Atunci cand eticheta ambiantei profesionale nu impune sobrietate vestimentara, limitandu-te la sfera traditionalului, o zi la birou poate insemna mai mult decat o aparitie corecta. Iti poti construi un stil remarcabil, slefuit si relaxat in acelasi timp, al carui element definitoriu este echilibrul intre eleganta si confort. Este important sa investesti in piese cu linii flatante si atent finisate, care sa isi pastreze forma si calitatea tesaturii chiar si dupa mai multe purtari. Cele mai ravnite stiluri sunt acum aici pentru tine.

Tinute office in tendinte

Bluza cu guler si pantaloni cu talie inalta
Bluza cu guler si pantaloni cu talie inalta

Pantalonii negri cu centura, cu talie inalta si o forma atragatoare ce imbraca devotat dar relaxat liniile corpului, pot fi nucleul unei tinute timp de patru sezoane pe an. Datorita croiului conic, pun in valoare atuurile purtatoarei si sunt fundamentali pentru a avea o aparitie stilata la birou. Sunt, practic, o a doua piele, avand o dinamica incredibila. Nu poti da gres investind intr-o asemenea piesa. Alaturi de o bluza cu detaliu de efect, gulerul amplu, reinventeaza traditionalul ansamblu office. Mixul isi va pastra nestirbita autoritatea, scapand insa de nota intimidanta.

Rochie office midi cu curea
Rochie office midi cu curea

Rochiile sunt cele mai feminine exercitii de stil. Le iubesti si le porti de fiecare data cu placere. Noua colectie POEMA te invita sa descoperi solutii vestimentare de efect, gandite ca tu sa arati si sa te simti minunat in orice moment. Nicio primavara fara tonuri soft! Ne plac culorile versatile, pudrate. Rochia creion prevazuta cu o curea fina se numara printre cele mai dorite haine pentru garderoba de birou. Nu poti avea doar piese negre, iar neutrele sunt aditia potrivita. Ramai, astfel, in zona sigura. Este important sa investesti in piese cu linii flatante si atent finisate, care sa isi pastreze forma si calitatea tesaturii chiar si dupa mai multe purtari. Cele mai ravnite stiluri sunt acum aici pentru tine.

Rochie evazata cu nasturi decorativi
Rochie evazata cu nasturi decorativi

Linia evazata si lungimea midi definesc adesea o rochie office. Simplitatea si lejeritatea sunt intotdeauna la moda, asadar pastreaza modelul in sfera minimalista si lasa micile detalii – nasturii decorativi – sa fie singurul punct de interes. Talia marcata prin cusatura complimenteaza purtatoarea. Decolteul barcuta si tesatura placuta aduc un plus de prospetime garderobei tale de birou. O rochie frumoasa in care te misti in voie este ideala pentru cele 8 ore petrecute la munca. Iti da o stare de bine care va face ziua mai productiva. Desigur, o poti pastra si pentru iesirea la cafea de dupa.

9 to 5: look-uri confortabile, pentru o zi reusita la birou

Bluza cu maneci bufante si fusta neagra
Bluza cu maneci bufante si fusta neagra

Inlocuieste camasile conformiste cu bluze interesante, din materiale fine. O bluza alba cu talia incretita in stil peplum este o investitie inspirata si durabila, cu un aer primavaratic, foarte feminina si pitoreasca. Se integreaza fara efort in orice ansamblu vestimentar, putand trece prin mai multe ipostaze prin simpla inlocuire a accesoriilor. Pastreaza ansamblul in sfera alb-negru, basic with a twist. In acest fel nu se demodeaza de la un sezon la altul si arata impecabil in orice context. Daca iti permite eticheta vestimentara a jobului, opteaza pentru o fusta scurta in loc de cea creion.

Rochie crem cu pliuri la umar
Rochie crem cu pliuri la umar

Atunci cand eticheta ambiantei profesionale nu impune sobrietate vestimentara, limitandu-te la sfera traditionalului, o zi la birou poate insemna mai mult decat o aparitie corecta. Iti poti construi un stil remarcabil, slefuit si relaxat in acelasi timp, al carui element definitoriu este echilibrul intre eleganta si confort. Placerea de a imbraca haine care nu sacrifica estetica iti permite sa evadezi din rutina codului office si sa iti imprimi personalitatea in activitatea desfasurata, particularizand rezultatul. Mizeaza pe o rochie scurta, cu curea fina si detalii plisate la umar.

Rochie midi conica neagra
Rochie midi conica neagra

Cameleonica, comoda, atat de sic – orice femeie trebuie sa aiba macar o rochie conica midi in dulap. Poate fi purtata de dimineata pana seara, de la birou la cina. Nu va iesi niciodata din tendinte si da o nota sofisticata chiar si unei tinute relaxate de weekend. Esti intr-o dispozitie creativa? Da savoare simplitatii cu un accesoriu imposibil de trecut cu vederea. Mergi la birou? Nimic mai simplu, aceasta rochie neagra se potriveste perfect expresiei “simplitate sofisticata”. Are o lungime optima, iti avantajeaza formele fara sa fie stridenta. Trece foarte usor de la casual la business sau elegant.

Costum crem cu sacou scurt
Costum crem cu sacou scurt

Costumul crem cu sacou scurt, alaturat unei bluze cu funda oversize, este must have-ul primaverii. Un look formal nu surprinde prea mult imaginatia purtatoarei. Desigur, exista companii a caror natura insufla o prezenta uniforma, lipsita de artificii, care sa nu distraga atentia de la obiective. Insa vom regasi si medii in care libertatea de a te imbraca asa cum simti este considerata un impuls in cariera, incurajandu-te sa iesi din zona de confort si sa dai glas ideilor. Orientarea spre succes nu exclude pasiunea pentru frumos, dimpotriva – o femeie care se bucura de fiecare aspect al individualitatii ei este mai creativa.

Pin It