Completeaza-ti tinutele de toamna cu cele mai stilate culori, dar nu uita niciodata de clasicele modele alb si negru. Mizand pe ceea ce transcede tendintele, vei avea tinute sic fara efort si nu va trebui sa iti schimbi intreaga garderoba in timp. Ele sunt fundatia pe care poti construi nelimitat, jongland cu diferite stiluri. Secretul unui dressing eficient si remarcabil este echilibrul dintre simplu si complex, dintre neutre si accente. Oricat de atragator ar fi sa detii doar lucruri in tonuri puternice, cu croieli avangardiste, vei constata ca ai nevoie si de un segment basic. Departe de a fi banale, hainele negre au o eleganta fireasca, lipsita de pretentii, ajutandu-te sa arati de fiecare data impecabil.

Cele mai sic tinute all black

Rochie conica cu centura
Rochie conica cu centura

Iti propunem un model superb prin rafinamentul simplitatii, potrivit atat garderobei office, cat si dincolo de birou. Forma fidela corpului te pune in valoare si iti permite sa te misti in voie de la o activitate la alta. Lungimea midi este confortabila si feminina. Chiar daca eticheta impune anumite reguli in privinta formei si cromaticii, creativitatea te va ajuta sa ai o aparitie profesionala sarmanta daca imbraci rochii de toamna flatante. Alegerea unor piese clasice nu este banala daca le asociezi cu elemente fresh care te individualizeaza, precum o pereche de ochelari trendy, o poseta interesanta, stiletto sic. 

Rochie de toamna cu slit
Rochie de toamna cu slit

O rochie de toamna nu este lipsita de farmec, chiar daca nu mai are delicatetea tesaturilor vaporoase specifice sezonului cald. Are, in schimb, avantajul formei structurate cu ajutorul materialului plin si al detaliilor surprinzatoare. Un slit inalt pe picior arata super sexy si atrage privirile. Poart-o cu cizme inalte pentru a amplifica efectul. Nu exista garderoba solida fara cateva rochii negre. Versatilitatea lor incredibila le face esentiale pentru un stil complex, femeia urbana avand nevoie de elemente basic pe care le poate valorifica in cat mai multe momente.

Sacou lung cu croi lejer
Sacou lung cu croi lejer

Un sacou este esential, chiar si atunci cand nu obisnuiesti sa porti tinute office. Daca alegi un model lung cu croi lejer, il poti transforma intr-o rochie mini. Adauga o centura si atitudinea potrivita si nu vei trece neobservata. Rochiile stil blazer sunt preferatele colectiilor de toamna-iarna in ultimii ani. Avantajul acestui obiect vestimentar este usurinta cu care te face sa arati instant imbracata “la patru ace”. In jurul lui poti experimenta look-uri potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon. Mereu prezent in galeria pieselor fara varsta, este cea mai durabila si inspirata investitie pe care o poti face.

Negru, mereu la moda

Compleu negru elegant
Compleu negru elegant

Forma frumoasa a blazerului cu peplum plisat si cromatica neutra il transforma in preferatul garderobei. Este o alegere durabila, nefiind afectat de tendinte. Cunoastem caracterul ciclic al modei, iar acest model negru nu ramane niciodata in urma. Croiala sa impecabila flateaza orice silueta, daca stii sa echilibrezi proportiile si sa dozezi texturile pentru a nu aglomera. Poarta-l cu o fusta creion si cizme stretch. Un compleu elegant te scoate din incurcatura si la un eveniment de zi.

Rochie eleganta cu decolteu amplu
Rochie eleganta cu decolteu amplu

Previzibilul are momentele sale potrivite. Moda presupune insa si asumare, curaj, experimentare. Indrazneste sa porti haine expresive. Lasa rochia cu drapaj sa capteze atentia si sa vorbeasca despre fatetele personalitatii tale. Forma sa curata, lipsita de artificii ostentative, este gandita anume pentru a permite libertate de miscare si versatilitate. Esti sexy fara efort. Centura pune in valoare talia. Mica rochie neagra a fost regandita intr-o maniera mult mai atragatoare.

Rochie tricotata cu slit
Rochie tricotata cu slit

O rochie de toamna din tricot striat, cu linii simple si curate, nu se va demoda niciodata. Purtata de la birou la cina, aceasta piesa de imbracaminte a incetat sa mai fie o simpla expresie a confortului si s-a transformat treptat in posibilitatea de a experimenta si mai mult. Timpul si efortul depuse pentru a afisa un look impecabil vorbesc despre eleganta si aplomb, despre o femeie care nu lasa nimic la voia intamplarii si adora sa detina lucruri frumoase, anume conturate pentru a-i avantaja silueta si postura.

Pin It