Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar un outfit senzational iti anima nu doar garderoba, ci si dispozitia. Vara aceasta lasa-te cucerita de soare, cocktailuri savuroase si bluze sic care atrag privirile. E o bucurie sa privesti infuzia de culoare si energie. Alege-ti preferatele si joaca-te cu mixuri inedite si creative. Nimic nu este interzis atunci cand vine vorba de moda. Trebuie doar sa te lasi purtata de imaginatie si sa experimentezi cu texturi si culori.

Bluze sic in tonuri vibrante

Bluza babydoll cu bretele
Bluza babydoll cu bretele

Materialul vaporos, croit cu volum, curge firesc. Imbraca-te pentru propria placere. Este momentul sa dai savoare garderobei estivale cu bluze superbe in nuante delicioase. Linia lejera combinata cu nuanta vesela si luminoasa compune o piesa care devine cu usurinta favorita sezonului. Decolteul geometric expune delicat pielea, iar bretelele cu volan aplicat sunt un detaliu carismatic si fresh. Te simti minunat in haine vaporoase, gata sa te insoteasca oriunde. Adauga o pereche de pantaloni albi si incaltari comode, iar palaria si geanta de rafie completeaza perfect.

Bluza roz cu volane
Bluza roz cu volane

Tesaturile de efect sunt un melanj de simturi si emotie, vei adora acest satin pretios si rafinat. Vara aceasta pariaza pe haine expresive, ideale pentru o aparitie solara. Maioul roz cu bretele subtiri arata spectaculos si evoca o silueta tinereasca. Exista ceva foarte atragator la indrazneala de a purta aceste bretele “slip on”. Rozul pudrat cucereste iremediabil alaturi de dezinvoltura formei lejere. Fluiditatea sa iti reaminteste bucuria de a te invalui intr-o textura vaporoasa.

Bluza lime cu decolteu patrat
Bluza lime cu decolteu patrat

Alege-ti bluza de vara preferata si transforma orice iesire intr-o experienta aparte. Modul firesc in care se aseaza si savoarea materialului te vor face sa te indragostesti iremediabil. Un top cu bretele este in primul rand un produs de moda, senzual, sofisticat si trendy, nu numai un produs functional. Un ansamblu casual cu pantaloni conici cu talie inalta este tot ce ai nevoie acum pentru a te remarca si a te simti bine. Decupat geometric, pe patrat, pune in valoare linia umerilor si iti acorda libertate de miscare in zilele insorite.

Topuri feminine pentru tinute stilate

Maiou alb cu peplum si nod
Maiou alb cu peplum si nod

Topurile din bumbac sunt o aditie minunata in garderoba de primavara-vara. Acest model sic cu funda tip nod la bust si volan peplum te va ajuta sa creezi o multime de tinute stilate, mai ales atunci cand il combini cu pantaloni sau fuste pline de culoare. Lejer si jucaus, se potriveste atat la o iesire cu prietenele, cat si intr-o vacanta torida. Cromatica este un atuu, evidentiind linia fresh si detaliile si punand in evidenta ceea ce porti in partea de jos. Este acel gen de piesa super feminina care nu se demodeaza niciodata.

Top rosu din bumbac cu peplum
Top rosu din bumbac cu peplum

Decolteul anchior atrage atentia asupra zonei bustului, in timp ce peplumul amplu pune in valoare torsul intr-o maniera jucausa. Acest set uluitor te face sa te simti incredibil de atragatoare. Sarbatorind formele printr-un design impecabil, bumbacul fin are suplete si se simte minunat pe piele. Pantalonii albi il subliniaza, valorificandu-se reciproc.  Rezultatul sic si aerul degajat al tinutei te vor incanta. Palaria e accentul potrivit pentru a sugera atmosfera de vacanta.

Pin It