Descopera o selectie de rochii maxi cu motive florale superbe si buline vesele, perfecte pentru o petrecere rafinata ori o vacanta cu mult soare. Look-ul tau de vara e mai sic ca oricand daca alegi sa te pui in valoare cu cele mai noi modele POEMA. Transforma culoarea si textura in emitator, imprimandu-ti individualitatea in fiecare gest si moment al zilei. Iubim hainele vaporoase, pe care abia simti ca le porti, atat de placute in contextul temperaturilor in crestere. Sunt diafane, elegante, confortabile – niciodata nu ai indeajuns de multe!

Rochii lungi vaporoase cu imprimeuri de efect

Rochie lime cu buline albe si funde
Rochie lime cu buline albe si funde

Haina care nu transmite nimic dincolo de tendinte nu are valoare in garderoba pereniala. Ea trebuie sa fie un melanj armonios de forme iscusite si materiale care iti rasfata pielea si simturile, sa iti faca placere sa o porti. A fi la moda nu inseamna doar sa iti permiti sa cumperi ceea ce este nou, ci si sa te indentifici cu acele piese, sa te completeze. Rochiile de efect imbina emotie, estetica si indemanare. Croiala si cromatica trebuie gandite pentru a se potenta reciproc. Rochia de mai sus are aceste atribute si e gata sa te transforme in cel mai bine imbracata invitata si in sufletul petrecerii. Daca ne-am obisnuit cu buline in contraste clasice, vara aceasta suntem indragostite de tonurile puternice, cum este fondul lime. Stilul devine mai atragator atunci cand imbina diversitatea notelor si indrazneala.

Rochie maxi cu imprimeu floral si spate decupat
Rochie maxi cu imprimeu floral si spate decupat

Daca spunem vara, nu putea sa lipseasca voalul imprimat. Rochia maxi cu decupaj si funda la spate este o doza de buna dispozitie, care redefineste feminitatea intr-o maniera proaspata. Transforma culoarea si textura in emitator, imprimandu-ti individualitatea in fiecare gest si moment al zilei. Iubim hainele vaporoase, pe care abia simti ca le porti, atat de placute in contextul temperaturilor in crestere. Sunt diafane, elegante, confortabile – niciodata nu ai indeajuns de multe! Combinatia de galben si menta pastelata surprinde spiritul serilor de vara, efervescenta lor si atmosfera de vacanta. Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar o piesa colorata, cu print superb, iti va anima nu doar garderoba. Este timpul sa te bucuri de rochii pline de viata.

Mizeaza pe modele fluide si croieli diafane

Rochie lunga cu spatele dezgolit
Rochie lunga cu spatele dezgolit

Polka dots sunt laitmotivul colectiei de printuri, intiparindu-se in galeria motivelor iconice ce nu pot lipsi din nicio garderoba complexa. Mereu in lumina reflectoarelor pe scena modei, adorate de femeile de toate varstele, au un farmec atemporal incontestabil. Rochia lunga eleganta, cu spatele dezgolit si anchior amplu, este caracterizata de rafinament, prospetime si dinamica. Acest model alb-negru cucereste chiar si amatoarele de minimalism, axate pe modele simple. Grafica discreta permite inserarea modelului in orice exercitiu stilistic, adaugand personalitate aparitiei. Un material suplu pune in valoare forma evazata, fluiditatea. “Fit-and-flare” este insasi definitia feminitatii, modelul asezandu-se fidel in partea de sus ca apoi sa devina amplu si ritmic. Bretelele spaghetti sunt perfecte pentru o rochie de vara.

Rochie turcoaz cu motive florale ample
Rochie turcoaz cu motive florale ample

Motivele florale multicolore au intotdeauna un loc aparte in afinitatile unei fashioniste. Macro-imprimeul este mereu in voga, splendoarea sa amintind de picturi celebre, in care fiecare linie si curba vibreaza. Indiferent de haina pe care este dispus, vei atrage nenumarate complimente si zambete. Bretelele cu funda sunt un element surprinzator si accentueaza aerul boem al piesei in speta. Feminitatea designului si cromatica bogata, specifica celui mai asteptat sezon, compun un mix irezistibil. Cand vorbim de motive emblematice, cele inspirate din natura sunt in topul preferintelor. De la rochii de zi la cele destinate evenimentelor, toate iti inveselesc si reinventeaza tinutele. Versatilitatea lor le face purtabile de la o petrecere pretentioasa la vacante insorite. E atat de simplu sa arati sic!

Cu rochiile POEMA esti sic fara efort

Rochie lunga vaporoasa cu cordon la talie
Rochie lunga vaporoasa cu cordon la talie

Satinul cu flori mari danseaza in jurul corpului la fiecare pas, in ton cu energia si luminozitatea anotimpului. Melanjul de oranj si lila atrage privirea, emanand senzualitate si candoare in acelasi timp. Un amestec de proaspat si modern, acest model este pus in valoare de materialul a carui textura matasoasa te cucereste de la prima atingere. E important sa te simti firesc in ceea ce imbraci, sa te bucuri de fiecare detaliu – croiala fluida cu falduri bogate, tesatura placuta, contrastul imprimeului, silueta fina pe care o contureaza. Rochiile maxi au avantajul de a se adapta foarte usor situatiei. Le abordezi cu acelasi succes ca rochii de ocazie, precum si ca rochii maxi de zi.

Pin It