Minimalismul cromatic nu va duce niciodata la esecuri stilistice. Lucrurile simple au clasa si sofisticare in orice context, liniile lor curate ramanand neatinse de capriciile modei. Albul este rezultatul sumei tuturor culorilor. Luminos, creativ, potrivit fiecarei tipologii si mai mult decat o tendinta, ramane vedeta fiecarei colectii alaturi de preferatele momentului. Iti propunem o selectie de rochii si bluze sic, care vor face senzatie.

Rochii superbe pentru zile calde

Rochie alba lejera cu bretele si volane
Rochie alba lejera cu bretele si volane

Soare, mare si un cocktail colorat? Sau poate o cafea cu prietenele, intr-un weekend oarecare. In ambele cazuri te va scoate din incurcatura rochia perfecta: delicata, tinereasca, usoara, gata sa te insoteasca oriunde. E o bucurie sa privesti miscarea volanelor si sa te rasfeti cu bumbacul delicat cu plumeti. Acest model este unul de efect indiferent de conformatie, culoarea parului si pielii. Daca trebuie sa investesti in cateva piese-cheie, rochia mini trebuie sa se regaseasca pe lista la sesiunea de shopping.

Rochie mini evazata cu maneci bufante
Rochie mini evazata cu maneci bufante

Cu o forma si o lungime ce dau un plus de prospetime designului, aceasta rochie evazata emana buna dispozitie la fiecare pas. Volanele cu tiv decorativ sunt un artificiu admirabil, iar manecile bufante cu manseta ii accentueaza aerul boem. Timp de trei sezoane pe an, iti va transforma fiecare aparitie intr-una plina de stil si rafinament. Pentru a-i amplifica farmecul, rochia alba are decolteu anchior. Ochelarii de soare cu lentila vesela sunt pata de culoare potrivita. Esti gata de vacanta?

Rochie de vara cu volane suprapuse
Rochie de vara cu volane suprapuse

Rochiile acestei colectii reverbereaza puternic in garderoba pereniala, potrivindu-se mai multor momente ale zilei si scotandu-te din incurcatura de fiecare data. Remarcabile si accesibile, au fost concepute sa arati si sa te simti minunat. Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inventivitate. Cea din urma este mai usor de atins printr-o cromatica atemporala. Rochia furou este reimaginata intr-o forma superba: o invaluire de volane romantice si super feminine. Nu ii poti rezista. Rupe ritmul cu ciocate albe in locul previzibilelor sandale fine cu toc stiletto sau comodelor platforme.

Pariaza pe volane si materiale usoare

Rochie babydoll cu panouri
Rochie babydoll cu panouri

Albul este rezultatul sumei tuturor culorilor. Luminos, creativ, potrivit fiecarui sezon si mai mult decat o tendinta, ramane vedeta fiecarei colectii alaturi de preferatele momentului. O rochie babydoll usoara si confortabila este tot ceea ce ai nevoie intr-o zi insorita. Chiar si lipsita de detalii patrunzatoare, se va remarca oriunde vei merge. Nonsalanta si prospetimea sa o fac irezistibila. Lungimea iti pune in valoare picioarele, in timp ce croiul lejer te lasa sa te misti in voie de la o activitate la alta. Ce iti poti dori mai mult? Mai multe culori, desigur!

Rochie scurta din bumbac cu volane
Rochie scurta din bumbac cu volane

Ce ne dorim atunci cand gradele urca? Rochii din bumbac, cat mai multe. Un model alb e punctul de pornire al garderobei de primavara-vara si laitmotivul vacantelor de neuitat. Probeaza si descopera-i versatilitatea. De data aceasta, am selectat pentru tine un design fresh cu volane verticale asimetrice si lungime mini. Closul e sinonim cu feminitatea si energia. Vrei un accent? Nimic mai simplu. Adauga o curea subtire neagra, cu lant, si savureaza contrastul creat si talia marcata.

Bluze albe elegante si moderne

Bluza alba cu spatele gol si funda
Bluza alba cu spatele gol si funda

Expunand gratios pielea, bluza alba cu funda la spate are o estetica patrunzatoare si redefineste artistic un produs clasic: topul alb. Textura si fluiditatea materialului folosit accentueaza atractia geometriei alese. Spatele este, poate, cea mai senzuala parte a corpului unei femei. Dezgolirea lui eleganta simbolizeaza asumare si independenta – ea stie ca e speciala, chiar si atunci cand nu arata prea mult. O pereche de pantaloni lejeri pastelati finiseaza look-ul casual sic perfect.

Maiou cu volane suprapuse
Maiou cu volane suprapuse

POEMA reinterpreteaza fabulos structura maioului printr-un joc de volane bogate. Combinatia dintre partea dezgolita, umerii si bratele, si extravaganta avalansei de volane suprapuse, contureaza o estetica frapanta si, totusi, perfect purtabila in momentele obisnuite. Textura lui matasoasa si fibrele usoare asemenea unor vapori, vor face deliciul verii. Ne plac hainele care spun povesti, care lasa o impresie puternica fara niciun efort. Topul evazat va atrage nenumarate complimente, mai ales asociat cu o piele sarutata de soare si o fusta sau pantaloni in nuante fondante.

Top alb cu funda la decolteu si peplum
Top alb cu funda la decolteu si peplum

Cea dintai mentionare a peplumului dateaza din Grecia antica. Volanul era folosit pentru a da savoare mantiilor drapate, altfel simple. Nu avea insa structura si prestanta pe care le vom vedea mai tarziu in tinutele renascentiste si, definitoriu, in colectia revolutionara a lui Christian Dior numita “New Look”. De-a lungul timpului, a fost reinventat de nenumarate ori cu aceeasi carisma. Topul alb perfect construit da iluzia unei siluete spectaculare, cambrandu-se si evazandu-se pentru a contura un relief incantator. Funda tip nod este un detaliu modern si tineresc.

Pin It