Sarbatoreste Halloween cu stil! Adori tinutele all black si iti doresti sa atragi atentia cu un look elegant si misterios? POEMA iti ofera prilejul perfect sa te rasfeti cu produsele din wishlist la un pret mai mic, astfel incat sa te bucuri de un raport calitate-pret excelent. Fie ca preferi confortul cumparaturilor online sau iti place sa explorezi in voie magazinele, in weekendul 30 octombrie – 1 noiembrie te asteptam cu  -20% reducere la intreaga colectie. Bucura-te de rochii superbe, blazere structurate, bluze chic, fuste si pantaloni in tendinte, si fii gata de o noua aventura. Pluseaza cu un machiaj dramatic, da play vinylului preferat si savureaza o alta latura a personalitatii tale.

TINUTE DE HALLOWEEN SUPER CHIC

Rochie evazata cu umerii goi
Rochie evazata din bumbac cu umerii goi

Senzualitatea incepe cu atitudinea. Poti sa fii sexy si incantatoare purtand o rochie neagra midi cu umerii goi. Nasturii, asemenea fermoarelor, sunt detalii care amplifica aerul misterios al piesei. Se imbraca usor si are forma perfecta pentru a complimenta atuurile siluetei feminine – expune delicat umerii, subliniaza talia prin forma fit-and-flare si prin centura, creeaza un contur atragator in zona soldurilor gratie closului amplu. Arati senzational, e timpul sa te pui in valoare.

Gulerul capa aplicat in zona decolteului surprinde placut, iar lungimea 3/4, numita tea-length (rochie de ceai), ii da un aer retro-romantic atat de greu de imitat. Poart-o cu ciocate pentru o antonimie stilistica delicioasa, si adauga accesorii la moda : ochelari de soare cat eye, un ruj dramaric, o esarfa animal print purtata pe cap. Chiar daca nu vei merge la o petrecere, transforma o seara obisnuita intr-un moment placut. Moda nu are nevoie de pretexte, se simte si se traieste intens.

Pulover cu guler rulat si camasa alba
Pulover cu guler rulat si camasa alba

Imbogateste-ti garderoba de sezon cu pulovere dama moderne si calduroase. Tricotul fin este ideal pentru a sublinia formele fara un volum nedorit, pastrand linia minimalista. Aparent simplu, are nenumarate fatete. Maleta alba va arata superb intr-un layering neasteptat – purtata sub o camasa alba din bumbac si accesorizata cu un lant statement la baza gatului. Combinatia este condimentata cu o palarie din fetru, fusta creion din piele eco si o curea animal print ce nu va trece neobservata.

Oricate pulovere ai avea, nu sunt niciodata indeajuns. Versatile, trendy, confortabile, usor de integrat in orice tinuta de toamna/iarna – ce iti poti dori mai mult? Colectioneaza si experimenteaza! Le gasesti acum cu -20% reducere, gata de scos la plimbare in combinatii de efect. Imbraca-te in alb-negru si traieste plin de culoare. Hainele sunt senzatii, dincolo de simple tesaturi. Sunt limbaj si condiment, un manifest de imaginatie fara limite.

Sacou negru inchis la un nasture
Sacou negru inchis la un nasture

Un blazer negru este un univers de ipostaze. In colectia actuala vei gasi o multime de sacouri dama elegante, perfecte pentru birou, un eveniment sau timpul liber. Trebuie doar sa dai frau liber creativitatii si sa il stilizezi fara prejudecati. Nu este, nici pe departe, o piesa sobra si desueta. Dimpotriva, are avantajul croiului simplu si corect, care traverseaza de la un sezon la altul fara probleme. Iata doar cateva sugestii: un deux-pieces sublim, purtat peste leggins, peste o rochie furou sau el insusi abordat ca rochie mini, cambrat cu o centura din lac cu efect croco.

Este de preferat un model fara doua randuri de nasturi, pentru a nu incarca inutil atunci cand decizi sa il porti cu curele. Ruleaza-i mansetele si traieste proverbialele 15 minute de celebritate – hei, nu o spunem noi, ci un Andy Warhol genial. Vei arata super sexy daca alegi un model oversize, purtat nonsalant cu o sapca din piele si dresuri fine cu picouri. Marlene Dietrich sau Dita von Teese, cine vrei sa fii astazi? Tu alegi daca aparitia e un recital de eleganta office, ori o demonstratie de stil lipsita de inhibitii.

Pantaloni conici si maleta neagra
Pantaloni conici si maleta neagra

O pereche de pantaloni negri cu croi conic este echivalentul “little black dress”. Intotdeauna sic, comozi, usor transformabili, sunt piesa de rezistenta a oricarei garderobe. Trebuie doar sa gasesti modelul potrivit conformatiei tale. Mizeaza pe talie inalta si pe simplitate, astfel incat sa se integreze in cat mai multe look-uri si sa nu se demodeze. Talia inalta da impresia unui siluete mai suple si mai inalte, fa-ti un compliment alegand-o de cate ori este posibil. Mai ales marcata cu o curea lata, va deveni punctul de interes.

Topul cu guler rulat continua linia pantalonilor, punand si el in valoare torsul. Nu te poti plictisi de negru si nu exista tinuta in care sa nu isi gaseasca locul. Pentru multe personalitati marcante din lumea modei puloverul mulat turtleneck a devenit o semnatura. Arareori ceea ce arata bine iti permite sa te misti in voie de la un context la altul. Ei bine, aceasta este exceptia. Bucura-te de activitatile preferate pastrandu-ti farmecul. Treat yourself to BLACK!

 

Pin It