Este timpul sa experimentezi o paleta vibranta, potrivita sa transmita energia si efervescenta verii. Silueta feminina este amplificata de exotismul nuantelor, aparitia incantand deopotriva pe plaje de poveste si in griul citadin. Inspira-te si modeleaza-ti alegerile incat sa se suprapuna personalitatii tale, devenind extensii ale acesteia. Valoarea unei garderobe presupune sa investesti in haine care trec tendintele prin filtrul personal, conferindu-le unicitate prin accesorizare sau, pur si simplu, prin placerea cu care le porti.

Rochie de vara din sifon turcoaz
Rochie de vara din sifon turcoaz

Ce ai spune de o rochie furou turcoaz? Functionalul atat de necesar vara intalneste eleganta degajata a liniei trapez. Geometria lejera este evidentiata de euforia nuantei alese, in timp ce sifonul fin ofera un deliciu tactil. Volumul croiului evazat acorda libertate de miscare si confera piesei un aer jucaus, faldurile infiorandu-se domol la fiecare pas. Acest tip de croiala nu se demodeaza niciodata. Closul bogat este un truc optic deosebit de util: indulceste soldurile androgine, redefineste si pune in valoare o silueta voluptoasa. Turcoazul vorbeste despre optimism si spirit de aventura.

Compleu dama cu sacou si fusta midi
Compleu dama cu sacou si fusta midi

Un mix de culori pasionale electrizeaza simturile, exprimand entuziasm si vitalitate. Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar o piesa rezonanta cromatic iti va anima nu doar garderoba, ci si dispozitia. POEMA interpreteaza tendintele sezonului printr-un compleu ciclamen, un manifest tineresc si savuros in emotiile verii. Ambianta urbana tinde sa devina anosta si sa sacrifice estetica pentru a obtine confort. Acest look temerar, in schimb, reuseste sa imbine perfect cele doua valente si sa contureze o aparitie picanta. Impresionanta si exotica, combinatia ciclamen-lime ramane in memoria privitorului.

Rochie baby doll din bumbac lime
Rochie baby doll din bumbac lime

Iti doresti rochii de plaja superbe? Acest model din bumbac, cu bretele subtiri si terminatii nefinisate, este regandit intr-o maniera atragatoare. Confortul fibrelor naturale si croiala ampla, cu falduri ritmate, confera o nota de prospetime designului. Detaliile reusesc intotdeauna sa intensifice o haina, atasandu-i un farmec aparte. Silueta atragatoare si jucausa este continuata prin elemente de inspiratie romantica. Volanul creeaza un joc interesant in zona bustului, in timp ce lipsa manecilor o transforma in cea mai dorita tinuta de vacanta. Nu vei trece niciodata neobservata alegand rochii scurte baby doll in tonuri indraznete.

Bluza din organza cu funde la spate
Bluza din organza cu funde la spate

Electrizeaza simturile si da glas unei personalitati atragatoare. Transforma culoarea in emitator, imprimandu-ti individualitatea in fiecare gest si moment al zilei. Hainele pe care le alegem transmit mesaje subliminale si creeaza conexiuni la nivel psihologic. Lumina, vitalitate, jocuri de volum, simplitate dusa la o estetica sofisticata si modernitate durabila – acestea sunt notele distinctive ce definesc bluza din organza gandita de POEMA pentru sezonul in speta. Inchisa cu funde la spate de sus pana jos, este un contrast delicios de cuminte-ludic ce se va remarca intr-un mod rafinat in galeria de bluze sexy.

Rochie de plaja cu cusatura decorativa la bust
Rochie de plaja cu cusatura decorativa la bust

“Moda este elementul important al existentei, este in aer si se schimba continuu, odata cu evenimentele epocii. In haine poti vedea cum se apropie o revolutie. Poti vedea si simti orice prin intermediul lor.” – spunea Diana Vreeland, transformand tesaturile in emotie, arta si curaj. Asemenea muzicii, vesmintele au puterea sa evoce anumite trairi si sa transceada platitudinea realitatii. Imbraca o rochie usoara ca o adiere si lasa-ti pasii pe nisipul fin. Tandra. Spontana. Surprinzand feminitatea in esenta ei – delicata si totusi atat de puternica, romantica si misterioasa, aceeasi si mereu alta. Asa se descrie aceasta piesa inspirata din senzualitatea dezabieurilor. Verdele bogat pune in valoare pielea aurie.

Fusta si bluza din satin
Fusta si bluza din satin

O bluza lila cu maneci fluture este o investitie inspirata si durabila, cu un aer boem, foarte feminina si pitoreasca. Se integreaza fara efort in orice ansamblu vestimentar, putand trece prin mai multe ipostaze prin simpla inlocuire a accesoriilor. In combinatie cu fusta clos din acelasi spectru cromatic, compune o aparitie rafinata si remarcabila. Movul are vibratie si farmec, fiind la fel de pasional si plastic ca rosu, fara a avea si stridenta acestuia. Stilul inseamna mai mult decat alegeri sigure, unde hainele sunt simple tesaturi ce compun un tot regulamentar. Scopul sau primordial este exprimarea pasiunii pentru culori, linii, curbe si unghiuri, materializand bucuria de a descoperi combinatii interesante, in care sa transpui emotie si imaginatie.

Rochie scurta evazata cu snur la decolteu
Rochie scurta evazata cu snur la decolteu

Nu ceda tentatiei de a cauta rochii ieftine, sacrificand calitatea si detaliile, ci gaseste un echilibru. Cauta-ti punctele forte si pune-le in valoare. Exista o varietate de modele menite sa te puna in cea mai buna lumina. Rochiile scurte sunt o declaratie de spirit mereu tanar, lipsit de prejudecati. Se simt si arata excelent, atat in vacanta cat si in timpul liber petrecut in oras. Tesatura creponata diafana si rozul pastelat sunt perfecte pentru croiul vaporos, cu maneci bufante transparente si snur la decolteu.

Pin It