De la branduri high-end la cele care domina street style-ul, anul acesta curelele sunt din nou in tendinte. Designerii le-au incorporat in colectiile ready-to-wear in maniere interesante: peste pulovere supradimensionate, jachete structurate, fuste ample sau conice, rochii super feminine. Daca in sezonul trecut bijuteriile au fost artificiul de stil preferat, e timpul sa accesorizam diferit. O tinuta clasica este reinventata prin adaugarea unei centuri. Silueta este definita, hainele fara forma sunt accentuate de curele chic – este semnul de exclamatie al look-ului tau.

Secretul este sa le alegi gandind proportiile – o curea statement va domina o purtatoare miniona, acaparand intreaga atentie. Cultul accesoriilor revine, devenind protagonistul unor aparitii senzationale. Intr-o era dominata de fast fashion, tusa personala este cea care face diferenta intre moda si stil. Desi a pornit cu scop pur functional, astazi il imbina perfect cu interesul estetic. Talia marcata ramane un deziderat, echilibrand proportiile pentru un contur armonios.

CURELE DIN PIELE PENTRU O TINUTA DE OCTOMBRIE

Curea neagra cu catarama argintie
Curea din piele neagra cu catarama argintie

Cureaua din piele naturala este un accesoriu mereu la moda, caruia femeile ii acorda o atentie deosebita. Dincolo de utilitatea sa in redesenarea siluetei, este foarte chic si iti individualizeaza compozitia, evidentiind stilul personal. Detaliile fac diferenta, elevand un melanj basic la unul remarcabil. Disponibila in nenumarate culori, dimensiuni si texturi, exista un model potrivit fiecarei abordari vestimentare. POEMA iti vine in ajutor cu o selectie de curele chic pentru femei, numai bune de purtat in aceasta toamna. Completeaza-ti colectia cu piese versatile, gata oricand sa aduca putina magie unei tinute simple. In acest caz, centura defineste frumos ansamblul alb-negru.

Curea bej cu detaliu lant
Curea din piele naturala bej cu detaliu lant

O curea bej cu detaliu lant, confectionata din piele de buna calitate, te va ajuta sa pui in valoare majoritatea pieselor din garderoba. Culoarea neutra si calda nu interfereaza cu mixurile tale preferate, nici macar atunci cand acestea includ tonuri puternice. Beneficiile ei in a structura o tinuta o transforma in favorita colectiei. Fiind ingusta, avantajeaza orice tip de conformatie – nu ocupa mult din tors. In plus, nu “taie” corpul si nici hainele. Clasica dar cu un element surpriza, se va integra foarte usor in aparitiile cotidiene. Arata la fel de bine peste o rochie animal print ca si peste un sacou supradimensionat, de inspiratie masculina sau un vintage de efect.

Centura cu catarama oversize
Centura cu catarama oversize

Talia este indicatorul antroplogic al atractivitatii. Prinsa in cel mai subtire punct, centura pune in valoare formele si creeaza iluzia unui mijloc suplu.  Un accesoriu cu personalitate si considerat adesea marca a stilului personal, cureaua camel cu catarama geometrica te ajuta sa iti condimentezi aparitia. Aceeasi rochie poate arata in doua moduri. In plus, este un truc la indemana pentru a jongla cu o marime mai mare. Opteaza pentru un look ton pe ton si surprinde esenta toamnei, anotimpul armoniei.

Curea neagra subtire
Curea neagra subtire

O curea chic din piele neagra, purtata cu o rochie din bumbac cu volane jucause, va fi un bun element de referinta pentru incaltamintea masiva, atat de in trend acum – de exemplu, o pereche de bocanci. Totodata, ajuta la trecerea armonioasa de la croiala feminina si romantica a rochiei la aerul grunge al bocancilor statement. Modeleaza talia si structureaza conformatia, accentuand formele. In plus, este o maniera mereu la indemana sa dai acel “je ne sais quoi” tinutei. Ca orice produs fast fashion, se va regasi de multe ori in jurul tau. Ceea ce face diferenta intre purtatoare este accesorizarea si atitudinea.  

Curea fina cu detalii metalice
Curea fina cu detalii metalice

Te-ai plictisit sa porti topurile previzibil, in talia inalta a fustelor si pantalonilor? Poarta-ti bluza lejera peste, cambrand-o cu o curea fina interesanta. Cureaua reprezinta astazi o parte indispensabila a oricarei tinute, indiferent de sezon, fiind totodata si un accesoriu la moda. Delimiteaza torsul de picioare, facand legatura intre elementele de sus si cele de jos. Niciodata nu ai indeajuns de multe curele chic pentru a prisosi. Investeste in modele de buna calitate, pe care sa le porti si peste ani.

Pin It