Exploreaza noua colectie POEMA, inspira-te si descopera piese confortabile si atemporale care sa-ti evidentieze personalitatea. Toamna aceasta, stilul urban implica o formula complexa de forme si culori, imbinand perfect latura practica a hainei cu aspectul remarcabil. Ai toate motivele sa-ti actualizezi wishlist-ul cu cele mai frumoase articole pentru sezonul rece: rochii, bluze, fuste, pantaloni, sacouri si jachete. Adori imprimeurile sau mizezi pe uni? Designerii nostri iti recomanda sa adaugi ceva nou din fiecare, astfel incat garderoba ta sa fie cat mai flexibila.

Rochii de toamna care te pun in valoare

Rochie midi cu decupaj
Rochie midi cu decupaj

Acum este mai usor ca oricand sa iti reinventezi stilul, adaugand o pata de culoare. Dispozitia si postura ti se schimba atunci cand esti sigura pe ceea ce imbraci si pe avantajele pe care ti le aduce. Croiala acestei rochii este una clasica daca ne referim la forma clepsidra cu lungime midi, insa elementul surpriza – decupajul inima din zona decolteului – o scoate din sfera basic. Iti flateaza silueta si te scoate din anonimat. O rochie de toamna nu inseamna un produs tern, conceput strict sa te protejeze de temperaturile in scadere. Are eleganta si farmec, te binedispune.

Rochie conica cu centura
Rochie conica cu centura

Axat pe atragatoarea silueta body-conscious cu lungime 3/4, designul rochiei este improspatat de centura si decolteul deosebit. Aceste detalii simple dar de efect o indeparteaza de uniformele pe care le regasim pretutindeni in ambianta biroului. Modelul nu este limitat la obligatiile profesionale, devenind cu usurinta adecvat pentru cina daca adaugi o pereche de cercei spectaculosi, un clutch si sandale fine. Mizeaza pe o nuanta puternica precum magenta, perfecta pentru sezonul in curs.

Rochie alba cu drapaj
Rochie alba cu drapaj

O rochie elegata cu drapaj asimetric va face senzatie la evenimentele de toamna. Astfel de modele spectaculoase devin cu usurinta favoritele garderobei. Nimic nu se compara cu placerea de a purta rochii de efect, care te fac sa te simti speciala. Feminitatea este surprinsa in fiecare detaliu al piesei, de la tesatura supla care iti ofera libertate de miscare pana la silueta fresh si atragatoare schitata de drapaj. Mini este din nou la moda, e o stare de spirit care nu tine cont de varsta.

Animal print, vedeta colectiilor de toamna-iarna

Maleta animal print si fusta
Maleta animal print si fusta

Aceste topuri tricotate, cu guler inalt si o forma atragatoare ce urmeaza fidel liniile corpului, pot fi nucleul unei tinute timp de trei sezoane pe an. Datorita tesaturii stretch, pun in valoare anatomia purtatoarei si sunt esentiale pentru layering – acea suprapunere atent gandita, ideala pentru a-ti exprima creativitatea atunci cand petreci mult timp afara. Sunt, practic, o a doua piele, avand o dinamica incredibila. Nu poti da gres investind intr-o asemenea piesa, care se combina ideal cu fusta conica midi.

Bluza cu guler inalt si fusta leopard
Bluza cu guler inalt si fusta leopard

Cele mai bune imagini surprinse la saptamana modei au un numitor comun: maleta neagra, purtata cu absolut orice. Frantuzoaicele reusesc sa creeze un melanj rafinat intre clasic si actual, alegand intotdeauna forme croite impecabil si o cromatica atemporala. Adauga o fusta leopard cu talie inalta si slit indraznet si pantofi cu toc. Ceea ce imbraci ar trebui sa fie in primul rand practic si versatil, gata sa te duca de la o activitate la alta. Totodata, tinuta trebuie si sa placa privirii. Leopardul are mereu impact.

Rochie midi din piele eco
Rochie midi din piele eco

Piele vegana si efect snakeskin? Nu poti sa nu iubesti aceasta rochie creion cu o cromatica perfecta. Textura lucioasa, lungimea eleganta si culorile de pamant sunt combinatia castigatoare. Imprimeurile animaliere adauga exotism si spirit de aventura garderobei esentiale. Un melanj de gratie si forta, acestea sunt reeditate constant in noi si noi maniere. Datorita paletei soft si flatantei lungimi midi, o poti aborda cu acelasi impact la birou sau la intalnire.

Printuri florale in culori vesele

Camasa cu funda si print floral
Camasa cu funda si print floral

Iti poti construi un stil remarcabil, ingrijit si relaxat in acelasi timp, al carui element definitoriu este echilibrul intre eleganta si functionalitate. Libertatea de a te imbraca asa cum simti este considerata un impuls in cariera, incurajandu-te sa iesi din zona de confort si sa dai glas ideilor. O camasa cu imprimeu si guler esarfa iti inveseleste ziua de lucru, insa arata la fel de bine si pentru o petrecere sau o iesire cu prietenele. Satinul fin se simte placut pe piele si da rafinament piesei.

Topuri basic cu grafisme

Tricou lejer cu imprimeu
Tricou lejer cu imprimeu

Tricoul nu mai este de mult timp un accesoriu pentru sport. Face parte din articolele esentiale in dulapul unei femei, datorita adaptabilitatii sale. Cu jeansi, cu costum, cu fuste conice sau pantaloni evazati, un tricou isi gaseste de fiecare data locul. Daca te-ai plictisit de modelele basic, iti propunem o mini-colectie cu portrete colorate. De efect si super lejere, te scot din incurcatura cand trebuie sa fii gata in 10 minute.

Pin It