Completeaza-ti garderoba sezonului cald cu bluze dama superbe in culori expresive si pune-ti in valoare stilul si creativitatea construind tinute savuroase. Paleta incantatoare este in armonie cu spiritul verii, transpunand pe tesatura pasiune. Designul modern are intotdeauna drept muza esenta feminitatii. Stil, calitate, bun-gust si confort sunt caracteristicile prin care se remarca modelele din noua colectie POEMA. Atunci cand ai un program incarcat, ai nevoie de haine versatile, care sa se adapteze facil contextului.

Bluze de vara pe care le vei adora

Bluza babydoll cu decolteu geometric
Bluza babydoll cu decolteu geometric

Vrei sa iti completezi garderoba cu bluze dama potrivite pentru sezonul cald? Noua colectie POEMA raspunde dorintelor tale cu modele superbe, casual si elegante, perfecte pentru zilele insorite si nu numai. Am ales tesaturi placute, in care sa te simti confortabil in fiecare moment al zilei, si un intreg spectru de culori: pasteluri, neutre, accente irezistibile, clasicele alb si negru. De la linii simple, curate, la detalii deosebite, selectia de bluze de vara te va tenta sa iti completezi tinutele cu piese noi. O bluza bleu super lejera, cu volan la umeri, este vesela si versatila. Croiala moderna si tinereasca si culoarea luminoasa o fac cea mai buna alegere pentru o tinuta sic de zi. Pantalonii albi contrasteaza atragator si subliniaza aerul degajat al mixului. Stim ca iti doresti haine expresive, de calitate, la preturi prietenoase.

Bluza cu spatele gol si funda
Bluza cu spatele gol si funda

Pentru tinute urbane cu stil sau look-uri de vacanta boeme si ultra lejere, iti recomandam bluze dama din tesaturi albe vaporoase. Modelul propus este captivant datorita spatelui dezgolit si inchiderii cu funda ampla, expunand gratios pielea si reinventandu-ti imaginea. Manecile bufante contribuie la farmecul bluzei. Fie ca optezi pentru o plimbare cu prietenele sau trebuie sa participi la un eveniment, acest top foarte feminin si rafinat iti va aduce complimente. Asorteaza-l cu o pereche de pantaloni evazati, matasosi, cu imprimeu lant. Talia inalta si linia pantalonilor avantajeaza silueta. Te simti si arati bine cu minimum de efort, in doar 5 minute. Aceste piese sunt must-have, functionand atat impreuna, cat si separat. Mai ai nevoie doar de incaltaminte comoda si un zambet.

Ecuatia stilului fara efort

Bluza roz cu fenta la decolteu
Bluza roz cu fenta la decolteu

O bluza dama in nuanta roz pudra, cu fenta la decolteu si inchidere cu nasture perla in fata, te ajuta sa completezi atat outfituri casual, cat si pe cele office sau elegante. Usor transformabila in functie de accesorizare, este o investitie pe care o vei adora pentru usurinta cu care se integreaza. Sifonul fin iti mangaie pielea si simturile, iar culoarea dulce face furori in sezonul estival. Stil, calitate, bun-gust si confort sunt caracteristicile prin care se remarca. Atunci cand ai un program incarcat, ai nevoie de haine versatile, care sa se adapteze facil contextului. Tinuta de mai sus poate sa devina un look office doar prin schimbarea incaltarilor, sau unul de ocazie daca combini bluza cu o fusta eleganta. Exista un ton de roz potrivit fiecarei femei, iar pastelurile iti pun in valoare trasaturile cu delicatete.

Bluza lime cu croi lejer
Bluza lime cu croi lejer

Verdele lime revine puternic in tendinte, nu doar in streetstyle, ci si in garderoba de vacanta. O bluza de vara babydoll cu textura usor creponata descrie perfect confortul estetic si stilul intr-o maniera relaxata. Pe masura ce gradele cresc iti doresti croieli care sa permita libertate de miscare, siluete si materiale vaporoase si racoroase. Contrar prejudecatilor, nu dezavantajeaza silueta cat timp pastrezi un echilibru al proportiilor. Imbraca-te pentru propria placere. Este momentul sa dai savoare garderobei estivale cu bluze superbe in nuante delicioase. Linia lejera combinata cu nuanta vesela si luminoasa compune o piesa care devine cu usurinta favorita sezonului. Moda trebuie sa fie distractiva si comoda. Daca nu ai timp pentru a compune o tinuta elaborata, un top colorat evazat si o pereche de pantaloni simpli sunt suficiente pentru a arata bine in orice imprejurare.

Bluze dama cool pentru zile insorite

Bluza neagra cu funda la spate
Bluza neagra cu funda la spate

Oricate bluze negre am avea, niciodata nu sunt indeajuns. Stim ca iubesti culorile, dar alb si negru raman esentiale chiar si in repertoriul anotimpului insorit. Te ajuta sa iesi din incurcatura si vorbesc despre un stil fara varsta. Fie ca vrei sa temperezi o piesa exuberanta, fie sa ramai in sfera tinutelor neutre, iti va fi utila in nenumarate situatii. Indrazneste sa iesi din tipare cu un model sexy si proaspat, care expune spatele si atrage atentia si prin inchiderea cu funda. Senzualitatea fireasca nu a aratat vreodata mai bine. Daca fata se poate inscrie in sfera clasicului, partea din spate e o surpriza placuta. Contrastele cuceresc intotdeauna. Adauga o pereche de pantaloni palazzo matasosi, cu un imprimeu in tendinte, si papuci natur din plasa care te vor purta oriunde.

Bluza rosie cu peplum si curea
Bluza rosie cu peplum si curea

Daca iti place sa combini stilurile casual si elegant, iti oferim solutia perfecta: o bluza rosie cu o croiala moderna, dintr-o tesatura aparent destinata momentelor de relaxare. Bumbacul reuseste insa sa migreze din sfera casual, fiind acum folosit cu succes in toate categoriile. Topul cu peplum si centura poate sa fie piesa de rezistenta a garderobei tale. La birou, la o plimbare ori la o petrecere, face senzatie. Croiala fit-and-flare pune in valoare supletea torsului si este foarte feminina. Centura accentueaza talia. Arata cel mai bine alaturi de piese care urmaresc fidel forma corpului, asemenea acestor pantaloni pana albi sau unei fusta conica midi. Esti sic si te simti minunat.

Camasi cool cu imprimeuri

Camasa asimetrica cu imprimeu lant
Camasa asimetrica cu imprimeu lant

Camasile lungi si lejere, tip tunica, sunt foarte populare. Designul asimetric interesant, confortul ridicat si libertatea de miscare pe care o asigura sunt caracteristici care le-au transformat, de departe, in piese-cheie în garderobele femeilor de orice varsta. Versatilitatea este un alt avantaj, trec usor de la casual la elegant. Stim ca iti place sa fii mereu la moda. Calitatea si imprimeul sic sunt detalii care te fac sa adori acest model cu baza rotunjita si motive lant. Cand ne gandim la vara, ne vin in minte tonuri calde, luminoase, uni ori cu o grafica vesela. Te vor ajuta sa te exprimi si sa ai o stare de bine pe intreg parcursul zilei. Incearca un mix cu alb, purtand-o cu pantaloni conici. E un look soft si usor de abordat.

Pin It