Decembrie te incanta cu texturi splendide si forme ravasitoare, lucrate cu maiestrie pentru a-ti sublinia carisma si a-ti finisa o aparitie admirabila. Bluzele elegante, gandite anume sa celebreze gratia siluetei feminine, sunt o declaratie de stil si personalitate. Mizeaza pe materiale pretentioase si expresive, ideale pentru o seara distinsa: jerseuri peliculizate, dantela din bumbac, catifea cu fibre de matase, satin delicat, paiete, glitter sau eterica organza.

Bluza eleganta din catifea cu maneci drapate
Bluza eleganta din catifea cu maneci drapate

O bluza cambrata din catifea, intr-o nuanta dramatica de ciclamen, va impresiona de fiecare data. Silueta clasica parte peste parte isi pastreaza farmecul, flatand formele si punandu-ti in valoare feminitatea, iar detaliile o regenereaza pana la spectaculos. Manecile cu drapaj la umar si braul cu funda ii rafineaza si desavarsesc estetica, astfel incat tu sa stralucesti in momentele speciale.

Bluza de seara din satin cu funda la spate
Bluza de seara din satin cu funda la spate

Satinul mov arata nobil si spectaculos, cucerind simturile cu atingerea sa matasoasa si stralucirea incredibila. Decolteul anchior cu guler Perkins este un detaliu surprinzator, iar spatele are o nota senzuala prin decupajul cu funda. Fluiditatea topului este amplificata de manecile bufante. Se combina superb cu alte piese pretioase, din catifea sau paiete, textura sa glossy rezonand cu grandoarea momentului.

Bluza eleganta din organza cu guler esarfa
Bluza eleganta din organza cu guler esarfa

Diafana si impozanta, organza din matase naturala se remarca in galeria materialelor de poveste. Culoarea flamboaianta este la inaltimea atmosferei de petrecere, rezonand cu fastul evenimentului si fascinand prin energia si pasiunea sa nesfarsite. Funda la baza gatului amplifica designul tulburator. Alaturi de o pereche de pantaloni evazati, piesa creeaza un look cizelat si expresiv.

Eleganta cu sclipiri metalice

Bluza aurie petrecuta cu funda
Bluza aurie petrecuta cu funda

Accentele metalice nu pot lipsi din garderoba eleganta. Sexy si extravagante, arata uluitor in orice combinatie. Un top auriu cu umeri accentuati si talie marcata cu funda este o aparitie feerica. Reflexiile bogate si tonul ardent compun o estetica unica. Textura lichida si silueta arhitecturala transforma bluza intr-o piesa statement, pe care iti vei dori sa o porti iar si iar.

Bluza eleganta din satin animal print
Bluza eleganta din satin animal print

Satinul este simbolul tinutelor pretioase. Chiar daca actualmente se regaseste adesea si in look-urile de zi, ramane definitoriu pentru fastul serilor elegante. Fluiditatea si modul cum capteaza si raspandeste lumina, asemenea unei oglinzi, sunt caracteristici care il pastreaza in galeria tesaturilor fundamentale ale garderobei. Gulerul esarfa si imprimeul ravasitor confera topului un aer sofisticat.

Bluza de ocazie cu buline si funda la talie
Bluza de ocazie cu buline si funda la talie

Materialele decorate cu paiete fac impresie, independent de tendinte. Opteaza pentru o catifea cu discuri aplicate, care vor straluci in zeci de culori la fiecare miscare. Decupajul in V incita fara a evoca o senzualitate ostentativa. Cordonul generos permite sublinierea taliei, funda exagerata atragand atentia asupra armoniei torsului si intensificand modelul.

Alb si negru, stilul la superlativ

Top din catifea cu drapaj la umeri
Top din catifea cu drapaj la umeri

Catifeaua neagra defineste rafinamentul. Profunzimea materialului bogat si drapajul sic al manecilor fac din aceasta bluza o alegere deosebita, fibrele fine imbracand corpul ca o a doua piele si expunandu-i armonios conturul. Pentru a finisa un ansamblu perfect o poti purta cu o fusta din aceeasi tesatura eleganta, sandale metalice si o pereche de cercei extravaganti.

Bluza alba din dantela de bumbac
Bluza alba din dantela de bumbac

Dantela alba evoca o imagine eterica si gratioasa, cucerind femeile de pretutindeni de secole intregi. Opulenta si subtila in acelasi timp, innobileaza aparitia, insumand arta si istorie si ducandu-ne cu gandul la vremuri de poveste. Fibrele au o finete ce ilustreaza sensibilitatea purtatoarei si gustul acesteia pentru haine care dozeaza perfect inocenta si senzualitatea.

Pin It