In anii ’80 Madonna facea furori cu rujul rosu si fundele ei supradimensionate, acest look senzational fiind reinterpretat intens in decadele urmatoare. Un detaliu feminin si ludic, care plaseaza purtatoarea in centrul atentiei, funda in contrast domina podiumurile si cucereste moda strazii. Mai mare sau mai mica, detasabila sau realizata dintr-un guler-esarfa, reuseste de fiecare data sa impresioneze si sa inveseleasca haina pe care o decoreaza. Este, negresit, laitmotivul sezonului.

FUNDA, ACCESORIUL PREFERAT AL TOAMNEI

Bluza alba cu doua funde in contrast
Bluza alba cu doua funde in contrast

Da o nota moderna unei bluze clasice, indispensabila in garderoba, prin alegerea unui model prevazut cu funde. Chiar daca siluetele sunt traditionale, se reinventeaza prin detalii sau culoare. Accesoriul dublu atrage si particularizeaza, aducand un plus de farmec produsului. Combin-o cu pantaloni negri basic sau dimpotriva, cu accente, si rezultatul va surprinde placut. Armonia cromatica juxtapusa modului fresh in care sunt purtate piesele schiteaza o aparitie incantatoare, cu care vei face furori pe intreg parcursul zilei. Adauga o palarie cool si iata un look de toamna demn de complimentat.

Rochie de zi cu guler si funda
Rochie de zi cu guler si funda

Reinventata in nenumarate stiluri de-a lungul anilor, “mica rochie neagra” defineste eleganta, innobiland garderoba si continuand sa fascineze prin simplitatea sa sofisticata. Croiala clepsidra se contopeste cu silueta gratioasa, in timp ce gulerul volan cu insertii in contrast si funda finiseaza aparitia. Aparent conservatoare, perfecta pentru birou, devine imediat o tinuta de strada daca schimbam registrul prin accesorizare. Inlocuieste pantofii cu toc cu o pereche de bocanci si vei imprumuta rochiei un aer degajat si tineresc. Indrazneste sa surprinzi.

Bluza alba casual cu funda slim neagra
Bluza alba casual cu funda slim neagra

O bluza alba insumeaza bagajul cultural bogat al clasicului si prospetimea unei haine reinventate. Piesele alb-negru redau o abordare elevata a simplitatii, pastrand accesibilitatea lucrului bine facut. Daca preferi tinutele din doua piese, pentru o mai mare libertate a conceptului mix & match, aceasta bluza delicata cu funda in contrast este o investitie inspirata. Look-ul arata stilat si ingrijit, exemplificand naturaletea studiata. Jocul de volume si contrastul placut al pieselor vorbesc despre bun-gust si atentie la detalii.

Bluza neagra cu funda la gat
Bluza neagra cu funda la gat

Bluza neagra ramane in topul preferintelor si in aceasta toamna. Oricat de elementar ar fi stilizata, valoarea ei este incontestabila. Ca piesa centrala sau ca liant, joaca un rol imposibil de inlocuit in garderoba casual si office. Forma relaxata, cu funda din rips si mansete late cu nasturi contrastanti, iti va permite sa creezi nenumarate tinute interesante. Alaturi de o pereche de pantaloni din piele, compune un ansamblu remarcabil si foarte la moda. Purtata cu o fusta creion, face furori la birou. Tinuta este una curata, lipsita de pretentii, fara a-si pierde, insa, farmecul.

Rochie de toamna cu funda in contrast
Rochie de toamna cu funda in contrast

Cu un aer ladylike si un croi ce aminteste de minunata Twiggy si siluetele legendare ale anilor ’70, aceasta rochie superba si usor de purtat ilustreaza confortul chic. Eleganta liniei este surprinsa in miscare prin volanul amplu, profiland o silueta ce pune in valoare purtatoarea, indiferent de conformatie si varsta. Forma ajustata accentueaza cea mai ingusta parte, talia, invaluind apoi soldurile in unduiri jucause de tesatura placuta. Acest model va putea fi purtat fara probleme trei sezoane pe an. Asociaza rochia cu botine, ciocate sau bocanci, apoi bucura-te de o zi minunata la birou sau la plimbare.

Rochie magenta cu funda
Rochie magenta cu funda

Croiala clepsidra ramane un detaliu la moda, fiind expresia feminitatii insasi. Silueta gratioasa este pusa in valoare prin elemente de inspiratie romantica. Funda alba de la baza gatului creeaza un joc interesant in zona bustului, contrastand placut cu rochia magenta. Totul este firesc, natural, putand incadra rochia in sfera “minimalist with a twist”. Acest tip de design este valorificat continuu in tendinte. Designul body-conscious este un compliment pentru forme, punandu-le in evidenta.

Pin It