Stilul inseamna mai mult decat alegeri sigure, unde hainele sunt simple tesaturi ce compun un amalgam regulamentar. Scopul sau primordial este exprimarea pasiunii pentru culoare si forma, bucuria de a descoperi mereu combinatii interesante in care sa transpui  emotie si imaginatie. Poarta nuante vesele care electrizeaza simturile, exprimand entuziasm si vitalitate.

Cele mai frumoase rochii de zi

Rochie ciclamen din bumbac cu centura
Rochie ciclamen din bumbac cu centura

Rochia scurta din bumbac are un volum frumos, evidentiat de talia cambrata cu centura asortata si de manecile bufante. Closul jucaus cu lungime mini pare sa danseze in jurul corpului la fiecare miscare, accentuat de culoarea vesela. Tonurile intense cresc nivelul serotoninei, emanand optimism si spirit de aventura. Ambianta urbana tinde sa devina anosta si sa sacrifice estetica pentru a obtine confort. Aceasta rochie, in schimb, reuseste sa imbine perfect cele doua valente si sa contureze o aparitie exuberanta, plina de viata.

Rochie lunga cu volan amplu
Rochie lunga cu volan amplu

Culori indraznete, croieli ultra feminine si lejere si tesaturi vaporoase – e timpul sa faci cunostinta cu look-ul de vara perfect. Cea mai frumoasa rochie lunga, o pereche de ciocate albe si buclele romantice compun formula cu care nu vei da gres in peisajul urban sau intr-o vacanta torida. Completeaza-ti garderoba cu accente vibrante. Inspira-te din efervescenta vizuala propusa de designerii Poema si descopera piese pline de personalitate.

Culori intense, vesele si expresive

Rochie casual cu bretele si volane
Rochie casual cu bretele si volane

Iti propunem o rochie mini cu volane suprapuse, rosu corai, un model vesel si super lejer, numai bun pentru zilele frumoase. Bretelele spaghetti si volumul interesant vor atrage negresit complimente, alaturi de forma trapez zglobie si materialul racoros foarte placut. Ideea de miscare porneste de la unduirile pline in care sunt antrenate volanele, datorita moliciunii fibrelor. Nuanta magnetica o transforma in atractia zilei, caci va cuceri privirile oriunde vei merge.

Rochie rosie cu fronseuri la decolteu
Rochie rosie cu fronseuri la decolteu

Feminitatea este surprinsa in fiecare detaliu al piesei, de la tesatura supla care iti ofera libertate de miscare pana la silueta fresh si atragatoare schitata de fronseuri. Croiul fidel liniilor corpului si lungimea eleganta sunt detaliile ce pastreaza modelul in tendinte sezon dupa sezon. Poart-o cu sandale fine si bucura-te de complimente la fiecare aparitie. Valoarea unei garderobe presupune sa investesti in haine care trec prin filtrul personal, conferindu-le unicitate prin accesorizare sau, pur si simplu, prin naturaletea cu care le porti. O rochie rosie este pasionala si sexy.

Rochii de vara ca atrag complimente

Rochie babydoll lime cu panouri
Rochie babydoll lime cu panouri

Rochia babydoll lime este vesela si super confortabila. Materialul usor curge firesc in panouri ample, iar tu esti sic intreaga zi. Chiar si lipsita de detalii extravagante, piesa impresioneaza prin tonul expresiv si incitant. Este o rochie de zi tinereasca, plina de viata, perfecta pentru momentele insorite. Mini este din nou la moda, e o stare de spirit care nu tine cont de varsta. Indrazneste sa porti ceea ce iti doresti. Fie ca optezi pentru sandale fara toc sau o combini cu o pereche de ciocate versatile, efectul este uluitor. Cu siguranta complimentele nu vor intarzia sa apara.

Rochie furou cu volan la baza
Rochie furou cu volan la baza

Notele moderne se imbina minunat cu nuanta puternica. Galbenul revine puternic in atentia designerilor din lumea intreaga. POEMA iti propune o altfel de rochie furou, cu volan bogat la baza, foarte usoara si confortabila. Culoarea solara, de vacanta, si tesatura vaporoasa de efect o transforma in favorita verii. Nu vei trece neobservata purtand aceasta piesa pur si simplu frumoasa. Asociaz-o cu o pereche de ciocate albe pentru un contrast deosebit. Este ideala pentru o tinuta casual sic.

Rochie albastra din bumbac cu volane
Rochie albastra din bumbac cu volane

Pune-te in valoare purtand acest model superb cu volane suprapuse. Este timpul sa te bucuri de rochii de zi pline de viata, care te vor transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Ele comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie asumata si pasionala. Imbraca-te pentru propria placere, lasand fantezia sa-ti defineasca stilul. Confortul bumbacului compune o piesa perfecta pentru o vara calduroasa. E o combinatie delicioasa de flirt si inocenta.

Pin It