Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar o piesa rezonanta estetic sau cromatic iti va anima nu doar garderoba, ci si dispozitia. POEMA interpreteaza tendintele sezonului printr-o colectie de rochii de zi superbe si confortabile, un manifest tineresc si savuros in emotiile verii. Cauta-ti punctele forte si pune-le in valoare. Exista o varietate de modele menite sa te puna in cea mai buna lumina de fiecare data.

Rochii de zi elegante la doar un click distanta

Rochie de zi tip furou
Rochie de zi tip furou

Confortul este primordial. Piesele casual cu linii relaxate te vor ajuta sa conturezi o multime de combinatii cu efort minim. Creativitatea e cel mai des surprinsa in simplitate. O rochie furou neagra din tesatura matasoasa, cu lungime midi si bretele subtiri, este moderna si versatila. Daca de obicei o porti cu tricou ori maleta si incaltaminte sport, de data aceasta expune-i latura senzuala – poart-o direct pe piele, punandu-i in valoare decolteul indraznet. Esti sexy fara efort. Culoarea o face purtabila peste tot, chiar si la o cina romantica. Independent de tendinte si anotimp, trebuie sa o ai!

Rochie alba cu volane suprapuse
Rochie alba cu volane suprapuse

Pune-te in valoare purtand acest model superb cu volane multiple suprapuse. Este timpul sa te bucuri de rochii de zi spectaculoase, care te vor transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Ele comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie asumata si pasionala. Imbraca-te pentru propria placere, lasand fantezia sa-ti defineasca stilul. Bretelele subtiri si confortul croiului trapez compun o piesa perfecta pentru o vara calduroasa. Rochia furou este redefinita prin volane, o combinatie delicioasa de flirt si inocenta. Acest model ce insumeaza  pasiunea pentru frumos si lejeritate este o aditie inspirata in garderoba de vacanta, remarcandu-se negresit oriunde vei merge.

Rochii de vara in tendinte

Rochie scurta din voal creponat
Rochie scurta din voal creponat

 Te misti in voie si arati super chic in acelasi timp. Senzatia ca porti vapori si nu o tesatura o face cu atat mai dorita. Incearc-o, o vei adora. Materialele fine au poezie si rafinament, supletea lor si miscarile elegante elogiind gratia feminina. Cu accesorizarea si atitudinea potrivite, tinuta se transforma usor in orice stil iti doresti. Manecile lungi te vor face sa o alegi adesea, chiar si atunci cand vremea este mai putin insorita.  Inspira-te si modeleaza-ti alegerile incat sa se suprapuna personalitatii tale, devenind extensii ale acesteia.

Rochie din satin cu drapaj usor
Rochie din satin cu drapaj usor

Mizeaza pe rochii de zi sic, vaporoase si expresive, ideale pentru o aparitie solara. Rochia din satin bleu cu bretele spaghetti evoca simplitatea sofisticata si  contureaza o silueta tinereasca. Exista ceva foarte atragator la indrazneala de a purta culori vesele, pline de viata. Drapajul de la decolteu curge firesc, completand  dezinvoltura formei lejere. Fluiditatea sa iti reaminteste bucuria de a te invalui intr-o textura aerata, perfecta pentru zilele calduroase, si iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Lungimea midi avantajeaza designul ce urmareste delicat linia corpului.

Rochie midi cu centura fronsata
Rochie midi cu centura fronsata

Acest tip de rochie de zi din satin, adorata de femeile din lumea intreaga pentru naturaletea si eleganta sa lipsita de pretentii, este nelipsita din tendinte. Mai mult decat atat, este trucul preferat atunci cand iti alegi hainele astfel incat sa migreze usor intre stiluri si contexte. Confortul conceptului alaturat satinului fin atrage fara efort privirile. E sexy, comoda, tinereasca, se adapteaza perfect la o cina sau la o plimbare ziua. Nu iti trebuie un motiv sa vrei sa te simti speciala zi de zi. Senzualitatea consta in arta de a gusta placerea simturilor, iar materialele fine sunt un rasfat binemeritat.

Pin It