Sezonul petrecerilor a inceput si e momentul sa stralucesti, purtand cu gratie piese rafinate si transformandu-te intr-o prezenta de neuitat. Detaliile unice si tesaturile feerice sunt gata sa fascineze privitorul si sa te rasfete cu atingerea lor luxurianta. Ghidul tinutei festive iti propune modele aparte, lucrate cu maiestrie din paiete somptuoase, catifea bogata, organza din matase sau tul cu broderii pretioase. Lasa-te cucerita de forme si culori, pregatind cea mai buna versiune a ta pentru serile elegante.

Rochii de seara superbe

Rochie de seara cu paiete si snur din piele
Rochie de seara cu paiete si snur din piele

O rochie fabuloasa din paiete, inchisa cu snur din piele naturala, te transforma intr-o aparitie fermecatoare. Paietele capteaza lumina si o raspandesc intr-un caleidoscop de nuante, magnetizand incaperea. Irizatiile ei innobileaza silueta, tresarind in ritmul dulce al unei seri magice.

Rochie eleganta petrecuta cu funda oversize
Rochie eleganta petrecuta cu funda oversize

Rochia petrecuta devine piele si imbratisare, amplificand prezenta cu simplitatea ei sofisticata. Manecile ample cu mansete inalte si funda opulenta dispusa lateral, sunt sinonime cu atmosfera festiva, pictand un contur statuar admirabil. Femeia dispusa sa imbrace piese ce par coborate de pe podium se bucura de fiecare moment si scrie o poveste cu fiecare tesatura.

Rochie din lurex cupru cu cordon
Rochie din lurex cupru cu cordon

Lurexul cu reflexii aurii sopteste peste forme, acordandu-se cu magia momentului. Cusuta din cupru pretios si poezie, rochia de seara se dezvaluie la fiecare pas, lasand in urma fascinatia pentru freamatul gratios al materialului fin. Jocul enigmatic al luminii acompaniaza linia melodioasa a croiului evazat, closul flatand silueta clepsidra.

Rochie de ocazie cu paiete negre si centura
Rochie de ocazie cu paiete negre si centura

Este timpul sa stralucesti. Tinutele extravagante, cu aplicatii iridescente, sunt sinonime cu atmosfera fastuoasa de party. O rochie de ocazie, cu paiete negre si centura deosebita, iti asigura o aparitie stilata la un cocktail, dar mai ales la petrecerea de Craciun sau Revelion. Manecile structurate amintesc de glamour-ul anilor ’80, cand rochiile de seara erau cu adevarat spectaculoase.

Rochie de ocazie animal print cu nasturi la spate
Rochie de ocazie animal print cu nasturi la spate

Felinele au gratie si mister. Miscarea lor supla si hotarata vorbeste despre incredere in sine, spirit aventuros si o doza delicioasa de pericol. POEMA propune o asociere remarcabila intre delicatetea tesaturii satinate, rafinamentul detaliilor – spatele inchis cu nasturi fini – si forta impozanta a printului. Rochia midi evazata are falduri fluide, a caror miscare antreneaza simturile.

Bluze elegante din materiale speciale

Bluza eleganta din organza de matase
Bluza eleganta din organza de matase

Remarca-te cu o bluza splendida, lucrata din organza de matase naturala, care imbina senzualitatea transparentei cu extravaganta volumelor. Detaliile grandioase, asemenea manecilor bufante si fundei de la baza gatului, vorbesc despre o estetica impresionanta si o personalitate exuberanta.

Bluza cu maneci drapate si glitter multicolor
Bluza cu maneci drapate si glitter multicolor

O bluza cu glitter si drapaj la umeri este emblematica pentru evenimentele memorabile. Topul va arata fabulos purtat cu fusta mini din lac si se va individualiza printre obisnuitele rochii de ocazie. Textura imprima aparitiei sarm si un aspect luxuriant. Manecile cu fronseuri sunt sofisticate si foarte la moda.

Bluza de seara din matase verde
Bluza de seara din matase verde

Matasea este rasfatul pe care ti-l poti permite. Designul flamboaiant, specific pieselor de ocazie, este intensificat de tesatura distinsa si vaporoasa. Culoarea euforica iti garanteaza faptul că vei atrage toate privirile la următoarea petrecere. Poate fi accesorizată cu bijuterii aurii si o poseta plic.

Bluza de ocazie din catifea neagra
Bluza de ocazie din catifea neagra

Rafinata si seducatoare, bluza din catifea neagra poate fi asortata cu usurinta cu orice fusta de ocazie. Datorita texturii deosebit de fine, imprima o alura aristocratica chiar si unui design mai putin elaborat. Nu-ti refuza placerea de a purta materiale somptuoase si de bun gust. Se asorteaza perfect atat cu o fusta pereche, cat si cu piese din matase, satin si piele.

Fuste pretioase cu texturi aparte

Fusta eleganta texturata aurie
Fusta eleganta texturata aurie

Fustele mini nu pot lipsi din garderoba eleganta. Un model auriu cu textura gofrata, impunatoare si spectaculoasa asemenea brocardului, te ajuta sa compui un melanj superb. Alaturi de bluza din matase intr-o culoare pasionala, este o alegere senzationala pentru evenimente.

Fusta eleganta din vinyl rosu
Fusta eleganta din vinyl rosu

Dantela si pielea lacuita sunt o combinatie surprinzatoare. Farmecul retro al tesaturii elegante din bumbac, cu motive florale, intalneste sex-appeal-ul accentuat al avangardistei texturi oglinda. Vinylul are magnetism si expresivitate, revenind puternic in tendinte in acest sezon. Minijupa glossy va face senzatie oriunde vei merge, indrazneste sa fii altfel.

Fusta de ocazie cu textura gofrata
Fusta de ocazie cu textura gofrata

Fusta neagra cu textura gofrata este acel element care imbina perfectiunea formei clasice cu stralucirea tesaturii moderne. Poart-o cu o  bluza cu maneci diafane si funda bogata, cu o geometrie desavarsita. Tulul brodat cu chenare stea decorate cu paiete argintii este sublim pentru un look festiv,

Pin It