Vara aceasta POEMA da startul distractiei cu o colectie de rochii vesele si colorate, pe care le vei adora. Felul melodios in care se misca materialul aerat si cromatica ce rezoneaza puternic compun un mix adorabil, perfect pentru o vacanta speciala sau o cafea cu prietenele. Vino sa probezi cele mai frumoase modele si bucura-te de confortul lor infinit. La inceput de sezon ai nevoie de solutii care sa arate si sa se simta la fel de bine atunci cand gradele cresc.

Rochii de vara pe care trebuie sa le ai

Rochie scurta clos cu decolteu pe umeri
Rochie scurta clos cu decolteu pe umeri

Daca spunem vara, ne gandim invariabil la o infuzie de rochii vesele si pline de vitalitate. Laitmotivul unei vacante reusite este o selectie vestimentara care sa imbine designul cu lejeritatea. Nu vrei doar poze frumoase, ci si sa te misti in voie intreaga zi. Rochiile cu umerii dezgoliti si volane sunt piesele de rezistenta si in acest an. Turcoazul cu flori oranj si coral te poarta intr-o escapada memorabila, din insorita Cuba pana la un garden party cu multa distractie. O pereche de platforme din rafie si un zambet cuceritor sunt tot ce ai nevoie. Esti sexy, increzatoare, stii sa-ti valorifici punctele forte.

Rochie lunga petrecuta cu print botanic
Rochie lunga petrecuta cu print botanic

Femeile indragostite de moda se bucura de fiecare detaliu, mai ales atunci cand vorbim de savuroasa garderoba de vacanta. Culorile superbe, imprimeurile spectaculoase, tesaturile vaporoase si fine, croielile fluide si jucause, toate ne incanta simturile si privirea. Satinul cu motive ramane in topul favoritelor noastre si in acest sezon. Iti propunem o rochie lunga de efect, cu croiala parte peste parte si cordon amplu, care vibreaza la fiecare pas. Felul melodios in care se misca materialul si cromatica ce rezoneaza puternic compun un mix adorabil, perfect pentru o vacanta speciala sau o cafea cu prietenele.

Iubim imprimeurile si tesaturile fine

Rochie maxi cu buline si funde la umar
Rochie maxi cu buline si funde la umar

Vrei o schimbare de stil? Da o sansa rochiilor maxi, atat de sic si lejere, in ton cu entuziasmul concediului mult asteptat. Completeaza-ti bagajul cu accente dinamice, precum acest lime cu buline, si pregateste-te sa primesti complimente. O palarie cu boruri mari, o pereche de ochelari supradimensionati si sandale comode – iata formula castigatoare care te poarta pe falezele insorite si iti pune in valoare latura boema. Inspira-te din efervescenta vizuala a podiumurilor si lasa-te purtata pe Riviera Franceza, chiar si numai cu gandul. Bulinele sunt un reper contemporan de care nu te poti plictisi, inveselindu-ti instant ziua.

Rochie baby doll scurta cu imprimeu animalier
Rochie baby doll scurta cu imprimeu animalier

Volumul si jocul volanului pun in evidenta voalul aerat, in timp ce motivele jungle ii amplifica farmecul. Caldura isi intra in drepturi si simtim nevoia sa purtam doar texturi lejere, pe care abia le simti pe corp. O rochie baby doll se mentine an de an in tendinte, asadar este o achizitie importanta, de care te vei bucura mult timp. Fie ca alegi sa o porti cu incaltari elegante, fie cu o pereche de espadrile din in respirabil, nu vei trece neobservata. E atat de confortabila si fireasca. Poti explora in voie stradutele unui oras nou sau te poti relaxa savurand un pahar de vin la o terasa cocheta.

Rochie midi matasoasa cu decolteu inima
Rochie midi matasoasa cu decolteu inima

Emotia cromatica este expresia ce defineste aceasta rochie splendida, romantica si eleganta. Piesele proaspete si super feminine nu trebuie sa lipseasca din arsenalul verii. Bretelele fine, decolteul inima, talia bine definita si modul cum “curge” closul amplu transforma rochia midi evazata in cea mai dorita achizitie. Noua ne place alaturi de bucle lejere si sandale cu barete spaghetti, dar ai un univers de posibilitati sa o pui in valoare. Se adapteaza imediat de la plimbare la un eveniment, materialul rafinat recomandand-o si in ipostaze sofisticate. Stim ca iubesti imprimeurile florale iar acesta e minunat.

Pin It