Vara este sezonul ideal pentru a ne bucura din plin de cele mai frumoase rochii vaporoase si colorate, usoare si super confortabile. Nu stii cu ce sa te imbraci in vacanta sau petreci timpul in oras si ai nevoie de o garderoba noua? Venim in ajutorul tau cu o colectie vesela si lejera, numai buna pentru temperaturile ridicate. Confort, libertate de miscare, nuante si imprimeuri seducatoare? Acum le poti avea pe toate. Viziteaza-ne in magazine sau descopera universul nostru virtual cu un simplu click, tinutele tale de senzatie asteapta sa le descoperi. 

Rochii de vara pentru intreaga zi

Rochie lunga vaporoasa cu motive florale
Rochie lunga vaporoasa cu motive florale

Ai adeseori dilemea “ce sa port astazi?” Stim, niciodata nu ai indeajuns de multe rochii de vara. Noua ne plac rochiile in care ne simtim bine intreaga zi, cu croieli lejere si detalii feminine, in culori fresh si indraznete. Cromatica vibranta este apanajul verii, daca nu acum atunci cand? Iti propunem cateva modele tocmai bune pentru escapada de weekend ori pentru o zi obisnuita in vacarmul oraselor. Nu renunta la eleganta si farmec in nicio circumstanta. Avem propunerea perfecta pentru fiecare tip de silueta si moment. Iti va fi dificil sa alegi doar una. 

Rochie midi cu imprimeu floral
Rochie midi cu imprimeu floral

Rochia de vara e cea mai buna prietena a ta in zilele toride. Ia-o cu tine in vacante de neuitat, cu mult soare si distractie cat incape, sau poart-o la o petrecere la piscina. Ia-ti o tinuta fabuloasa pentru urmatorul eveniment in aer liber sau asigura-ti o aparitie de exceptie atunci cand iesi cu prietenele. Vrei sa impresionezi de fiecare data? Te intelegem perfect. De aceea am creat pentru tine piese care atrag atentia fara efort, la preturi foarte bune. Sa arati bine nu a fost niciodata mai simplu. Ai incredere in tine, alege hainele potrivite corpului si personalitatii tale, de restul ne ocupam noi.

Rochie eleganta din sifon cu print botanic
Rochie eleganta din sifon cu print botanic

POEMA vine in intampinarea dorintelor tale cu piesele la care visai de mult. Noua colectie te surprinde cu piese vibrante, imposibil de trecut cu vederea oriunde ai merge. Tesaturile usoare si culorile delicioase dau tonul! Simte-te plina de stil, creativa si increzatoare. Ia-ti chiar acum cele mai sic rochii la preturi imbatabile. Sau, de ce nu, daruieste-i celei mai bune prietene un card cadou pentru a-si alege produsele preferate. Sunteti gata sa intampinati cum se cuvine zilele fierbinti?

Cele mai frumoase rochii la preturi foarte bune

Rochie eleganta cu buline si volane
Rochie eleganta cu buline si volane

Asigura-te ca ai deja in garderoba cateva rochii de vara care vor atrage toate privirile. Meriti sa te simti speciala in fiecare zi, nu numai la evenimente. Te pregatesti de o vacanta insorita sau iti petreci timpul liber in oras? Vrei sa ai un look stylish si sa te simti confortabil in acelasi timp? Avem exact ce iti trebuie! Cele mai ravnite stiluri sunt acum aici pentru tine. Mini, midi sau lunga? Alege-ti rochia favorita. Ori probeaza-le pe toate si ia astfel cea mai buna decizie.

Rochie midi evazata cu imprimeu floral
Rochie midi evazata cu imprimeu floral

 Pregateste-te pentru distractie chiar acum. Vezi oferta completa in magazinele noastre fizice si online. Te surprindem cu stiluri noi, croieli fermecatoare si materiale rafinate. Ne gandim intotdeauna la cele mai trendy tinute, pentru ca tu sa arati superb in fiecare context.  Iubeste-ti corpul si simte-te minunat. Complimentele nu vor intarzia sa apara. Stilul propriu ti se potriveste de minune, dar din cand in cand e reconfortant sa iesi din tipare. Ultimele tendinte se concentreaza pe imbinarea formei cu confortul, acum nu va mai trebui sa alegi intre cele doua.

Pin It