Paltonul este piesa de rezistenta a unei tinute, fiind primul element pe care il remarci. Este finish-ul perfect, completand un mix unitar cromatic, sau condimentandu-ti aparitia cu un accent savuros. Ceea ce imbraci in sezonul rece ar trebui sa fie, in primul rand, practic si confortabil. Stratificarea poate limita libertatea de miscare, asadar ai nevoie de haine in care sa te simti bine intreaga zi: usoare, versatile, de buna calitate – desigur, este o investitie pe termen lung. Asigura-te ca alegi modelul potrivit sa treaca testul timpului. Iti propunem o selectie de paltoane superbe, moderne si calduroase.

CELE MAI FRUMOASE PALTOANE

Palton gri cu revere ample si cordon
Palton gri cu revere ample si cordon

Cel dintai look pe care il poti contura cu ajutorul unui palton gri compune o eleganta lipsita de excese, acel minimalism gandit astfel incat sa nu para ca te-ai straduit prea mult. Orice garderoba functionala contine o serie de piese basic, pe care le poti combina infinit intre ele, mizand uneori pe un accent sau un element surpriza. Acest model lejer, cu revere ample si cordon care subliniaza talia, se adapteaza atat tinutelor casual, cat si celor office sau elegante.

Alege un design care sa mearga cu cat mai multe haine din garderoba de toamna-iarna si care sa nu fie doar un capriciu temporar. Daca nu iti permiti varietate pe acest segment, evita imprimeurile si detaliile stridente. Simplitatea este de preferat, pentru a putea jongla cu piesa in cat mai multe contexte. Atat culoarea cat si croiala celui propus de POEMA il stabilesc ca nucleu al garderobei de sezon, indiferent ca mizezi pe o formula capsula sau iti place amalgamul stilistic.

Palton grej la doua randuri de nasturi
Palton grej la doua randuri de nasturi

Daca iti plac formele structurate, vei aprecia un palton bej cambrat, inchis la doua randuri de nasturi si prevazut cu buzunare clapa. Lungimea lui te protejeaza chiar si atunci cand alegi sa il suprapui fustelor si rochiilor mini, mai ales daca iti completezi tinuta cu o pereche de cizme stretch peste genunchi. Indiferent de noile repere ale modei, bejul si variatiile lui raman printre favoritele toamnei. Croiala sa impecabila flateaza orice silueta, daca stii sa echilibrezi proportiile si sa dozezi texturile.

Paltoanele trei sferturi sunt extrem de versatile. Asemenea unei rochii midi, alungesc silueta si pun in valoare gambele. Designul clepsidra complimenteaza conformatia purtatoarei, iar nuanta calda se armonizeaza desavarsit cu tabloul strazii si garderoba ta. Purtand modelul propus vei arata minunat fara sa iti mai faci griji pentru timpul petrecut in exterior. La birou sau la o plimbare lunga, look-ul tau imbina confortul cu feminitatea. Investeste in piese atemporale.

Palton negru cambrat cu clape decorative
Palton negru cambrat cu clape decorative

In sezonul rece, aceasta piesa vestimentara este cea dintai alegere pentru a-ti intregi tinutele office si casual, astfel incat sa arati impecabil in fiecare zi. O garderoba cool presupune echilibru intre modele neutre si accente, minimaliste si sofisticate. La birou este nepretuit un palton negru cu revere crestate si doua randuri de nasturi. Este important sa optezi pentru paltoane moderne si atent finisate, care sa isi pastreze forma si calitatea tesaturii chiar si dupa multe purtari.

Pretul se regaseste in detalii. Rareori un palton ieftin va rezista uzurii si schimbarii tendintelor. Versatil, comod, atat de sic – orice femeie trebuie sa aiba macar unul in dulap. Poate fi abordat de dimineata pana seara, in nenumarate moduri. Nu privi hainele de purtat deasupra ca pe un impediment in a-ti etala stilul. Dimpotriva, sunt o sansa in plus sa-ti manifesti creativitatea pana la ultimul detaliu.

Palton alb cu nasturi marmorati
Palton ivoar cu nasturi marmorati

Nu iti fie teama sa porti paltoane albe toamna. Tine cont de proportii si gaseste-l pe cel care ti se aseaza perfect. Suprapunerile pot genera volum nedorit. Umerii trebuie sa aiba acel accent care da prestanta hainei, fara a fi insa prea lati. In ce priveste tesatura, fetrul ramane in topul preferintelor – nu se sifoneaza usor, este rezistent la uzura, nu se demodeaza niciodata. In plus, arata bine indiferent de pielea si culoarea parului purtatoarei.

Paltoanele moderne din stofa iti ofera nu numai confort termic categoric, ci sunt si acel rasfat pe care ni-l putem permite. Arata si se simt fabulos, te fac sa te simti speciala. Te imbraca si te evidentiaza, pregateste-te asadar pentru o aparitie usor de remarcat. Acest mix cu negru si bej si centura de efect ii subliniaza eleganta. Nu uita de atitudine, haina nu trebuie sa copleseasca personalitatea purtatoarei, ci sa o completeze.

Pin It