Vara aceasta meriti sa te simti fabulos! Ne-a fost dor de magia serilor de vara, de petreceri, de rochii superbe si tesaturi deosebite. Asigura-ti de fiecare data o aparitie rafinata si gratioasa, pe masura evenimentelor, si nu le vei uita. Dantela este favorita ocaziilor de zi sau de seara. Eleganta si pretioasa, este un rasfat pe care ti-l poti permite si o bucurie pentru simturi. Trebuie doar sa alegi modelul preferat si culoarea care te reprezinta. Ti-am pregatit ceva special, asemenea tie.

Rochii din dantela mereu in trend

Rochie eleganta din dantela
Rochie eleganta din dantela

Incredibil de sexy sau de o eleganta discreta, femeia moderna isi doreste sa se simta speciala si sa fie o prezenta memorabila. O rochie din dantela este senzuala si misterioasa in orice context. Opteaza pentru un model structurat cu forma clepsidra si peplum, intr-o nuanta electrica, si complimentele nu vor intarzia sa apara. Rafinamentul este redefinit intr-o nota moderna, mult mai feminina si remarcabila.

Rochie alba cu volane
Rochie alba cu volane

Mizeaza pe haine expresive, ideale pentru momentele speciale, dar purtabile si dupa. Rochia alba cu volane nu va fi doar senzatia unei petreceri reusite, ci si un atuu surprinzator in galeria tinutelor de strada. Orice tesatura pretioasa poate fi purtata si casual cu atitudinea si accesorizarea potrivite. Rochiile mini fac deliciul fiecarei veri, fiind usoare si confortabile, dar in acelasi timp sic si atragatoare.

Intampina fiecare ocazie cu stil 

Rochie eleganta lavanda
Rochie eleganta lavanda

Nu ai niciodata destule rochii din dantela. Croiala bodycon iti subliniaza corpul iar culoarea dulce seduce cu usurinta si iti pune in evidenta trasaturile. Tesatura se simte minunat pe piele chiar si in zilele toride, iar linia eleganta a clepsidrei te pune in cea mai buna lumina. De zi sau de seara, aceasta rochie nu poate lipsi din garderoba ta pentru ocazii. Arati si te simti minunat, ilustrand simplitatea sofisticata.

Rochie scurta neagra
Rochie scurta neagra

Aceasta piesa iti va condimenta garderoba si dincolo de evenimente.  Fibrele fine se suprapun pe melanjul de forme si emotii, vorbind despre o chimie incredibila intre haina si femeia speciala pe care o imbraca. Vei arata superb! Mizeaza pe negru pentru o garderoba fara varsta. In plus, este sexy si flatant pentru orice silueta. Volanele sunt vedeta sezonului, nu te poti satura de farmecul lor jucaus.

Rochie de ocazie cu peplum
Rochie de ocazie cu peplum

Ai nevoie de o garderoba noua sau iti doresti acea rochie care va face senzatie? Look-ul ales trebuie sa iti puna in evidenta cele mai frumoase trasaturi, sa iti exprime personalitatea si sa fie la inaltimea contextului. Tine cont de tipul evenimentului, locul si ora unde se desfasoara. Cu siguranta vei face cea mai buna alegere, astfel incat sa te simti super feminina si sigura pe tine. Dantela alba e splendida.

Rochii de ocazie superbe

Rochie rosie din dantela
Rochie rosie din dantela

 Iubim hainele care se simt ca o a doua piele, dar vrem si sa aratam elegant. Garden party sau un event seara, la un restaurant sofisticat? Descopera in noua noastra colectie piese potrivite fiecarui stil si fiecarui context. Fiecare petrecere e un prilej sa iti exprimi stilul si sa fii in centrul atentiei. Daca optezi pentru rosu, vei arata superb.  O seara de neuitat incepe cu increderea in sine, indrazneste sa porti accente.

Rochie de ocazie din dantela cu transparenta
Rochie de ocazie din dantela cu transparenta

Cu rochii din dantela neagra mulate o sa fii intotdeauna in tendinte, croiala tip clepsidra si lungimea midi sunt o combinatie fericita. Sunt o optiune excelenta si un clasic fara varsta, vorbind despre sex-appeal si asumare. Asigura-te ca achizitionezi o piesa care sa aduca un plus de rafinament dressing-ului tau. O rochie indrazneata cu transparente te scoate din anonimat si te transforma intr-o aparitie de neuitat.

Pin It