In categoria printurilor de sezon regasim adoratele motive florale, o geometrie vesela si dinamica – in speta buline sau forme abstracte, piese jungle cu personalitate. Cele mai populare si versatile pattern-uri compun o colectie colorata si plina de viata, pliata pe tendintele actuale, care imbie la reinnoirea garderobei. Alege rochii cu imprimeu lejere si vaporoase, perfecte pentru tinute de vara stilate, care se remarca fara niciun efort. Materialele subtiri si formele fluide sunt combinatia ideala in zilele insorite.

Rochii cu buline

Rochie clos bleu cu buline albe
Rochie clos bleu cu buline albe

O rochie bleu cu buline albe va face senzatie in aceasta vara. Tonul pastelat delicat, sifonul suplu si fin, croiala clos cu lungime midi, fiecare detaliu o recomanda. Te vei indragosti de aerul ei romatic si boem. Avantajeaza orice silueta si atrage complimente, este o placere sa o privesti. Chiar si fara niciun accesoriu, te va pune in valoare in contexte casual  sau la un eveniment de zi, cum ar fi o petrecere in gradina.

Rochie midi cu buline si slit
Rochie midi cu buline si slit

Senzualitate si lejeritate in aceeasi piesa? Desigur! Moda nu inseamna doar excentricitate, dimpotriva, valoarea ei este data de latura functionala a unei estetici deosebite. O rochie cu imprimeu buline este tinereasca si de efect, mai ales atunci cand modelul evazat are detalii surprinzatoare – slitul inalt pe picior si bustul incretit cu snur. Decolteul geometric aduce un plus de feminitate, alaturi de manecile scurte bufante.

Rochie lunga din satin cu motive geometrice
Rochie lunga din satin cu motive geometrice

Rochiile “slip” sau tip furou fac furori anul acesta. Ilustreaza stilul fara varsta si fara efort, in 2 minute esti gata de plecare. Satinul este una din tesaturile preferate in sezonul cald. Racoros, rafinat si totusi usor abordabil, e cea mai buna alegere pentru a pune in valoare un croi clepsidra relaxat. In plus, are avantajul de a putea fi adaptata mai multor stiluri si momente.

Motive florale in tendinte

Rochie evazata cu motive florale
Rochie evazata cu motive florale

Galbenul exprima intocmai trasaturile verii. Exuberant, luminos, optimist, e nuanta-vedeta a sezonului cald. Micro imprimeurile florale pun in valoare fondul intens. Rochia midi cu bretele subtiri si bust incretit este o aditie inspirata in garderoba ta. Aceasta piesa vestimentara iti asigura confortul zilnic si cucereste privirile, fiind numai buna de purtat atunci cand iti doresti sa arati sic fara efort.

Rochie midi cu bust incretit si print floral
Rochie midi cu bust incretit si print floral

Croiala cu bust ajustat si fusta evazata subliniaza lirismul siluetei A-line. De la Christian Dior si Yves Saint Laurent, celebra forma a continuat sa imbrace flatant femei de toate varstele, indiferent de conformatie. Ea creeaza iluzia unor proportii ideale, evidentiind partile mai inguste ale corpului si indulcind linia soldurilor. Daca adaugam si un print interesant, devine preferata verii.

Printuri jungle de efect

Rochie mini animal print cu spatele gol
Rochie mini animal print cu spatele gol

Intensitatea motivelor animaliere se pliaza perfect pe croiul indraznet, cu spatele dezgolit. Cu un exotism aparte, rafinat, grafica aceasta are carisma si aroma, punand din nou accentul pe feminitatea asumata. Senzualitatea printului leopard si dinamica designului ii dau un aer tineresc. Iti bucura simturile si te evidentiaza, conturand o aparitie cu personalitate.

Rochie mini cu volane si motive snakeskin
Rochie mini cu volane si motive snakeskin

Ne dorim cat mai multe rochii cu imprimeu.  Efectul de piele de sarpe aduce un plus de savoare tinutelor de vara, iar volanele si materialul vaporos contribuie si ele la farmecul modelului. Urban jungle e un concept care face deliciul fiecarui sezon, designerii reusind sa transpuna in tesatura expresivitatea si energia naturii. Adauga cateva piese noi.

Pin It