Imprimeul animalier este un pattern omniprezent pe scena modei. A-l numi tendinta ar fi o caracterizare peiorativa, el fiind mult mai mult de atat. Senzualitatea extrema nu a fost niciodata un deziderat in definitia elegantei, insa, atunci cand are substanta si o istorie bogata – asemenea motivelor animaliere – dobandeste valoare arhetipala. Felinele au gratie si mister. Miscarea lor supla si hotarata vorbeste despre incredere in sine, spirit aventuros si o doza delicioasa de pericol.

Designerii din lumea intreaga l-au reinterpretat in felurite moduri, datorita comportamentului sau cameleonic – il poti “stinge” asociindu-l cu neutre, sau il poti etala flamboaiant ca atare. Linia de demarcatie intre excentric si elementar este foarte fina. Nu exista prea mult atunci cand il porti cu asumare, ca expresie a personalitatii. Savureaza-i versatilitatea fara teama si vei atrage privirile fara efort. Daca preferi minimalismul, poti incepe cu accesoriile – o esarfa, o poseta, o curea fina.

Iarna in safari : leopard si zebra

Fusta mini leopard
Fusta mini leopard

Jaguar, leopard sau ghepard, care este motivul tau preferat? Alegerea poate fi dificila, fiecare avand un sarm aparte. Reintregrat in garderoba esentiala, dupa multi ani in care pasiunea pentru asemenea piese era semn al frivolitatii, imprimeul este must have-ul suprem al colectiilor de iarna. Imitatia naturii, cu dezinvoltura ei sofisticata,  a avut intotdeauna o aparitie triumfala pe podiumuri si in street style. Daca alte pattern-uri au rezistat doar cateva sezoane inainte sa fie date uitarii, febra junglei a devenit un manifest atemporal. Dincolo de estetica impresionanta, are o consistenta sustinuta de simboluri. Felina e un strateg desavarsit, care adora provocarea si jocul.

Rochie midi cu slit adanc
Rochie midi cu slit adanc

POEMA propune o asociere remarcabila intre atractia croiului cu slit adanc si forta impozanta a printului. Rochia midi stretch subliniaza frumos conturul si se remarca in orice imprejurare. Sunt admirabile exotismul si prospetimea creatiei. Se intorc in forta detaliile retro glam, precum umerii acentuati cu pernite. Talia devine centrul de interes. Coordonarea poate fi plictisitoare, asadar stilul devine mai pasionant atunci cand imbina diversitatea notelor. Renunta la asocierea previzibila cu pantofi stiletto si poart-o cu ciocate sau bocanci, centura si o pereche de ochelari super sic. Desigur, tinuta are impact doar daca o porti asumat, firesc, fara sa te lasi coplesita de imprimeul bogat.

Fusta animal print cu talie inalta si volan
Fusta animal print cu talie inalta si volan

Este uluitoare abilitatea imprimeului de a se transforma pentru a reveni constant in atentie. Nenumaratele sale fatete transced timpul si se intiparesc in dictionarul stilului urban al femeilor de toate varstele, indiferent de preferintele vestimentare. Schimba registrul obisnuit incercand o combinatie foarte la moda: fusta 3/4 din satin animal print si bluza casual din catifea, cu un decupaj la spate. Borseta si bocancii pluseaza la capitolul confort, incat sa te poti bucura de libertate de miscare de-a lungul intregii zile. Acest tip de fusta este util in orice garderoba, integrandu-se fara probleme si trecand usor de la un stil la altul. Daca ziua incanta in aparitii relaxate, seara devine centrul atentiei unei tinute elegante.

Fusta mini cu imprimeu zebra
Fusta mini cu imprimeu zebra

Este important sa creezi o poveste in jurul hainei, sa-ti explorezi fiecare latura a personalitatii pentru a te reinventa. Chiar daca pornesti de la aceleasi idei de baza si te inspiri din tendinte, nu inseamna ca rezultatul va fi unul lipsit de unicitate. Asemenea unui parfum, al carui siaj este influentat de PH-ul pielii, si imbracamintea are mai multe fatete. Ele se amplifica si se dezvaluie diferit, in functie de caracteristicile si atitudinea femeii de dedesubt. Femeile isi doresc sa arate si sa se simta speciale, independent de un eveniment memorabil. Nimic nu se compara cu placerea de a purta haine frumoase, care te pun in valoare. O fusta scurta cu imprimeu zebra va face furori alaturi de puloverul negru relaxat.

Rochie bodycon cu decupaj
Rochie bodycon cu decupaj

Leopardul este imprimeul paradox, maximalist si neutru in acelasi timp. Femei din lumea intreaga se lasa atrase de farmecul lui peren. O rochie conica cu decupaj este condimentul garderobei de sezon. Tesatura imprimata are atitudine si adancime, e o declaratie de stil la fiecare pas. Arata fabulos cu minimum de efort, transformand o iesire simpla intr-o aparitie stilata. Tendintele pot fi costisitoare si, pentru a evita sa investesti in multe piese in fiecare sezon, este esential sa alegi lucruri la care nu va trebui sa renunti in urmatorul. Aceasta rochie este cea mai buna alegere pentru a te asigura ca ai piese statement care nu se demodeaza.

Pin It