Categoria pantaloni dama este foarte variata, trebuie doar sa ne vizitezi in magazinele POEMA sau online si cu siguranta iti vei gasi perechea potrivita pentru fiecare conformatie si ocazie. O garderoba urbana completa trebuie sa contina solutii vestimentare usor de purtat si de adaptat de la un moment la altul. Investind inteligent, cu o pereche de pantaloni conici cu talie inalta poti construi o multime de tinute trendy si interesante. Stim ca iubesti sa fii activa si ne-am gandit sa iti oferim modele versatile, perfecte de la birou la o plimbare. Chiar daca nu te reprezinta stilul office, un model din stofa se va plia pe nevoile tale, oferindu-ti in acelasi timp libertate de miscare si un aspect ingrijit.

Gaseste-ti pantalonii preferati si poarta-i in stilul tau

Pantaloni casual cu talie inalta
Pantaloni casual cu talie inalta

Pantalonii conici sunt foarte populari, mai ales cei cu talie inalta. Probeaza si identifica perechea must-have care te va ajuta sa arati mereu impecabil. In functie de conformatie, poti opta pentru talie medie ori talie inalta, croi simplu sau cu pense. Daca o silueta voluptoasa se regaseste in formele simple, fidele corpului, una androgina e pusa in valoare de modelele cu pliuri.  Investind in cateva piese care se aseaza ca turnate, vei putea sa obtii ansambluri variate fara a-ti destabiliza bugetul.

Pantaloni conici albi
Pantaloni conici albi

O pereche de pantaloni dama trece cu gratie de la tendinta la stil perenial. Piesele care se simt la fel de bine precum arata sunt mai mult decat haine la moda, te vei bucura de versatilitatea lor si peste ani. Chiar daca garderoba ta obisnuita este fundamentata pe pantaloni in culori inchise, nu inseamna ca nu poti adauga uneori ceva nou. Vara este ocazia perfecta sa porti alb si roz, iar un model cu buzunar decorativ iti va pune in valoare silueta. In plus, arata bine alaturi de topuri si bluze colorate, fie ca vorbim de accente sau pasteluri.

Pantaloni conici in tendinte

Pantaloni roz cu centura
Pantaloni roz cu centura

Atunci cand garderoba ta are nevoie de un refresh, mai ales intre sezoane, pantalonii sunt adaosul potrivit. Nu exista anotimp in care sa nu iti fie utili. Feminitatea si confortul absolut sunt atributele definitorii ale oricarei haine cu potential. Versatilitatea este importanta atunci cand alegi sa investesti in doar cateva piese-cheie pe sezon. Daca poti purta produsul in cel putin 3 tinute, iti va consolida cu siguranta stilul. Minimalist sau elaborat, care este preferatul tau?

Pantaloni mint cu buzunar decorativ
Pantaloni mint cu buzunar decorativ

Pantalonii nu iti pot lipsi nici din arsenalul pentru sezonul estival. Ceea ce se schimba este doar registrul cromatic. Ne plac cei conici pentru ca pun in valoare corpul, alungesc picioarele si sunt foarte comozi. Tinuta este una curata, lipsita de pretentii, fara a-i lipsi, insa, farmecul. Confortul si versatilitatea sunt atributele castigatoare pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar pentru a schimba tinuta de mai multe ori pe zi.

Pantaloni negri cu nasture
Pantaloni negri cu nasture

Pantalonii conici la dunga sunt foarte la moda in acest sezon. Detaliile reinventeaza croiul tigareta, conferind tinutei un aer mai lustruit si elaborat. Daca adaugam si o centura textila cu un nasture de efect, esti sic fara efort. Fie ca ii porti in cadrul unui costum sau cu diverse bluze neutre ori colorate, rolul lor este important. In plus, nu se pot demoda vreodata. Renunta la jerseurile stretch, cu un aer mai putin formal, si opteaza pentru pantaloni dama din stofa usor elastica.

Pin It