Glamour-ul este o stare de spirit suprapusa designului incantator si sublimului mestesugului. Petrecerea de Revelion este de fiecare data un motiv bun sa porti piese stralucitoare si sofisticate, care respira bun-gust prin fiecare fibra. Daca esti in cautarea unei tinute speciale, in acord cu eleganta evenimentului, POEMA iti propune modele unice, cu stil si personalitate.

Paietele, sarmul garderobei de ocazie

Rochie mini petrecuta cu paiete si centura
Rochie mini petrecuta cu paiete si centura

Departe de a fi un cliseu pentru tinuta de petrecere, rochia cu paiete ramane in topul preferintelor. Acest model superb, cu croiala parte peste parte, drapaj la umeri si centura statement, iti pune in valoare atuurile si magnetismul. Imbraca o personalitate exuberanta si fermecatoare, pentru o aparitie cinematografica.

Top cu brau fronsat si fusta cu paiete multicolore
Top cu brau fronsat si fusta cu paiete multicolore

Daca preferi tinutele alcatuite din doua piese, mizeaza pe un melanj de tesaturi pretioase. Delicatetea satinului este perfecta pentru a amplifica senzualitatea topului negru. Braul cu pliuri si gulerul inalt arata spectaculos alaturi de manecile bufante si fenta indrazneata din zona decolteului. Completeaza cu o fusta din paiete multicolore si cercei fastuosi.

E timpul pentru glitter

Bluza capa cu maneci fluture si glitter
Bluza capa cu maneci fluture si glitter

Designul avangardist al bluzei capa argintii va fi revelatia petrecerii. Jocul de volume si texturi dintre top si fusta echilibreaza estetica si creeaza un contrast interesant. Glitterul si catifeaua sunt indispensabile garderobei elegante. Vei straluci la propriu in momentele speciale. Spatele decupat adauga mister si te transforma intr-o prezenta provocatoare.

Bluza eleganta cu drapaj si glitter multicolor
Bluza eleganta cu drapaj si glitter multicolor

Fusta tulipe din tafta, cu croi petrecut si pliuri decorative, rafineaza rotunjimile, fiind alegerea perfecta pentru o silueta ultra feminina. Poart-o cu o bluza de ocazie decorata cu glitter multicolor. Manecile ajustate au un drapaj amplu in partea de sus, dand prestanta liniei umerilor. Lipsa decolteului mentine atentia asupra gambelor suple, punandu-le in cea mai buna lumina.

Organza, placerea luxurianta

Bluza de ocazie cu funda laterala
Bluza de ocazie cu funda laterala

Intra in atmosfera de sarbatoare cu o bluza splendida din organza, al carei aer pretios reflecta fastul noptii dintre ani. Gulerul esarfa cu funda oversize capteaza privirile si vorbeste despre o femeie sigura pe sine, capabila sa savureze efectul hainelor extravagante. Tinuta este finisata cu o fusta clos din lurex, care reflecta lumina la fiecare miscare.

Rochie de ocazie cu croi evazat si funda
Rochie de ocazie cu croi evazat si funda

Verdele inchis este sofisticat si carismatic, punand in evidenta purtatoarea fara a arata ostentativ. Atunci cand nu te regaseste in tonuri stridente, este o alternativa sic a clasicului negru. Croiala evazata, cu volum remarcabil si prestanta, este un amestec de tinerete si prospetime – vei intruchipa o Lolita moderna, cu o sezualitate jucausa.

Catifeaua, rafinament fara varsta

Rochie midi din catifea cu decolteu petrecut
Rochie midi din catifea cu decolteu petrecut

Ce ai spune de o rochie midi evazata, lucrata din cea mai fina catifea mov? Lungimea in speta nu este apanajul exclusiv al unei varste, ea da o nota eleganta aparitiei, indiferent de segment. Detaliile sunt simple si de efect: decolteu petrecut, pliuri fantezie la umeri si falduri bogate. Nuanta pune in valoarea opulenta catifelei si pielea de alabastru.

Rochie evazata din catifea cu maneci peplum
Rochie evazata din catifea cu maneci peplum

Manecile cu volan peplum si nasturii cu chenare aurii au un vibe retro ce rezoneaza puternic cu o personalitate enigmatica.  Maini iscusite modeleaza materialul moale in falduri cu miscari voluptoase, imbracandu-te pentru o seara de poveste. Fibrele fine imbratiseaza formele, descriind versuri la fiecare pas. Rochia completeaza si defineste femeia, lasand in urma amintirea unei prezente inimitabile.

Sacou din catifea navy cu nasture decorativ
Sacou din catifea navy cu nasture decorativ

Un costum din tesatura pretioasa, bleumarin regal, este o alegere surprinzatoare. Contururile armonioase sunt adorate de materialul somptuos si aparitia statuara condimenteaza incaperea cu mister si fascinatie. O femeie in deux-pieces emana un amestec de forta, delicatete si flirt.

Animal print

Bolero scurt din blana eco leopard
Bolero scurt din blana eco leopard

Tinuta de ocazie poate fi completata cu o jacheta somptuoasa, din blana fina cu motive leopard. Vei arata superb alaturand piesa unei tinute all black, evidentiindu-se reciproc. Imprimeul animal print ramane la moda sezon dupa sezon, excentricitatea si magnetismul sau nefiind conditionate de tendinte. Croiala simpla lasa printului primul plan si flateaza orice conformatie.

Piele si sex-appeal

Rochie midi din piele cu slit si centura
Rochie midi din piele cu slit si centura

Naturala sau din inlocuitori de buna calitate, pielea reverbereaza intens in segmentul hainelor elegante. Rochia rosie cu croi conic compune un look slefuit si rafinat, impresionant in orice context. Este sexy, are carisma si o structura perfecta. O silueta croita corect nu doar complimenteaza si corecteaza proportiile, ci face produsul purtabil si peste ani.

Rochie blazer cu nasturi monograma aurii
Rochie blazer cu nasturi monograma aurii

Rochia blazer este conceputa pentru a-ti complimenta si accentua anatomia. Talia cambrata cu centura si umerii structurati contureaza o forma atragatoare de clepsidra. Un model la doua randuri de nasturi subliniaza sarmul suprapunerilor. Modelul este perfect ajustat, designul arhitectural impresionand prin precizie si finisaje.

Pin It