Chiar daca vitrinele incep sa te imbie cu o colectie noua, nimic nu se compara cu satisfactia de a gasi haine frumoase in categoria promotiilor. Entuziasmul abilitatii de a repera o afacere buna este coroborat cu aventura inspectarii randurilor colorate in cautarea unei comori – ceva trecut cu vederea de restul “competitoarelor”, remarcat si valorificat numai de tine. Cauta cu atentie acele lucruri neafectate de demodare, pe care le vei putea imbraca si in anul urmator.

Pulover camel cu dantela si funda la spate
Pulover camel cu dantela si funda la spate

Sezon dupa sezon, femeile regasesc placerea de a purta impletituri din materiale fine, a caror functionalitate incorporeaza o nota sic. Un model lejer, cu decolteu dantelat si funda la spate, este o aparitie remarcabila. Nuanta calda a tricotului pufos se armonizeaza cu fusta mini caramel, rezultatul avand o senzualitate discreta si fireasca.

Fusta din piele cu talie inalta si centura
Fusta din piele cu talie inalta si centura

Nu poti experimenta jocul colorimetriei fara alb, combinatia perfecta a tuturor componentelor spectrului. Un pulover cu guler rulat poate fi purtat cu majoritatea lucrurilor pe care le detii. De data aceasta, el pune in valoare superba fusta creion din piele rosie. Acest model de fusta nu poate lipsi din garderoba, fiind un compliment pentru forme si potrivindu-se fiecarui moment al zilei.

Jacheta midi teddy bear din plus bej
Jacheta midi teddy bear din plus bej

 Haina teddy bear este o aditie minunata in garderoba, indiferent de stilul abordat. Sa arati stilat cand gradele scad este, de fiecare data, o provocare. Incearca un look relaxat combinand-o cu un jerseu negru si fusta din piele asortata. Sapca de inspiratie military este accesoriul neasteptat care personalizeaza mixul, evidentiindu-l.

Fusta evazata din piele cu pliuri si talie inalta
Fusta evazata din piele cu pliuri si talie inalta

O fusta midi evazata este intotdeauna o idee buna, indiferent de varsta si conformatie. Forma sa atemporala primeste un suflu nou prin pliurile late si tonul bogat, ilustrand conceptul de simplitate sofisticata. Designul trompeta este echilibrat prin conturarea faldurilor, acestea dand piesei adancime si prevenind un volum lateral defavorabil. In combinatie cu maleta de culoarea bronzului, fusta burgundy compune un look impresionant in orice context.

Jacheta casual cu centura si detalii aurii
Jacheta casual cu centura si detalii aurii

O jacheta tip trench, cu nasturi aurii si centura, nu va iesi niciodata din tendinte. Cameleonica, moderna si atat de sic, reuseste sa dea o nota eleganta chiar si unei tinute simple de weekend. Linia cambrata rafineaza contururile iar cureaua atrage atentia asupra taliei. Detaliile o diferentiaza de cele cu puternice accente military. Poart-o cu cizme cu toc bloc si o rochie midi cu print deosebit, pantaloni evazati sau cu perechea de blugi preferata.

Jacheta casual din blana eco camel
Jacheta casual din blana eco camel

Blana ecologica ramane in tendinte. Un model maro camel completeaza o rochie jucausa, cu volane si peplum, pentru a defini o silueta ultra feminina. Tonul sofisticat si senzatia luxurianta a tesaturii catifelate creeaza o piesa demna de luat in seama, pe care o vei purta cu acelasi entuziasm sezon dupa sezon. Este glamour-ul pe care ti-l poti permite, rasfatandu-te fara a-ti destabiliza bugetul.

Geaca oversize cu blana si fermoare multiple
Geaca oversize cu blana si fermoare multiple

Geaca este piesa vestimentara preferata pentru a intregi o tinuta casual calduroasa si confortabila. Daca iti doresti flexibilitate maxima, opteaza pentru un model negru. Este usor de combinat atat cu accente, cat si cu neutre. Gluga supradimensionata cu bordura din blana si fermoarele multiple sunt foarte cool si practice. Pentru a tempera volumul bogat, mixeaz-o cu pantaloni skinny.

Fusta mini din piele si palton din stofa buclata
Fusta mini din piele si palton din stofa buclata

Paltonul kaki din tesatura buclata este piesa de rezistenta, aratand impecabil in orice context. Poarta-l, de exemplu, cu o fusta scurta in culoarea ciocolatei si o maleta gri din tricot subtire. Se creeaza un echilibru intre lungimea fustei si topul cu guler inalt, care acopera complet. Jocul de texturi finiseaza un ansamblu elaborat, pentru care vei primi complimente.

Pulover lejer gri cu anchior si funda la spate
Pulover lejer gri cu anchior si funda la spate

Griul poate duce simplitatea la o estetica sofisticata, imbinand utilitatea cu placerea de a purta texturi catifelate. Alaturi de fusta clos in ton de pamant, contureaza o aparitie soft fara complicatii. Chiar daca ii lipseste stridenta, nu vei trece neobservata. Gratia si feminitatea tinutei au o naturalete nestudiata. Este tinuta perfecta pentru un weekend cu stil.

Pin It