tafta cu insertie transparenta

O tinuta bazata exclusiv pe negru are o estetica sofisticata imuna la tendinte. Sobrietatea non-culorii nu este intimidanta, ci are o eleganta greu de imitat de capriciile cromatice. Linia rafinata a croiului fit-and-flare iti da un aer sofisticat, amintind de siluetele cinematografice ale anilor ’50. Bunul-gust este definitoriu pentru orice aparitie. Nu ai nevoie de artificii elaborate atunci cand gasesti rochia neagra perfecta pentru tine. Daca iubesti minimalismul cu o nota moderna, abordeaza cu incredere acest model cu insertie mediana din tul nude. Sexy si misterioasa, transparenta e doza de prospetime care lipsea.

All black sau rafinamentul la superlativ

Rochie mini eleganta cu croi cambrat
Rochie mini eleganta cu croi cambrat

Desi pare lipsit de imaginatie, un look all black exprima, in fapt, abilitatea purtatoarei de a duce simplitatea la o estetica sofisticata. Cu proportii perfecte care flateaza silueta si descriu feminitatea in pur stil clasic, mica rochie neagra este mai mult decat vestimentatie. Este un simbol ce rezista cu acelasi farmec de atatea generatii. Nu iti fie teama sa iti evidentiezi atuurile purtand mini. O femeie constienta de feminitatea ei nu poate fi decat atragatoare. Bucura-ti simturile cu magia unei rochii elegante. Nu vei regreta achizitia, dimpotriva, iti va asigura multe aparitii admirabile.

Rochie de ocazie cu volan la decolteu
Rochie de ocazie cu volan la decolteu

In 1954 rochia “de ceai” creata de Christian Dior a fost cel mai bine vandut produs al colectiei revolutionare „New Look”, colectie ce avea sa ramana in istoria modei pentru redefinirea siluetei feminine, a volumelor si lungimii. Complimentand forma de clepsidra si punand in valoare umerii, bustul si talia, modelul a fost reinterpretat divers de-a lungul anilor. Celebra forma ajustata sus si ampla in partea inferioara a continuat sa imbrace flatant femei de toate varstele, indiferent de conformatie. Ea creeaza iluzia unor proportii ideale, evidentiind partile mai inguste ale corpului si indulcind linia soldurilor.

Pin It