Pentru ca martie se apropie cu pasi repezi, cromatica devine mai vesela si luminoasa. Pastelurile iti vor schimba starea de spirit intr-o secunda. Este o bucurie sa privesti strazile pline de culoare, inspirand optimism si reverie. Macarons, serbet si limonada? Da, va rog! Tonurile dulci se combina perfect intre ele, cu neutre sau accente. Lasa-ti imaginatia sa creeze cele mai frumoase tinute.

Colectia POEMA primavara-vara 2021 iti ofera prilejul sa te bucuri de haine superbe la preturi atragatoare, pentru ca tu sa ai o aparitie stilata la fiecare iesire. Este momentul perfect sa investesti in look-uri chic, usor de valorificat in variate contexte, evitand, astfel, sa iti aglomerezi sifonierul cu piese lipsite de consistenta. Frapanta sau de o eleganta discreta, femeia moderna isi doreste sa se simta speciala si sa fie o prezenta memorabila.

Candy shop – culori dulci pentru tinute la moda

Fusta scurta din piele eco si maleta neagra
Fusta scurta din piele eco si maleta neagra

Acest ansamblu lipsit de ostentatie arata elegant si ingrijit, exemplificand naturaletea studiata. Jocul de volume si contrastul placut al pieselor vorbesc despre bun-gust si atentie la detalii. Fusta dreapta pastelata are o lungime temerara ce expune frumos picioarele. Nu exprima o senzualitate stridenta, ci o atractivitate jucausa si asumata.

Rochie mini cu pliseuri late
Rochie mini cu pliseuri late

Intampina primavara cu o rochie mini superba, cu pliseuri panou si curea fina. Culoarea delicata este perfecta pentru acest sezon, calda, vesela si in acelasi timp rafinata. Astfel de piese devin cu usurinta favoritele garderobei. Acest model ce insumeaza  pasiunea pentru frumos si lejeritate este o aditie inspirata atat in garderoba de birou, cat si in cea potrivita dupa ora 17 si in weekend.

Fusta mint cu croi conic si talie inalta
Fusta mint cu croi conic si talie inalta

Fusta creion ramane in topul preferintelor, sarmul vizual fiind sustinut de rolul sau ca simbol al dobandirii independentei femeii in societate. Este important sa iti iubesti corpul si formele, iar aceasta piesa este complimentul sublim pe care il poti face anatomiei tale. O poti stiliza in nenumarate feluri, fara a te plictisi de efectul ei. Un model Are forta, personalitate si magnetism.

Pantaloni reiati cu croi drept
Pantaloni reiati cu croi drept

O pereche de pantaloni crem si un tricou alb compun un ansamblu simplu si armonios, usor de transformat de la un stil la altul. Tinuta este una curata, lipsita de pretentii, fara a-i lipsi, insa, farmecul. Confortul si versatilitatea sunt atribute importante pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar experimentelor complicate. Pantalonii drepti creeaza impresia unei siluete mai inalte si suple. Look-ul este unul tineresc si fresh.

Deux-pieces crem din catifea reiata
Deux-pieces crem din catifea reiata

Catifeaua reiata trece cu gratie de la tendinta la stil perenial. O piesa care se simte la fel de bine precum arata este mai mult decat o haina la moda. Finetea materialului, varietatea de culori, vibe-ul retro suprapus croiului modern, versatilitatea si confortul incredibil – toate contribuie la farmecul reiatului. Nu exista moment al zilei in care sa para prea mult sau prea putin. Se adapteaza fara probleme.

Rochie blazer la doua randuri de nasturi
Rochie blazer la doua randuri de nasturi

Imbogateste-ti repertoriul stilistic cu rochii casual ieftine dar de efect. Rochia midi stil sacou este o alegere minunata. Culoarea este vibranta si dulce, captand lumina si reflectand-o spectaculos. Va fi revelatia biroului, sau savoarea unei cine in doi. Tonul profund si afectiv raspunde dinamicii sezonului, in timp ce detaliile iti evidentiaza calitatile. Forma conica este un compliment pentru silueta.

Camasa lila si fusta conica
Camasa lila si fusta conica

Da viata tinutelor de birou cu o camasa din bumbac lila. Ai deja o multime de camasi albe, acum te poti bucura de varietate. Ce-ai spune de lila? Este pudrat, proaspat, carismatic, te face sa zambesti. Croiala clasica nu ii diminueaza farmecul, dimpotriva. Se asorteaza usor si atrage complimente. Daca nu este stilul tau sa ai 2 piese colorate sau codul nu permite, echilibreaza cu o fusta midi neagra.

Rochie furou din catifea roz
Rochie furou din catifea roz

Nu uita sa integrezi culori candy, atat de cool si vesele. Vei arata fabulos fara sa te straduiesti prea mult in privinta machiajului si coafurii, rochia in sine fiind suficienta pentru a magnetiza privitorul. Pe langa energia debordanta, acestea dau luminozitate pielii si imbunatatesc instantaneu dispozitia. Daca toamna si iarna preferam combinatiile silentioase si tonurile terne, acum putem da frau liber imaginatiei.

Maleta reiata cu maneca midi
Maleta reiata cu maneca midi

Aceste topuri tricotate din jerseu reiat, cu guler inalt si o forma atragatoare ce urmeaza fidel liniile corpului, pot fi nucleul unei tinute timp de trei sezoane pe an. Venind intr-o paleta larga de culori si modele, se integreaza fara efort in orice ansamblu vestimentar. Sunt, practic, o a doua piele, avand o versatilitate incredibila. Nu poti da gres investind intr-o asemenea piesa.

Rochie bleu evazata cu curea fina
Rochie bleu evazata cu curea fina

Acest tip de design este valorificat continuu in tendinte. Volumul este un truc optic deosebit de util: indulceste soldurile androgine, iar in acelasi timp redefineste si pune in valoare o conformatie voluptoasa. Are avantajul de a se potrivi atat rutinei zilnice, cat si unei iesiri – ambele ipostaze cu efort minim. Avand un farmec aparte, modelul combina unghiuri si curbe perfecte.

Pin It