Febra cumparaturilor pentru rochia perfecta nu este specifica numai sezonului cald, insa vara iubim mai mult ca oricand piesele albe. Mini, midi sau lunga? Conica sau evazata? Indiferent ce alegi, este important sa te simti bine in pielea ta. Rafinate, simplu de accesorizat si flatante pentru orice nuanta de piele si par, rochiile albe nu pot lipsi din garderoba ta. Daca nu te-ai decis inca in ce sa investesti, fa-ne o vizita si probeaza propunerile stilistului POEMA. Cu siguranta vei gasi un model preferat.

Rochii albe cu croieli atemporale

Rochie alba cu volane
Rochie alba cu volane

Tesaturile sunt esentiale pentru a transforma o piesa in favorita, iar dantela ramane intaia alegere. Rochia scurta e un reper contemporan de care nu te vei plictisi niciodata, mai ales atunci cand vorbim despre alb. Adaugam volane multiple si imaginea devine una de efect. Este o piesa foarte versatila in garderoba ta pentru ca se adapteaza usor de la casual la elegant, in functie de accesorizare. Vara iti place sa porti tinute vaporoase si jucause. Mizeaza pe alb pentru un vibe de vacanta. In plus, iti pune in valoare bronzul – insa arata la fel de bine pe orice tip de piele.

Rochie alba conica din dantela
Rochie alba conica din dantela

Preferi modelele conice cu lungime midi? POEMA raspunde dorintei tale cu o rochie alba care urmeaza fidel linia corpului, cu terminatie asimetrica. Sexy, tinereasca, super confortabila – are tot ce iti place. Este foarte feminina si senzuala, intr-o maniera simpla si rafinata. Nu te poti plictisi de ea, este acea rochie fara varsta care va arata superb si peste ani. Modelul va face senzatie si iti va da o stare de bine, un boost de incredere in sine nedisimulata.

Rochie blazer cu epoleti din strasuri
Rochie blazer cu epoleti din strasuri

Stim ca adori sa fii la moda si sa experimentezi aparitii demne de invidiat. O rochie alba cu epoleti din strasuri este deosebita in colectia ta, combinand elemente casual cu cele glamour.  Daca te-ai plictisit de aceleasi cateva modele populare, aceasta este alegerea perfecta. Probeaz-o si indragosteste-te de eleganta ei, de forma impecabila, de starea de bine pe care ti-o ofera un lucru frumos. Fiecare petrecere e un prilej sa iti exprimi stilul si sa fii in centrul atentiei. Dupa aceasta perioada dificila, meriti sa redescoperi placerea de a purta tinute super sic.

Poarta alb si bucura-te de complimente

Rochie midi cu volane suprapuse
Rochie midi cu volane suprapuse

 De la vacante insorite la iesiri obisnuite cu prietenele, look-ul propus de stilistul POEMA te transforma intr-o aparitie de senzatie fara a ignora confortul. Bucura-te de fiecare moment si fii gata oricand de o noua aventura. Este timpul sa te bucuri de rochii albe spectaculoase, care te vor transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Bretelele subtiri sunt perfecte pentru o vara calduroasa. Rochia furou este redefinita prin volane, o combinatie delicioasa de flirt si inocenta. Acest model ce insumeaza pasiunea pentru frumos si lejeritate, remarcandu-se negresit oriunde vei merge, ziua sau seara.

Rochie midi mulata cu cupe push-up
Rochie midi mulata cu cupe push-up

 Experimenteaza cu tesaturi rafinate si forme flatante si vei fi cea mai frumoasa. Cele mai placute amintiri ale verii sunt petrecerile reusite. Garden party sau un event seara, la un restaurant sofisticat? Descopera in noua noastra colectie piese potrivite fiecarui stil si fiecarui context. Alege sa fii superba si onoreaza toate invitatiile cu stil. O rochie alba care subliniaza silueta si pune in valoare bustul  iti da incredere in tine si te face sa te simti feminina si atragatoare. Nu mai sta pe ganduri.

Pin It