Departe de a fi un cliseu pentru tinutele de petrecere, catifeaua are un farmec aparte si vorbeste despre o personalitate care adora frumosul sub toate formele, cu toate simturile. Tactilul este primordial in lumea modei, avand acelasi aport ca si estetica. Glamour-ul este o stare de spirit suprapusa designului incantator. Petrecerea de Craciun si cea de Revelion sunt, de fiecare data, un motiv bun sa porti piese stralucitoare si sofisticate, care respira bun-gust prin fiecare fibra, chiar si atunci cand socializarea este limitata la o cina acasa.

Datorita stratului somptuos de bucle, culorile sale au o profunzime pe care nicio alta tesatura nu o poate reda. Textura deosebit de fina seduce purtatoarea si captiveaza privitorul, invaluindu-le simturile. Felul cum reflecta lumina redeseneaza armonios contururile, venerand silueta feminina. O rochie din catifea este alegerea sublima pentru o seara de neuitat. Noua colectie Touch of Glam cuprinde si alte piese speciale, pe care le vei adora: salopete sexy cu decolteu amplu sau sectiune din dantela, fuste mini si midi cu slit indraznet, bluze cu umeri structurati, pantaloni eleganti cu talie inalta.

Catifeaua, incantatoare de fiecare data

Salopeta eleganta scurta din catifea cu dantela
Salopeta eleganta scurta din catifea cu dantela

Intra in atmosfera de sarbatoare cu o salopeta splendida din catifea neagra, cu bordura din dantela, al carei aer pretios reflecta fastul noptii dintre ani. Decolteul amplu petrecut capteaza privirile si vorbeste despre o femeie sigura pe sine, capabila sa savureze efectul hainelor extravagante. Tinuta este finisata cu o centura asortata. Nu este nimic mai senzual ca o talie pusa in valoare.

Fusta din catifea cu slit adanc
Fusta din catifea cu slit adanc

Ce ai spune de o fusta midi evazata, lucrata din cea mai fina catifea cu pliseuri? Lungimea in speta nu este apanajul exclusiv al unei varste, ea da o nota eleganta aparitiei, indiferent de segment. Slitul adanc surprinde, iar fibrele fine imbratiseaza formele, descriind versuri la fiecare pas. Fusta completeaza si defineste femeia, lasand in urma amintirea unei prezente inimitabile.

Pantaloni din catifea si bluza cu decupaj la spate
Pantaloni din catifea si bluza cu decupaj la spate

Daca preferi tinutele alcatuite din doua piese, mizeaza pe un mix pretios. Pantalonii evazati cu talie inalta alungesc silueta si sunt foarte eleganti. Delicatetea materialului este perfecta pentru a amplifica rafinamentul tinutei. Asorteaza-i cu o bluza bej cu guler inalt si piesele se vor evidentia reciproc. Este un look perfect si pentru o petrecere acasa, lipsita de fastul obisnuit. Intr-o seara speciala iti doresti sa arati superb chiar daca sarbatoresti in propriul living cu o cina in doi.

Salopeta neagra din catifea si sacou oversize
Salopeta neagra din catifea si sacou oversize

O salopeta lunga din tesatura pretioasa este o alegere surprinzatoare si super sic. Contururile armonioase sunt adorate de materialul somptuos si aparitia statuara condimenteaza incaperea cu mister si fascinatie. O femeie in negru emana un amestec de forta si senzualitate. Tinuta de ocazie poate fi completata cu un sacou oversize. Vei arata superb si ambele piese vor ramane la moda sezon dupa sezon.

Fusta verde din catifea plisata cu slit
Fusta verde din catifea plisata cu slit

Catifeaua poate fi usor inserata si in tinute de zi, nu este doar o investitie de moment. O fusta midi cu slit indraznet poate fi senzatia unui eveniment, dar si o aparitie picanta in street style. Inlocuieste topul pe care il purtai de obicei cu un pulover pufos si ilustreaza confortul sic, gata in 5 minute. Nuanta de verde este cea mai eleganta din spectru si avantajeaza orice carnatie si culoare de par. Aparent nepotrivite, puloverul si fusta compun un look fresh si modern.

Bluza din tricot gri si fusta mini din catifea
Bluza din tricot gri si fusta mini din catifea

Albastrul inchis este sofisticat si carismatic, punand in evidenta purtatoarea fara a arata ostentativ. Atunci cand nu te regaseste in tonuri stridente, este o alternativa sic a clasicului negru. Croiala mini ajustata aduce un plus de tinerete si prospetime – vei intruchipa o Lolita moderna, cu o senzualitate jucausa. Daca ramai acasa, nu trebuie sa renunti la cochetarie. Indulceste catifeaua cu o maleta gri din tricot fin, pentru un look mai putin pretentios.

Pin It