Descopera o selectie de rochii elegante si rafinate, in tendinte, care abordeaza deopotriva un design spectaculos, tesaturi placute la atingere, culori pline de viata. Formula magica pentru o tinuta de ocazie perfecta? Cea care imbina atentia pentru forma fara cusur cu starea de bine generata de confort si placerea de a purta lucruri care te reprezinta. Meriti sa te bucuri de fiecare moment si sa te rasfeti cu cele mai frumoase haine. Exploreaza noua colectie POEMA si alege-ti arsenalul pentru cea mai cool vara. Esti gata sa stralucesti? Sa inceapa petrecerea!

Rochii sic pentru cel mai bine imbracata invitata

Rochie eleganta din tafta cu decolteu asimetric
Rochie eleganta din tafta cu decolteu asimetric

Petrecerile se tin lant si iti doresti de fiecare data o aparitie rafinata si remarcabila? Viziteaza-ne chiar acum in magazinele POEMA si descopera o colectie de rochii elegante in ton cu tendintele si sezonul cald. Tesaturile alese cu grija pentru a pune in valoare modelul si culorile expresive sunt atributele pe care mizezi pentru a face senzatie oriunde mergi. Punem accentul pe starea de bine, fiind important sa iubesti ceea ce porti, sa te defineasca si sa te completeze. Increderea in sine da personalitate tinutei. Rochia cambrata din tafta roz are farmecul siluetei clasice, dar cu un detaliu sexy si modern – un umar dezgolit, subliniat de decolteul cu volan.

Rochie de seara cu decolteu asimetric si volane
Rochie de seara cu decolteu asimetric si volane

Look-ul pentru care optezi trebuie sa fie la inaltimea evenimentului, sa te puna in cea mai buna lumina si sa fie suficient de confortabil incat sa te poti bucura de seara speciala. Rochia mini albastru electric iti evidentiaza atuurile datorita croiului clepsidra si aduce o nota de extravaganta in garderoba prin culoarea puternica si volanele supradimensionate. Vei straluci fara efort, vei putea dansa si socializa in voie. Investeste in piese care iti complimenteaza conformatia, deoarece oricat de bine ar arata o haina este lipsita de consistenta atunci cand nu ti se potriveste. Personajul principal esti tu, cea care o poarta. O aparitie de neuitat incepe cu ceea ce te reprezinta.

Mizeaza pe mini si culori moderne

Rochie mini eleganta cu decolteu pe umeri
Rochie mini eleganta cu decolteu pe umeri

Daca iti plac rochiile scurte, vara aceasta mizeaza pe culori spectaculoase, pline de viata. Texturile matasoase sunt evidentiate de modul cum aceste tonuri bogate reflecta lumina. Acest model din tafta oranj avantajeaza orice culoare de par si piele, iar tu vei arata minunat atat la o petrecere de zi, cat si seara. Ghidul tinutei festive e foarte permisiv in acest an: se poarta ce te face fericita. Meriti sa te rasfeti cu tafta luxurianta, iar in garderoba este mereu loc pentru materiale care transced tendintele si innobileaza silueta. Sa arati spectaculos nu este deloc dificil.

Rochie eleganta cu croi drept si guler perkins
Rochie eleganta cu croi drept si guler perkins

O rochie mini cu croi drept are aerul sofisticat al minimalismului, atemporal si carismatic, dar si vibratia si prospetimea unei piese tineresti. Verdele candy iti garanteaza ca vei atrage toate privirile la urmatorul eveniment. Sexy si seducatoare, mica rochie eleganta antreneaza simturile si e sufletul petrecerii. E o bucurie sa o privesti, inveseleste imediat atmosfera. Fiecare femeie isi doreste o aparitie fabuloasa si memorabila. Poti sa arati minunat si cu produse de serie, fara sa cheltuiesti o avere.

Rochie alba de ocazie cu volane
Rochie alba de ocazie cu volane

Colectia POEMA pentru vara 2022 iti ofera prilejul sa te bucuri de haine superbe la preturi atragatoare, pentru ca tu sa ai o aparitie de senzatie la fiecare iesire. Volumul si jocul volanelor suprapuse iti  reamintesc bucuria de a te invalui  intr-o tesatura fluida, al carei dans in jurul corpului iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Ce alt prilej mai bun sa porti alb decat sezonul estival? Accesorizeaza si experimenteaza fara teama. Vei fi revelatia unui party la piscina sau intr-un restaurant cochet.

Pin It