Catifeaua reiata trece cu gratie de la tendinta la stil perenial. O piesa care se simte la fel de bine precum arata este mai mult decat o haina la moda. Finetea materialului, varietatea de culori, vibe-ul retro suprapus croiului modern, versatilitatea si confortul incredibil – toate contribuie la farmecul reiatului. De la pantalonii evazati ai anilor ‘70 la modelele actuale, rolul sau in garderoba feminina nu poate fi contestat. In materie de stil, tactilul joaca un rol la fel de important ca si latura estetica. 

TINUTE CASUAL PENTRU O PRIMAVARA SIC

Costum casual din catifea reiata
Costum casual din catifea reiata

Nu exista moment al zilei in care sa para prea mult sau prea putin. Se adapteaza fara probleme si iti ofera o libertate de miscare nebanuita. La birou acest compleu dama bleu inlocuieste cu succes un costum anost, prea clasic, tesatura moale si placuta fiind o evadare din formulele cliseu ale tinutei office.  Atentie, creeaza dependenta. Chiar si adeptele stilului tailored isi vor gasi cel putin un model preferat. Opteaza pentru un top simplu sub, pentru a-i pastra linia degajata.

Pantaloni reiati bej cu croi drept
Pantaloni reiati bej cu croi drept

O pereche de pantaloni cu croi drept alungeste silueta. Bejul este una dintre nuantele de baza ale reportoriului cromatic de primavara, regasindu-se in fiecare colectie. Chiar daca garderoba ta obisnuita este fundamentata pe piese clasice in culori inchise, nu inseamna ca nu poti adauga uneori ceva nou. Tinuta are personalitate si carisma, individualizandu-te in uniformitatea plictisitoare. Renunta la sacoul asortat si poarta-i cu un tricou cu umeri accentuati, adidasi si o borseta animal print pentru accent.

Rochie mini clos din reiat
Rochie mini clos din reiat

Aceasta rochie bleu ciel din reiat va atrage complimente la fiecare aparitie. Pe langa aspectul tineresc, culoarea este remarcabila. Un pastel iti da o stare de bine si inveseleste atmosfera. Noul college look presupune o doza de indrazneala. In loc de pantofi oxford si un rucsac scolaresc, acum poti purta un accesoriu din piele, basca si bocanci statement. Avantajul tesaturii in speta este ca nu se adreseaza unui segment anume si nici nu limiteaza croiala. Nu exista piesa care sa nu placa. Iti doresti rochii casual ieftine si totusi de efect? Aceasta este alegerea perfecta.

Costum casual negru
Costum casual negru

Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inovatie. Cea din urma este mai usor de atins printr-o cromatica fara varsta, incat sa poti jongla usor cu hainele intre diferite stiluri si in cat mai multe combinatii. Texturile fac piesa mai vizibila si dau un suflu nou segmentului basic. Costumul casual din catifea reiata iti asigura o aparitie moderna si te insoteste de la birou la plimbare. Chiar daca primavara inseamna de obicei tonuri luminoase, este important sa ai si ceva negru pentru acele zile cand trebuie sa fii gata in 5 minute si nu ai timp sa iti schimbi tinutele intre activitati.

Sacou casual bej cu un nasture
Sacou casual bej cu un nasture

Pantalonii sunt fundamentali in istoria modei, avand accesibilitate si o carisma ce nu tine cont de dispozitiile sezonului. Cu o forma si o lungime facute sa aduca omagiu corpului, aceasta piesa de imbracaminte ramane o componenta de baza. Talia inalta si bejul delicat scot tot ce-i mai bun dintr-o conformatie, cambrandu-se pe solduri, si reusesc sa adauge curbe chiar si unui trup androgin. Atat sacoul cat si pantalonii au un rafinament atemporal incontestabil, mai ales atunci cand sunt parte a unui ansamblu sic fara efort.

Sacou casual si pantaloni conici
Sacou casual si pantaloni conici

Versatilitatea este o caracteristica esentiala a pieselor garderobei actuale, indiferent de sezon. Nu vorbim doar de o investitie mai mica, ci mai ales de economia de timp. Oricat de mult ti-ar placea sa experimentezi, devine obositor sa schimbi tinuta de 2-3 ori intr-o zi. Costumul albastru are avantajul de a se metamorfoza in functie de accesorizare. Catifeaua reiata e un melanj interesant de casual si elegant, imbinand finetea catifelei clasice cu firescul si relaxarea texturii reiate. Adidasi sau pantofi cu toc? Ambele, in functie de cine vrei sa fii astazi.

Rochie casual bej cu croi evazat
Rochie casual bej cu croi evazat

Rochia scurta ramane in topul preferintelor, sarmul vizual fiind sustinut de rolul sau in garderoba feminina – mereu la indemana, mereu in tendinte. Este important sa iti iubesti corpul si formele, iar aceasta piesa este complimentul pe care il poti face anatomiei tale. O poti stiliza in nenumarate feluri, fara a te plictisi de efectul ei. Materialul o deconstruieste pana la acel casual de care nu te vei plictisi vreodata si lipseste lungimea indrazneata de aerul ostentativ. Nu este prea mult nici macar dimineata.

Pin It