Nu doar natura se anima la inceput de primavara, ci si starea noastra de spirit si garderoba. Culoare, reverie, functionalitate si acel “je ne sais quoi” definesc o colectie superba, pe care o vei adora. Avem solutiile potrivite pentru fiecare ocazie, astfel incat sa te simti speciala in fiecare zi. De 1 martie, alege sa porti piese super feminine si moderne, deloc complicate, pe care sa le pui in valoare prin tusa personala.

Zambeste si bucura-te de complimente! Redescopera placerea formelor fluide, moliciunea tesaturilor, vibe-ul cromaticii jucause, increderea in sine pe care ti-o inspira o haina pur si simplu frumoasa. Daruieste-ti o stare de bine sau surprinde persoana draga. Nu stii ce i-ar placea? Las-o sa aleaga produsul preferat cu un card cadou POEMA, biletul spre un univers de posibilitati.

Sarbatoreste 1 martie cu tinute moderne

Rochie evazata cu imprimeu floral
Rochie evazata cu imprimeu floral

Rochia evazata este, cu siguranta, cea mai iubita piesa a garderobei feminine. Lungimea midi ii confera un rafinament aparte, iar linia ei fit-and-flare avantajeaza orice silueta. Este fundamentala in istoria modei, avand un magnetism ce nu tine cont de dispozitiile sezonului. Facuta sa aduca omagiu corpului, aceasta piesa de imbracaminte modeleaza pasii si emana senzualitate prin fiecare fibra. Talia subliniata si tesatura stretch scot tot ce-i mai bun dintr-o conformatie voluptuoasa, cambrandu-se pe solduri, si, in acelasi timp, reusesc sa adauge curbe unui trup androgin. Motivele inspirate de flora nu mai au nevoie de nicio introducere. Farmecul lor incontestabil le face preferatele designerilor din lumea intreaga, acestia interpretandu-le in felurite moduri.

Rochie de primavara cu buline
Rochie de primavara cu buline

Esti atrasa de rochii cu buline? Atunci o sa iubesti acest model midi cu panouri, alb-negru. Linia super lejera, imprimeul vesel si tesatura supla o transforma in must-have al acestei primaveri. Nu doar arata bine, ci se si simte asemenea. Confortul estetic este laitmotivul colectiilor ultimilor ani, oferindu-ti tot ce ai nevoie de la o rochie. Iti anima garderoba, iti da o stare de bine, se potriveste perfect in noul sezon. Stilul sau curat, impecabil, incanta privitorul. Outfitul surprinde perfect o personalitate interesanta, a carei expresivitate nu are nevoie de prea multe artificii pentru a se remarca.

Camasa cu motive botanice
Camasa cu motive botanice

Combina o bluza matasoasa florala cu o fusta conica din piele eco, intr-un ton pudrat. Poarta cu gratie si dezinvoltura acest melanj foarte elegant, transformandu-te intr-o prezenta de neuitat. Satinul pretios este rasfatul pe care ti-l poti permite in fiecare zi. Designul este intensificat de tesatura luxurianta. Vei arata superb de 1 martie, ca apoi sa poti purta bluza la birou sau la o plimbare. Compozitia este una care imbina echilibrat functionalitatea cu eleganta. Impresionanta si distinsa, arata elevat in orice imprejurare. Chiar daca imaginea este una arhitecturala, nimic nu arata fortat, iar ceea ce inspira la o “fashion icon” este tocmai naturaletea, firescul. Poart-o creativ, cu nasturii la spate.

Fusta evazata animal print
Fusta evazata animal print

Un ansamblu care contine un element animal print intr-un contrast clasic duce minimalismul la sofisticare. Tinuta este carismatica si confortabila, remarcandu-se cu usurinta. Hainele bine alese iti rafineaza silueta si postura si transmit incredere in sine. Senzualitatea nu poate fi gasita in rigiditate. Diafanul satin, cu fosnetul sau matasos si transparenta senzuala, magnetizeaza incaperea. O camasa lila purtata degajat are un sarm reconfortant in pleiada de nuante puternice si permite remarcarea detaliilor. Aparitia are un aer distins. Acolo unde arta si moda se suprapun, haina e mai mult decat fibre si forme.

Pin It