Rochiile sunt cea dintai alegere atunci cand ne gandim la tinuta perfecta pentru evenimente. Indiferent de tendinte, ti le doresti in garderoba si le porti cu usurinta in orice imprejurare. Vara aceasta opteaza pentru nuante tari, fluorescente, care scot din anonimat orice aparitie. Oricat de simpla ar fi croiala si accesorizarea, acestea vor face senzatie la fiecare eveniment. Lasa-te cucerita de farmecul lor incontestabil si pregateste-te pentru un look indraznet si modern, dar si pentru seri de neuitat.

Rochii elegante care aprind simturile

Rochie eleganta decoltata cu slit lateral
Rochie eleganta decoltata cu slit lateral

Culorile efervescente sunt spectaculoase si te pozitioneaza intotdeauna in centrul atentiei. Zilele insorite si temperaturile ridicate cer tinute pline de vitalitate, vibrante, care ne incarca cu energie si vorbesc despre incredere in sine. O femeie care nu se teme de culoare are o personalitate carismatica si exuberanta, stie exact ce vrea si e gata oricand sa accepte noi provocari. Stilul sau inspira si atrage privirile, tendintele fiind oportunitatea de a-si exprima nemarginit creativitatea. Neon este cuvantul-cheie al verii, asadar trebuie sa ai in garderoba cel putin o piesa care aprinde simturile. Daca nu indraznesti inca sa porti accente in tinuta de zi, improspateaza-ti garderoba de ocazie cu cateva rochii vibrante. Oricat de simpla ar fi croiala si accesorizarea, acestea vor face senzatie la fiecare eveniment.

Rochie maxi cu spate gol si funda contrastanta
Rochie maxi cu spate gol si funda contrastanta

Una dintre cele mai apreciate culori ale sezonului cald este galbenul lime. Nu te lasa intimidata de efectul sau in paleta temperata a strazii, moda trebuie sa fie distractiva si nota personala este importanta pentru orice fashionista. Curajul da unicitate si un caracter aparte stilizatiilor tale, delimitandu-te de zona sigura, confortabila, dar atat de plictisitoare. Ai voie sa stralucesti, sa te simti speciala, sa fii cea mai admirata aparitie a petrecerii. Acest model maxi lime cu spatele gol si funda supradimensionata in contrast e un adevarat magnet, e sexy si foarte sic, amintind de rochiile care taie respiratia pe covorul rosu. O vei gasi in curand in magazinele POEMA si e-shop. Lasa-te cucerita de farmecul sau incontestabil si pregateste-te pentru un look feminin si modern, dar si pentru seri de neuitat.

Tinute de ocazie esentiale in aceasta vara

Rochie bodycon cu volane drapate
Rochie bodycon cu volane drapate

Rochiile sunt cea dintai alegere atunci cand ne gandim la tinuta perfecta pentru evenimente. Indiferent de tendinte, ti le doresti in garderoba si le porti cu usurinta in orice imprejurare. Bodycon ramane croiala-vedeta a fiecarei colectii, fiind creata sa celebreze silueta feminina, fie ea androgina sau voluptuoasa. Iti pune in valoare formele si te face sa te simti minunat. Vara aceasta opteaza pentru nuante tari, fluorescente, care scot din anonimat orice aparitie. Iti propunem o rochie midi cu volane drapate supradimensionate, un design cu personalitate pentru o purtatoare care iubeste frumosul si nu se teme sa fie privita. Fucsia exprima optimism si vitalitate, joie de vivre, e un ton indraznet si deosebit. Anii ’80 si moda disco revin in atentie prin selectia de haine “dopamina”, adevarate surse de energie si buna dispozitie.

Rochie eleganta din satin cu bretele fine
Rochie eleganta din satin cu bretele fine

Rochia furou nu mai are nevoie de nicio introducere. De zi sau de seara, cucereste prin simplitatea sa rafinata. Iubim supletea tesaturii, fluiditatea liniei, modul firesc in care curge peste forme. De cate ori nu stii ce sa porti, te scoate din incurcatura la fel usor ca “mica rochie neagra“. Nu exista conformatie pe care sa nu o avantajeze, trebuie doar sa gasesti produsul potrivit. Printre cele mai versatile articole din colectia ta, ea se adapteaza imediat de la casual la ultra sic. Daca acum straluceste accesorizata cu bijuterii statement si sandale fine, maine cucereste moda strazii alaturi de o pereche de bocanci si o jacheta din piele. E sexy, cameleonica, surprinzatoare. In plus, are un pret accesibil – astfel incat sa nu trebuiasca sa alegi doar o singura culoare. Ce spui de verde crud?

Vibreaza purtand cele mai frumoase rochii

Rochie rosie cu spate decoltat si bretele spaghetti
Rochie rosie cu spate decoltat si bretele spaghetti

Spatele expus elegant este ilustrarea senzualitatii. Rochia reinterpreteaza popularul design camizol, acel hibrid reusit intre lenjerie si haina de strada. Drapajul, decolteul adanc si bretelele foarte fine contribuie din plin la farmecul piesei. Este ca o a doua piele, abia simti ca o porti. Culoarea pasionala evidentiaza designul. Mergi la sigur cu aceasta achizitie care va atrage nenumarate complimente. Te vei face remarcata. Completeaza tinuta cu o pereche de saboti cu cristale si bucura-te de momente speciale. Meriti sa te rasfeti cu cele mai frumoase rochii. Esti superba, sa inceapa petrecerea!

Pin It