Avem toate ingredientele pentru o vara perfecta, de la petreceri sic la vacante insorite. Tesaturile vaporoase, nuantele vibrante si imprimeurile de efect sunt ingredientele unei aparitii de senzatie. Planifica-ti garderoba noului sezon astfel incat sa ai mereu o stare de bine, indiferent de momentul zilei. Investeste in piese durabile, versatile si atragatoare, pentru ca meriti sa te simti speciala de fiecare data. Avem nevoie de culoare, optimism si vitalitate pentru a face fata entuziasmului gradelor.

Rochii de vara mereu in tendinte

Rochie scurta cu volane suprapuse
Rochie scurta cu volane suprapuse

Culorile neon raman vedeta sezonului estival, iar lime-ul este intotdeauna revelatia colectiilor dedicate. Vibe-ul sau de vacanta, starea de buna dispozitie pe care o induce imediat, aerul jucaus si expresivitatea nu vor trece neobservate. Mizeaza pe o rochie scurta cu volane suprapuse si pregateste-te pentru cea mai fierbinte vara. Rezerva chiar acum concediul mult visat, unde cuvintele cheie sunt soare, cocktailuri vesele si distractie – avem exact tinutele potrivite sa faci furori la fiecare aparitie!

Rochie lunga evazata cu funde la umar
Rochie lunga evazata cu funde la umar

Vrei sa te misti in voie si sa fii sic in acelasi timp? Nimic mai simplu. Probeaza acest model lejer si vaporos, cu funde la umeri si un croi perfect pentru gradele in crestere. Daca prin culori indraznete nu intelegi accente puternice, poti incerca un lila inchis. Tinutele noastre de vara te pun in valoare oriunde alegi sa te plimbi anul acesta. Da un refresh garderobei cu o paleta cromatica irezistibila, care te face sa zambesti. Nu uita sa adaugi in bagaj o doza din farmecul personal.

Rochie mini cu decolteu pe umeri si volane
Rochie mini cu decolteu pe umeri si volane

Cand imbini croiala moderna cu o nuanta-dopamina, rezultatul nu poate fi decat spectaculos. Fucsia te face sa vibrezi in orice incapere, vorbind despre personalitatea ta puternica, bucuria de a trai si pasiunea pentru frumos. Rochiile sunt esentiale si de efect, mai ales in sezonul cald. Daca te-ai plictisit de accesorizarea cu sandale, schimba registrul cu cizme scurte sau ciocate. Contrastul aparent atipic te scoate din anonimat si atrage complimentele.

Rochie midi casual stil furou
Rochie midi casual stil furou

Printre piesele care nu pot lipsi din dressingul unei fashioniste se numara si rochia furou, a carei croiala simpla si confortabila o face atemporala. Iti garantam un look proaspat si atragator, mai ales daca vine intr-o culoare care atrage atentia. Versatilitatea face modelul purtabil atat ziua, cat si seara ori la evenimente. Esti gata sa te distrezi pana in zori? Completeaza cu un accesoriu interesant si privirile te vor urma. Simplitatea sofisticata este ilustrata fidel de acest ansamblu.

Imprimeuri vesele si siluete fluide

Rochie de zi cu decolteu geometric si imprimeu
Rochie de zi cu decolteu geometric si imprimeu

Descopera farmecul si utilitatea unei rochii midi cu motive florale. Exista imprimeuri care trec proba timpului si imprimeuri ce raman simple capricii ale unui sezon sau doua. Cele florale sunt o investitie durabila. Nu te poti plictisi si niciodata nu ai indeajuns de multe. Emana prospetime si feminitate si iti asigura rapid o aparitie de invidiat, indiferent de momentul zilei. Turcoazul vesel contrasteaza placut cu oranjul efervescent, conturand un mix irezistibil.

Rochie midi evazata cu imprimeu floral
Rochie midi evazata cu imprimeu floral

Iti plac rochiile cu vibe retro? Iata modelul potrivit, cu care vei face senzatie in aceasta vara. Nu doar cromatica ii da un farmec aparte, ci si linia “tea dress” – rochie de ceai. Eleganta, sic, in tendinte, are toate atributele castigatoare. Iti pune in valoare silueta si mascheaza micile imperfectiuni, acolo unde ele exista. Cu ajutorul ei vei arata minunat la orice petrecere sau intr-o vacanta insorita.

Rochie baby doll cu motive florale
Rochie baby doll cu motive florale

Tinuta perfecta e cea care te face sa zambesti. Inspira-te din noua colectie POEMA si alege-ti piesele favorite pentru noul sezon. Meriti sa te simti speciala in fiecare zi, nu doar la evenimente. Rochiile de zi sunt si ele un prilej sa te rasfeti cu cele mai frumoase tesaturi si imprimeuri. Un model baby doll arata tineresc si e super confortabil, chiar si pentru plimbarile lungi. In vacante ne place sa exploram, e important sa purtam rochii lejere si dinamice.

Rochie clos din sifon cu motive botanice
Rochie clos din sifon cu motive botanice

Sifonul vaporos si fin pune in valoare aceasta rochie scurta, cu croi clos.  Vei arata fabulos fara sa te straduiesti prea mult in privinta machiajului si coafurii, rochia in sine fiind suficienta pentru a magnetiza privitorul. Iti propunem un model vesel si super lejer, numai bun pentru o vara de poveste. Femeile de pretutindeni regasesc placerea de a purta siluete fluide, a caror functionalitate incorporeaza o nota de senzualitate. Este momentul perfect sa investesti in look-uri chic, usor de valorificat in varii contexte.

Pin It