Dintre toate motivele care au animat scena modei de-a lungul timpului, de la cele clasice la excentricele imprimeuri psihedelice, doar cateva au traversat cu gratie decadele pentru a se intipari in galeria trucurilor stilistice perene. Bulinele acompaniaza femei de toate varstele, aflate in cautarea unei garderobe bogate sau, pur si simplu, pasionate de ceea ce numim astazi “minimalism with a twist” – minimalismul putin altfel.

A-ti depasi zona de confort nu inseamna neaparat un reset al formei si cromaticii. Daca nu iti plac culorile puternice si nici pastelurile, segmentul alb-negru iti ofera suficiente alternative atragatoare. Bulinele te inspira si te inveselesc, fara a parea lipsite de consistenta nici in mediul profesional. Desigur, le poti inlocui cu picouri fine atunci cand eticheta este una rigida.

Bulinele, intre farmec retro si note moderne

Camasa cu imprimeu si fusta scurta neagra
Camasa cu imprimeu si fusta scurta neagra

Pentru un look care nu se va demoda niciodata, opteaza pentru linii simple. O camasa dama cu croi drept si guler ascutit are avantajul de a se adapta usor de la un stil la altul, incat sa te bucuri de ea in cat mai multe combinatii. Daca la birou da savoare clasicilor pantaloni office conici, in timpul liber o poti purta cu o fusta mini cu clini si bocanci. Aceasta varianta reinterpreteaza o tinuta college intr-o maniera proaspata si moderna. Cu siguranta vei atrage complimente.

Rochie evazata cu buline si volan
Rochie evazata cu buline si volan

Orice haina imbracam ne influenteaza starea de spirit, iar bulinele aduc zambetul pe buze de fiecare data, chiar si sub forma unui accesoriu – o geanta, o esarfa. Sunt un adevarat passe-partout vestimentar, avand o energie debordanta. Anul acesta sunt la moda mai mult ca oricand imprimate pe rochii baby doll, din tesaturi subtiri care sa puna in valoare fluiditatea designului si confortul. Acest model midi cu volan la baza este perfect in peisajul de primavara si nu numai.

Rochie de primavara cu motive geometrice
Rochie de primavara cu motive geometrice

Exista imprimeuri care fac furori pentru un sezon, doua, trei, si imprimeuri care raman piese de rezistenta ale garderobei pentru o viata. Stim ca iti doresti rochii casual ieftine, iar POEMA vine cu o colectie de primavara-vara accesibila, oferindu-ti piese superbe la un pret bun. Relaxare si sofisticare in acelasi timp? Experimenteaza armonia intre functional si estetic, e timpul sa evadezi din rigiditate. Un costum bine croit are farmec, insa din cand in cand ai nevoie si de rochii super comode, care se misca odata cu tine.

Camasa alb-negru cu print buline
Camasa alb-negru cu print buline

Printul longeviv declanseaza zambete in orice context, sugerand o continua primavara. Jucause, de efect, mereu in tendinte, bulinele raman vedetele colectiilor dedicate sezonului cald. Sunt gandite pentru a condimenta fiecare aparitie si a facilita cat mai multe mixuri vestimentare. Mizeaza pe un stil curat si actual. Camasa din satin completeaza fericit fusta scurta neagra cu centura. Nu poti da gres niciodata cu un ansamblu alb-negru sic si tineresc. Printre topuri cool si bluze sexy, ai nevoie si de cateva camasi.

Rochie evazata cu centura asortata
Rochie evazata cu centura asortata

Rochia midi clos este un simbol al elegantei atemporale, Nu exista perioada in care sa nu fi fost la moda, indiferent de varsta. Fa un upgrade repertoriului tau stilistic si achizitioneaza-ti negresit cel putin una. O vei adora. Linia sa romantica si motivele geometrice ludice o transforma imediat in favorita, de la un eveniment de zi la o sedinta. Lungimea 3/4 este mantra feminitatii, aducand un plus de eleganta oricarei rochii. Daca adaugam si un imprimeu legendar, piesa este si mai valoroasa.

Bluza cu pliuri decorative si fusta mini
Bluza cu pliuri decorative si fusta mini

Acel ceva inseamna uneori cusaturi interesante. Bluza cu buline, altfel clasica, are cateva pliuri decorative la umeri. Daca silueta arhitecturala era un must-have al acelor vremuri, actualmente ritmul femeii moderne a impus forme simple, din tesaturi lejere, care sa iti permita sa te misti cu usurinta de la o activitate la alta. Confortul este foarte important. Grafica alb-negru permite inserarea bluzei in orice exercitiu stilistic, adaugand personalitate aparitiei.

Rochie mini cu guler in contrast
Rochie mini cu guler in contrast

 Cand vorbim de motive emblematice, monocromia este departe de a fi plictisitoare – acest atribut ajuta haina sa fie mai mult decat un simplu capriciu al modei. Jocul nonculorilor are sofisticarea clasicului bine facut, cu liniile sale armonioase. Piesa va fi purtabila mai multe sezoane, fara teama de a cadea in desuet. De-a lungul timpului, a devenit firesc sa detii cat mai multe rochii casual imprimate, prezenta lor intregind colectia de haine.

Pin It