Piesele casual cu linii relaxate te vor ajuta sa conturezi o multime de combinatii cu efort minim. Atitudinea si accesorizarea fac diferenta si dau tonul. Versatilitatea este definitorie atunci cand alegi sa investesti in doar cateva piese-cheie pe sezon. Daca poti purta produsul in cel putin 3 tinute, iti va consolida cu siguranta garderoba, trecand firesc de la minimalist la elaborat. Creativitatea e cel mai des surprinsa in simplitate.

ALBASTRU, CULOAREA VEDETA A PRIMAVERII

Bluza bleu cu guler turtleneck
Bluza bleu cu guler turtleneck

Aceste bluze casual, cu guler inalt si o forma atragatoare ce urmeaza fidel liniile corpului, pot fi nucleul unei tinute timp de trei sezoane pe an. Datorita tesaturii strech, pun in valoare anatomia purtatoarei si sunt esentiale pentru layering – acea suprapunere atent gandita, ideala pentru a-ti exprima creativitatea atunci cand petreci mult timp afara. Venind intr-o paleta larga de culori si modele, se integreaza fara efort in orice ansamblu vestimentar.

Rochie furou cu bretele spaghetti
Rochie furou cu bretele spaghetti

O rochie basic din catifea fina, cu lungime midi si bretele subtiri, este super stilata si versatila. Purtata cu tricou ori maleta si incaltaminte sport, sau ca atare cu un colier choker si sandale stiletto, este la fel de atragatoare si feminina. De la Beverly Hills 90210 la John Galliano, rochia furou nu si-a pierdut farmecul si importanta. “Slip on”, o imbraci in doua secunde si efectul este spectaculos. Simplitatea sofisticata este perfect surprinsa in aceasta haina cameleonica.

Maleta alba si costum reiat
Maleta alba si costum reiat

Costumul reiat este preferatul podiumurilor si nu numai. Chiar daca te duce cu gandul la retro, culoarea si croiala ii dau un aer modern si tineresc. Ambele piese pot fi purtate si separat, cu acelasi impact. Tesatura din catifea reiata, cu aspectul sau pretios, devine o expresie a confortului sic datorita liniei relaxate a deux-pieces-ului. De aceea acest compleu arata la fel de bine purtat cu adidasi ca alaturat unor pantofi cu toc cui.

ROZ SI MOV, MEREU IN TENDINTE

Rochie roz zi maleta neagra
Rochie roz si maleta neagra

O rochie furou midi din catifea roz pastelat este cea mai inspirata aditie a garderobei de primavara. Feminina, comoda, in tendinte – are toate atributele pentru o formula vestimentara de succes. Culoarea dulce este reprezentativa pentru sezonul ce urmeaza, dar nu mai putin abordabila in celelalte. Un pastel isi gaseste intotdeauna locul in galeria articolelor pe care trebuie sa le ai, independent de tendinte si anotimp. In plus, avantajeaza orice culoare a parului.

Trening din catifea mov
Trening din catifea mov

ATHLEISURE este noul trend care combina stilul atletic cu cel leisure. Un compleu sport este reinventat intr-o nota sic pentru a da confortului o forma mai atragatoare. Purtat cu un sacou, borseta cool si un cozoroc interesant iti asigura un look care va atrage negresit privirile. Iti poti desfasura in voie activitatile dinamice care te mentin in forma, fara a-ti pierde farmecul personal. Simtul modei inseamna abilitatea de a improviza cu orice piesa, nimic nu este tabu.

ALL BLACK IS BACK

Maleta reiata cu maneca scurta
Maleta reiata cu maneca scurta

Descopera bluza basic perfecta pentru a-ti completa tinutele. Acest top negru din jerse reiat te va ajuta sa conturezi o multime de combinatii cu efort minim. Se integreaza usor in mixuri sport, casual, office si elegante. Atitudinea si accesorizarea fac diferenta si dau tonul. Versatilitatea este definitorie atunci cand alegi sa investesti in doar cateva piese-cheie. Daca poti purta produsul in cel putin 3 tinute, iti va consolida garderoba de la minimalist la elaborat. Creativitatea e cel mai des surprinsa in simplitate.

Bluza neagra cu textura reiata si pantaloni drepti
Bluza neagra cu textura reiata si pantaloni drepti

Indragesti lucrurile de calitate si formele simple? O pereche de pantaloni negri drepti te scoate din incurcatura in orice context. Trebuie doar sa gasesti modelul care ti se potriveste perfect si iti ofera libertate de miscare, caci il vei purta adesea. Indiferent de sezon si de stilul tau de viata, vei avea intotdeauna nevoie de pantaloni clasici. Sunt usor de transformat intr-o aparitie moderna. Stilistul Poema iti propune sa ii integrezi intr-un ansamblu all black cu maleta, bocanci statement si bereta sic.

ALB, NICIODATA INDEAJUNS

Bluza reiata cu guler inalt
Bluza reiata cu guler inalt

Bluza alba din jerse reiat este acel gen de haina care arata si se simte la fel de bine, imbinand estetica cu libertatea de miscare. Iti pune in valoare torsul si merge cu absolut orice culoare si stil. Daca nu ai dispozitia necesara pentru un exercitiu de stil elaborat, ai intotdeauna posibilitatea sa o combini cu o pereche de jeansi sau reiati super confortabili si esti gata de plecare. Secolul vitezei presupune tinute usor de gandit si adaptabile momentelor zilei.

Fusta conica rosie si bluza alba
Fusta conica rosie si bluza alba

Daca fusta conica cu talie inalta ti se pare un cliseu office, deconstruieste-o cu ajutorul elementelor casual. Totul se transforma cu putina creativitate. Poart-o cu un jerse simplu, cu guler inalt si maneci scurte, si inlocuieste incaltarile elegante previzibile cu o pereche de ciocate texturate. Ochelarii de soare supardimensionati amplifica farmecul tinutei si o indeparteaza mai mult de rigoarea biroului. Rosu nu este atat de greu de abordat precum pare, dimpotriva. In plus, iti da energie si o stare de bine, trezind emotii pozitive si in randul privitorilor. Te face sa zambesti si sa te simti sigura pe tine.

Pin It