Sezonul de tranzitie este preferatul pasionatelor de moda de pretutindeni, cucerind cu suprapuneri indraznete si combinatii super feminine. Toamna boema pastreaza reperele clasice, mizand pe siluete mereu in tendinte, dar adauga tuse moderne prin tesaturile deosebite si imprimeurile superbe. Exploreaza galeria de motive si adauga colectiei tale de rochii de zi modele care iti confera un farmec aparte.

 

Imprimeurile preferate ale toamnei 2020

Rochie midi de toamna cu imprimeu Paisley
Rochie midi de toamna cu imprimeu Paisley

Notele moderne se imbina minunat cu cele clasice. Paisley revine puternic in atentia designerilor din lumea intreaga. POEMA iti propune o rochie midi evazata compusa din panouri, foarte usoara si confortabila. Culoarea calda si imprimeul de efect o transforma in favorita toamnei. Nu vei trece neobservata purtand aceasta piesa pur si simplu frumoasa. Asociaz-o cu o pereche de ciocate albe pentru un contrast deosebit. Este ideala pentru o tinuta casual sic, cu accente boho.

Rochie animal print parte peste parte
Rochie animal print parte peste parte

Nelipsit de pe podiumuri in ultimii ani, imprimeul animalier domina toamna 2020 prin carisma fara varsta si incredibila sa versatilitate. Are magnetism, senzualitate si impact, indiferent de piesa pe care o descrie. O rochie parte peste parte, cu lungime midi si revere sal, este o aparitie foarte sic printre modelele clasice in tonuri de pamant. Croiala o face usor de imbracat si subliniaza delicatetea taliei, marcand-o cu un cordon amplu tip brau. Motivele safari sunt o evadare inspirata din zona de confort.

Rochie de toamna cu picouri si volan
Rochie de toamna cu picouri si volan

Picourile raman foarte populare si sunt o alternativa cool cand vrei sa dai un suflu nou garderobei minimaliste. Suficient de discrete si totusi remarcabile, inveselesc o rochie midi cu maneci lungi si cordon. Culoarea din sfera conservatoare primeste o nota moderna prin motivele albe. Rochia poate completa frumos look-ul de zi cu zi, chiar si la birou – desigur, atunci cand codul vestimentar de la munca nu este strict. Este suficient de lejera pentru a permite libertate de miscare, imbinand confortul cu aspectul deosebit. E important sa te simti bine in ceea ce imbraci.

Rochie din satin cu print abstract
Rochie din satin cu print abstract

Un imprimeu abstract de tip patchwork va atrage negresit atentia. Tesatura supla si cromatica o transforma in rochia de toamna perfecta, cea pe care o vei purta iar si iar, fara sa te plictisesti vreodata. Lungimea pune in valoare picioarele si ii da o nota tinereasca. Purtata cu ciocate, cizme sau bocanci, cu un cardigan peste in zilele reci, compune o aparitie pitoreasca si romantica. Materialul matasos o face purtabila in mai multe contexte, totul tine de atitudine si accesorizare.

Rochie imprimata cu pliuri decorative
Rochie imprimata cu pliuri decorative

Florile de cires sunt un imprimeu inedit pentru galeria pattern-urilor de toamna. Delicate si feminine, arata superb pe aceasta rochie lejera cu pliseuri decorative. Manecile bufante si volanul de la umar contribuie la farmecul piesei. Poart-o cu aplomb si bucura-te de nenumaratele complimente. Ofera cea mai buna versiune a ta alegand rochii casual de efect. La o plimbare cu prietenele sau chiar la un eveniment de zi, vei arata minunat. Nu trebuie sa iti fie teama de tonurile deschise, moda nu are prejudecati.

Rochie mini din satin imprimat
Rochie mini din satin imprimat

Rochiile mini sunt o declaratie de spirit mereu tanar. Jucause si atragatoare, nu puteau lipsi nici din aceasta colectie. Kaki-ul este favoritul etern, iar imprimeul Paisley nu face decat sa puna in valoare modelul. Printurile sunt in mare voga, trebuie doar sa iti alegi motivele preferate. Acesta nu se demodeaza niciodata si nu adauga volum in plus. Umerii statement sunt accentul potrivit pentru o silueta altfel clasica si temperata. Este o investitie minunata.

Pin It