Carismaticele Audrey Hepburn si Jayne Mansfield graveaza pentru totdeauna maletele din tricot fin drept etalon al bunului-gust si al elegantei confortabile. Minimalismul nu este lipsit de imaginatie ci, dimpotriva, de cele mai multe ori implica exercitii de stil atent studiate. Arta simplitatii rafinate are o dinamica incredibila in ritmul alert al modei. Aceste topuri tricotate frumoase si confortabile se integreaza fara efort in orice ansamblu vestimentar, devenind laitmotivul tinutei pentru sezonul rece.

PULOVERE DAMA SIC SI CALDUROASE

Pulover stretch gri cu guler rulat
Pulover stretch gri cu guler rulat

Un pulover gri turtleneck din tricot stretch urmeaza fidel liniile corpului, evitand un volum nedorit si punand in valoare anatomia purtatoarei.  Daca iti place layeringul – acea suprapunere atent gandita, ideala pentru a-ti exprima creativitatea atunci cand petreci mult timp afara – vei avea nevoie de piese ajustate, gata sa echilibreze proportiile. De cele mai multe ori porti deasupra un palton sau o jacheta calduroasa, iar un pulover oversize ar aglomera compozitia.

Culoarea permisiva il integreaza fara efort in orice joc cromatic. Clasic sau colour block? Indiferent de stilul pe care il abordezi, trebuie sa il ai in garderoba. Este elementul de legatura intre accente, ori nucleul unui melanj temperat. Poti arata mereu bine fara sa ai un buget mare, acesta integrandu-se in nenumarate mixuri astfel incat sa para mereu altul. Te protejeaza de frig fara a sacrifica feminitatea, are un design care iti evidentiaza formele, este modern si accesibil.

Maleta alba cu guler rulat
Maleta alba cu guler rulat

Maleta alba tricotata este o declaratie de stil fara varsta. Ascensiunea sa a inceput cand figuri marcante ale cinematografiei anilor ’20 o poarta la aparitiile publice, folosind-o drept metafora a iesirii din tipare. Aceasta bluza stretch aparuse in randul clasei muncitoare, pentru a permite libertate de miscare in muncile desfasurate la exterior. Cand Hollywood-ul o adopta, fiecare femeie isi doreste cel putin una.

Purtata ca atare, pusa sub o rochie-furou sau o camasa supradimensionata, sub sacouri sau paltoane, helanca din tricot ori jerseu fin nu trebuie sa lipseasca. POEMA iti propune o combinatie minimalista de efect, cu piese pe care le gasim chiar si intr-o garderoba capsula sumara. Fusta conica neagra, cu talie inalta, este sic de la birou la cina. Subliniaza silueta si are o lungime potrivita oricarui context. Este perfecta pentru a pune in valoare un pulover alb mulat, contrastul alb-negru fiind mereu in tendinte.

Pulover tricotat fin cu guler inalt
Pulover tricotat fin cu guler inalt

Spectrul cromatic ar garderobei este echilibrat prin tonurile de pamant. Acestea aduc armonie si merg cu cel putin trei sferturi din ceea ce detii deja, fiindu-ti mereu la indemana pentru tinutele sic de sezon. Opteaza pentru pulovere dama in nuante calde, nu vor cadea niciodata in dizgratie. Mai presus de efemeritatea tendintelor si independent de tonul parului si al pielii, camel se potriveste oricui, in orice sezon. Cumpara-ti cat mai multe modele in tonuri de bej si maro cald.

O pereche de pantaloni clasici negri arata foarte bine cu bluza tricotata, centura ton pe ton si o palarie Fedora din fetru de lana. Aparent simplu, look-ul are acel sarm frantuzesc inconfundabil. Luate separat, aparent piesele nu spun mare lucru. Purtate impreuna, compun o aparitie eleganta si ingrijita, de care nu te poti plictisi. Acestea sunt investitiile durabile pe care trebuie sa le faci.

 

Pin It