POEMA reinterpreteaza tinutele de zi prin alaturarea inedita a pieselor apartinand unor registre diferite, ori o accesorizare de efect. Mixurile propuse au o estetica patrunzatoare si redefinesc o silueta tinereasca. In epoca maximalismului si a excentricitatilor, non-culorile reusesc sa isi pastreze farmecul si flexibilitatea. Femeia moderna si independenta emana senzualitate si asumare, jongland abil cu hainele pentru a-si contura o aparitie deosebita, potrivita personalitatii sale.

Tinute spectaculoase cu minimum de efort

Desk-to-leisure, de la birou la timpul liber, functioneaza perfect in cazul sacoului si al rochiei inspirate de el. Ambele trec usor de la fundament al tinutei office la punct de interes al ansamblurilor pentru activitatile extra. Iti finiseaza aparitia si iti amplifica prezenta, ocazionand exprimarea creativitatii. Alege-ti modelele preferate si insereaza-le in cat mai multe combinatii. Da o nota fresh clasicului prin mici trucuri de stil – dresuri plasa, ghete si bocanci in locul tocurilor, accesorii statement asemenea brosei, o sapca sau palarie. Mixul de elemente din registre diferite frapeaza si te individualizeaza.

Pantalonii negri nu pot lipsi din garderoba sezonului rece. Ofera confort termic, sunt sexy – mai ales cei prevazuti cu fermoare – si mereu la moda. Pune-ti in valoare picioarele cu o pereche slim cu talie inalta si echilibreaza proportiile purtand volum in partea de sus. O bluza din bumbac alb, cu detalii vintage, este alegerea perfecta. Negrul nu se demodeaza niciodata si avantajeaza orice purtatoare, varsta nefiind un impediment. Treci usor de la birou la plimbare, schimband elemente si nu intreaga tinuta. Te simti increzatoare? Surprinde cu o compozitie inedita, adaugand o fusta clos din piele. Contrastul dintre non-culori are o simplitate aristocratica, dand nastere unei estetici sublime.

Cele mai sic look-uri pentru vremea rece

Pantalonii flare sunt fundamentali in istoria modei, avand accesibilitate si un magnetism ce nu tine cont de dispozitiile sezonului. Cu o forma si o lungime facute sa aduca omagiu corpului, aceasta piesa de imbracaminte modeleaza pasii si emana senzualitate prin fiecare fibra. Talia inalta si tesatura stretch compacta scot tot ce-i mai bun dintr-o conformatie. Aceeasi tesatura se regaseste si in “little black dress”, o rochie scurta cu volane la baza care va face deliciul look-urilor tale. Mizeaza pe accesorizare de efect si complimentele nu vor intarzia sa apara. Alb-negru e un pariu castigat.

Stilistul nostru iti propune jocul de texturi si stiluri. Bustiera cu cupe si fusta din piele eco asimetrica dau senzatia unui sarafan. Poarta-le cu o camasa alba clasica si sacou, cateva coliere trendy si o sapca. Nu vei da niciodata gres optand pentru formule sigure, care functioneaza cu acelasi succes atat la birou, cat si dincolo de el. Dar moda inseamna mai mult decat potriviri atragatoare. Ea presupune indrazneala, creativitate, exprimarea personalitatii. Experimenteaza cat mai multe combinatii, exprima-te in felul tau.

Experimenteaza combinatii cool

Un blazer bine ales iti redeseneaza silueta si postura si transmite incredere in sine. Avantajul acestui obiect vestimentar este usurinta cu care te face sa arati instant imbracata remarcabil. In jurul lui poti experimenta look-uri potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon. Mereu prezent in galeria pieselor esentiale, este cea mai durabila si inspirata investitie pe care o poti face. Pune-l peste o rochie tricotata si adauga o pereche de ghete cool. Vrei mai mult confort termic? Inlocuieste-l cu o jachete din blana eco animal print. Nu a fost niciodata mai simplu sa arati super sic.

fusta verde

POEMA reinterpreteaza fabulos utilitatea unei bustiere structurate in garderoba prin introducerea ei in tinute de zi. Combinata cu o rochie fina verde smarald, jacheta din blana si cizme peste genunchi, compune o aparitie moderna si inedita. Aceeasi bustiera va arata sexy si eleganta alaturi de pantaloni sau fusta de ocazie si pantofi stiletto. Accesorizarea face diferenta intre casual si elegant. Versatilitatea este o caracteristica esentiala a pieselor garderobei actuale, indiferent de sezon. Nu vorbim doar de o investitie mai mica, ci mai ales de economia de timp. Pielea ecologica ramane un material la moda, grija pentru mediu coroborandu-se cu estetica reusita. In plus, produsele sunt mai accesibile astfel incat sa iti poti achizitiona mai usor piesele preferate.

Pin It